iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Centraal Beheer

Beoordeling Centraal Beheer
Centraal Beheer verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.8 (23 reviews)

Verzekeringen van Centraal Beheer

Ervaringen met Centraal Beheer Verzekeringen (23)



Sorteer recensies op:
Slechte service Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 6  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.4
Door Hakim Azarrouy op woensdag 28 maart 2018 over Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

Kort samengevat, top om zaken snel af te handelen m.a.w. je wordt als verzekerde totaal niet serieus genomen. Zaak aanmelden bij Achmea gaat nog goed maar op het moment de zaak in behandeling wordt genomen door een behandelaar zijn er twee opties:

1. Onder een bedrag van € 500,- afkopen - kosten/baten analyse
2. boven de € 500,- zaak snel afhandelen door de verzekerde te overtuigen dat de zaak geen kans van slagen heeft. Alle argumenten worden van tafel geveegd, meer het gevoel dat je tegenover een rechter zit of de advocaat van de tegenpartij. Totaal geen spraken van belangen behartigen van de verzekerde zelf.
3. Meer in discussie met de klant, de verzekerde dan met de tegenpartij.

Kort samengevat, Achmea tijd om wel gemotiveerde behandelaars in dienst te nemen, die het belang van de klant centraal stellen.

SLECHTE Service Achmea

Ontzettend slechte verzekering. Als er iets gebeurt zijn ze waardeloos! Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.2
Door Channoux op zaterdag 13 januari 2018 over Centraal Beheer Autoverzekering (WA+)

Net na het ongeluk het noodnummer proberen te bellen, maar daar was niemand te bereiken. Tot zo ver de 24/7 service. Ik heb daar voor een klacht bij ze ingediend, maar ook niets meer van gehoord.

Je krijgt geen vaste medewerker aangewezen, dus we moesten het verhaal ook iedere keer opnieuw vertellen. Opeens waren er ook dingen toegevoegd die nooit verteld waren. Zoals dat ik opeens betrokken zou zijn geweest en letsel zou hebben, terwijl ik in de trein zat. Die fout mogen ze wat mij betreft niet maken.

Verder wordt je ook totaal niet goed geholpen en zegt iedere medewerker wat anders over wat je kan doen. De 'service' duurt wat mij betreft ook veel te lang met tien werkdagen. De verzekering van de tegenpartij heeft ons meer geholpen dan Achmea.

Heel onprofessioneel Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 1  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.8
Door Maria Jansen op woensdag 10 januari 2018 over Centraal Beheer Inboedelverzekering

Na meer dan 16 jaar klant te zijn zeer ontevreden over
de inboedel/woongarant verzekering.
Nog nooit wat geclaimt als je iets vraag wordt het gelijk gezien als claim.

Beste rechtsbijstandverzekering uit de test van de Consumentenbond Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Jan op zaterdag 30 september 2017 over Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

Op aanraden van de Consumentenbond heb ik vorig jaar gekozen voor de rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer. Deze kwam als beste uit de test, inmiddels overtroffen door Lancyr zie ik nu, maar nog steeds staat Centraal Beheer op de tweede plek. Vertrouwen dat de Consumentenbond grondig onderzoek doet naar de voorwaarden, dekking en algehele prijs/kwaliteitsverhouding, heb ik wel. Ik ben zelf in staat te beamen dat de klantenservice goed duidelijk en goed bereikbaar is, en de maandpremie die ze rekenen voor de rechtsbijstandverzekering spreekt helemaal voor zich. Voor alle punten waar Verzekeraar.nl een cijfer voor vraagt, kan ik dus een goede tot zeer goede beoordeling geven.

Zeer slechte communicatie Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 10  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.0
Door Danny op donderdag 7 januari 2016 over Centraal Beheer Bromfietsverzekering

Brommobiel verzekering
Hoi ben al 10 jaar trouwe klant bij CB met mijn brommobiel verzekering koste me eerst 114€ per jaar en afgelopen jaar verlaagt naar 83€ helemaal super
Maar aan al het mooie komt een eind dus moest ook de brommobiel vervangen worden voor een nieuwere ik netjes CB gebeld voor een overschrijving er waren wat computer probleempjes maar komt goed zeiden ze oké en blijft de premie ongeveer het zelfde vroeg ik nog oh ja hoor kan hoog uit een paar eurootjes schelen. Na anderhalve week nog niets gehoord te hebben weer gebeld van hoe of wat , komt goed we zijn er mee bezich. Oké prima na 3 weken brief op de deurmat van CB he he eindelijk ik maak hem open uw nieuwe premie bedraagt 283€ meneer

auto gestolen factuur aanwezig en je word al fraudeur gezien Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.0
Door tony op zaterdag 22 maart 2014 over Centraal Beheer Autoverzekering (WA+)

ik heb 1 februari een auto gekocht. op 16 februari word mijn auto gestolen waar ik niet de enige van bent in de beurt. ik heb de auto bij en garage gekocht en de oude auto ingeruild met factuur . na diefstal heb ik alles gewoon op gestuurd janssen van centraal beheer zegt gewoon de oude auto is niet bij de garage ingeruild en je wilt meer geld dus je word uit de verzekering gegooid en het interesseer mij niks wat je doet al ga je van mijn apart naar rechtsbijstand waar ik je er daar ook uit gooi of naar radar . ik heb zelf het rdw gebeld en de facturen gecontroleerd . janssen van centraal beheer heeft zelf naar de garage gebeld en alles klopt met de factuur .alles het te moeilijk word dan late ze je barsten . als je ze nodig hebt waar je zelf niks aan kan doen daar hebben janssen maling aan het is te triest voor worden laan ze normaal de werk doen dan word het wat makkelijker

Van begin tot eind uitstekend geholpen! Chapeau Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Pimm op zaterdag 4 januari 2014 over Centraal Beheer Autoverzekering

Ik had problemen met schade met mijn auto. Ik heb toen direct contact opgenomen met Centraal Beheer Achmea. Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en ben snel geholpen.

Later heb ik de klantenservice gebeld met de vraag over de groene kaart, wanneer wij deze mochten ontvangen. Dit in verband met onze vakantie die eraan kwam.

Ik kreeg te horen dat deze waarschijnlijk de volgende dag beschikbaar zou zijn, als dit niet zo is, mocht ik hem uitprinten. Ik wist dit niet eens, maar wel erg fijn. Deze mevrouw was super vriendelijk en heeft me vanaf het begin geholpen en wenste me zelfs nog fijne vakantie.

Chapeau Centraal Beheer Achmea! Top!

Lijkt allemaal leuk, totdat je iets hebt Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.8
Door Daan van der H op zondag 22 december 2013 over Centraal Beheer Autoverzekering

Deze verzekering is goedkoop, maar wacht maar totdat je iets nodig hebt. Dan is het niet goedkoop meer maar duurkoop.

Ik heb een paar maanden terug een schade gemeld, waarbij de tegenpartij schuldig was. Ik heb hierna meerdere brieven gekregen over kosten die ik zelf moet betalen. namelijk 25% van de leenauto, een eigen risico wat ik 2!!! maanden ervoor heb laten afhalen, omdat ik uit mijn risicoleeftijd kwam.!

Ze waren dit vergeten eraf te halen..Ik heb alles weggehaald en betaal nu ietsje meer bij een andere verzekering. Ik betaal namelijk liever ietsje meer en later niet bedondert te worden.

Vriendelijk en houden zich aan hun woord! Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Ayla op zondag 15 december 2013 over Centraal Beheer Reisverzekering

Wat een fijne reisverzekering van Centraal Beheer Achmea. Ik ben net terug van vakantie waar ik met mijn vriend onderweg naar ons hotel beroofd zijn. Portemonnee, camera en telefoon waren allemaal weg... We hebben toen met Centraal Beheer Achmea contact opgenomen, wij zijn heel vriendelijk geholpen, waar zie je dit nog? Maar gelukkig hielden ze zich ook aan hun woord! Ze hebben de reis nog een beetje goed kunnen maken en hebben wij ook onze vakantie afgemaakt! Ik blijf voorlopig bij deze verzekering!!

Zeer meedenkend, top! Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.0
Door Everts op zondag 10 november 2013 over Centraal Beheer Autoverzekering

Wij zijn nu ongeveer 4 jaar verzekerd bij Centraal Beheer Achmea. Wij wisten eigenlijk nooit of deze verzekering goed was, omdat we hem nooit hebben hoeven gebruiken gelukkig. Ik bedoel de betalingen en de aanvraag liep soepel, maar hoe het echte werk is, wisten we niet.

Tot 3 maanden geleden, toen is onze auto in het water gekomen en was naar de haaien, total loss dus.. het contact met Centraal Beheer Achmea was echt uitstekend en en alles verliep bijzonder soepel. We hebben direct een leenauto gekregen, er is veel tussentijds contact geweest en er kwam een schadeexpert op bezoek. De auto die we als leenauto kregen was eerst van de garage en later kregen we er één van een verhuurbedrijf. Niets op aan te merken aan deze auto, hoewel die wel wat klein was. Ze hebben na 2 weken gebeld of we geen grotere auto wilde, omdat onze auto die total loss was ook een stuk groter was. Dit is pas meedenken en service! Het financiële plaatje was ook zeer goed verlopen. We hebben de hele nieuwwaarde terug gekregen waar we een nieuwe auto van konden kopen. Dit hebben we inmiddels gedaan.

Als dit gebeurt kun je pas echt zien hoe goed of slecht de service is. Nou de service van Centraal Beheer Achmea is echt perfect. Ik kan deze verzekering dan ook zeer aanraden!

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15961
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema