Centraal Beheer

Beoordeling Centraal Beheer
Centraal Beheer verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.7 (26 reviews)

Verzekeringen van Centraal Beheer

Ervaringen met Centraal Beheer Verzekeringen (26)



Sorteer recensies op:
Auto inbraak niet vergoed: "had je maar niks in je auto moeten laten liggen" Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Christiaan op zondag 5 mei 2019 over Centraal Beheer Inboedelverzekering

Afgelopen week is er bij mijn auto ingebroken, twee straten van mijn huis verwijderd. Een doodnormale Clio met geblindeerde ramen was ingetikt om buit te maken door mensen die voor een pakje boter nog binnen komen. Gelukkig laat ik nooit laptops, telefoons of andere kostbaarheden achter, dus de schade valt nog mee dacht ik toen ik het zag. Tot het ging regenen en ik mijn jas zocht. Ik reis veel en daarom ligt er vaak een jas in mijn auto, net als wat andere praktische dingen. Uiteindelijke schade: 2 jassen en een colbertje.

Gelukkig ben ik goed verzekerd dacht ik! Met een doorlopende reisverzekering, een kostbaarheden verzekering buitenhuis, rechtsbijstand, kortom het hele pakket wat Centraal Beheer kan bieden, ging ik ervan uit dat iets vervelends als een autoinbraak wel gedekt zou zijn, zeker omdat er niks in de auto lag met echte waarde voor de dieven.

Het antwoord van Centraal Beheer bleek anders. "volgens onze kleine lettertjes bent u niet gedekt voor inbraak in uw auto zodra u een veiligere plek heeft om uw spullen op te bergen". Wat ik eigenlijk te horen krijg is dat ik gewoon een extra weekendtas mee moet nemen om al mijn spullen in te doen, die moet ik dan altijd uit de auto halen, want zelfs in een restaurant is het nog veiliger om mijn spullen onder tafel te schuiven tijdens het eten dan in de auto achter te laten. Ik probeer de medewerker vervolgens uit te leggen dat dit zo'n brede definitie betreft dat ik praktisch nooit verzekerd ben als het Centraal Beheer uitkomt, dat ik me juist verzeker voor onverwachte gebeurtenissen als een inbraak, dat ik daarom het meest uitgebreide pakket heb, en dat met de bijna een rug die ik voor deze dienst elk jaar neerleg, ik voor ongeveer een half jaar aan premie probeer te claimen, iets wat ik al zeer sporadisch doe.

Het antwoord blijft echter onverminderd duidelijk, alsof je een rechtszaak probeert aan te spannen tegen Shell, "U Bent Niet Verzekerd".

Goh denk ik, ligt het dan misschien aan mij, en is elke verzekering zo? Daarom besluit ik eens een andere verzekering te bellen. Univé is de eerste die ik zie en na 2 minuten bellen, 4 minuten overleg met collega's, vertelt de medewerker mij heel duidelijk dat dit bij hen gewoon verzekerd zou zijn. "Tenslotte kon u hier niets aan doen en daarom bent u ook verzekerd toch?" Sterker nog, ik zou niet eens een eigen risico hebben bij zo'n incident!

Voor mij zit er niks anders op da over te gaan stappen zodra dit allemaal is afgerond. Ik ga nog proberen de rechtsbijstand verzekering die ik ook bij Centraal Beheer heb in te zetten - al lijkt mij dat bij elkaar een stuk duurder worden voor Centraal Beheer dan gewoon hun werk doen waarvoor ze royaal betaald worden - en daarna heel hard naar de buren rennen, want blijkbaar is een klant die jarenlang premie betaald voor het uitgebreidste pakket zonder een euro te claimen, niet een klant die je moet hebben zodra hem/haar ineens wat overkomt.

Aan iedereen het advies: "Even Apeldoorn bellen, opzeggen is zo gepiept"

Slechte red aring. Inefficiënt. Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 3.0
Door E.lewin op vrijdag 7 december 2018 over Centraal Beheer Woonhuisverzekering

ERVARING.
Byzonder slechte ervaringen. Mijn polis is nooit terug te vinden als ik iets wil melden.
Het personeel is overigens vriendelijk en behulpzaam.

De jaarpremie van meer dan 300 E wordt overigens wel altijd feilloos afgeschreven..

Ben al jaren bij deze verzekering zonder problemen, heb vrienden geadviseerd Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.6
Door Martin De la Roij op woensdag 7 november 2018 over Centraal Beheer Autoverzekering (all risk)

Prima verzekering jaren lang goede ondersteuning

Slechte service Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 6  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.4
Door Hakim Azarrouy op woensdag 28 maart 2018 over Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

Kort samengevat, top om zaken snel af te handelen m.a.w. je wordt als verzekerde totaal niet serieus genomen. Zaak aanmelden bij Achmea gaat nog goed maar op het moment de zaak in behandeling wordt genomen door een behandelaar zijn er twee opties:

1. Onder een bedrag van € 500,- afkopen - kosten/baten analyse
2. boven de € 500,- zaak snel afhandelen door de verzekerde te overtuigen dat de zaak geen kans van slagen heeft. Alle argumenten worden van tafel geveegd, meer het gevoel dat je tegenover een rechter zit of de advocaat van de tegenpartij. Totaal geen spraken van belangen behartigen van de verzekerde zelf.
3. Meer in discussie met de klant, de verzekerde dan met de tegenpartij.

Kort samengevat, Achmea tijd om wel gemotiveerde behandelaars in dienst te nemen, die het belang van de klant centraal stellen.

SLECHTE Service Achmea

Ontzettend slechte verzekering. Als er iets gebeurt zijn ze waardeloos! Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.2
Door Channoux op zaterdag 13 januari 2018 over Centraal Beheer Autoverzekering (WA+)

Net na het ongeluk het noodnummer proberen te bellen, maar daar was niemand te bereiken. Tot zo ver de 24/7 service. Ik heb daar voor een klacht bij ze ingediend, maar ook niets meer van gehoord.

Je krijgt geen vaste medewerker aangewezen, dus we moesten het verhaal ook iedere keer opnieuw vertellen. Opeens waren er ook dingen toegevoegd die nooit verteld waren. Zoals dat ik opeens betrokken zou zijn geweest en letsel zou hebben, terwijl ik in de trein zat. Die fout mogen ze wat mij betreft niet maken.

Verder wordt je ook totaal niet goed geholpen en zegt iedere medewerker wat anders over wat je kan doen. De 'service' duurt wat mij betreft ook veel te lang met tien werkdagen. De verzekering van de tegenpartij heeft ons meer geholpen dan Achmea.

Heel onprofessioneel Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 1  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.8
Door Maria Jansen op woensdag 10 januari 2018 over Centraal Beheer Inboedelverzekering

Na meer dan 16 jaar klant te zijn zeer ontevreden over
de inboedel/woongarant verzekering.
Nog nooit wat geclaimt als je iets vraag wordt het gelijk gezien als claim.

Beste rechtsbijstandverzekering uit de test van de Consumentenbond Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Jan op zaterdag 30 september 2017 over Centraal Beheer Rechtsbijstandverzekering

Op aanraden van de Consumentenbond heb ik vorig jaar gekozen voor de rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer. Deze kwam als beste uit de test, inmiddels overtroffen door Lancyr zie ik nu, maar nog steeds staat Centraal Beheer op de tweede plek. Vertrouwen dat de Consumentenbond grondig onderzoek doet naar de voorwaarden, dekking en algehele prijs/kwaliteitsverhouding, heb ik wel. Ik ben zelf in staat te beamen dat de klantenservice goed duidelijk en goed bereikbaar is, en de maandpremie die ze rekenen voor de rechtsbijstandverzekering spreekt helemaal voor zich. Voor alle punten waar Verzekeraar.nl een cijfer voor vraagt, kan ik dus een goede tot zeer goede beoordeling geven.

Zeer slechte communicatie Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 10  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.0
Door Danny op donderdag 7 januari 2016 over Centraal Beheer Bromfietsverzekering

Brommobiel verzekering
Hoi ben al 10 jaar trouwe klant bij CB met mijn brommobiel verzekering koste me eerst 114€ per jaar en afgelopen jaar verlaagt naar 83€ helemaal super
Maar aan al het mooie komt een eind dus moest ook de brommobiel vervangen worden voor een nieuwere ik netjes CB gebeld voor een overschrijving er waren wat computer probleempjes maar komt goed zeiden ze oké en blijft de premie ongeveer het zelfde vroeg ik nog oh ja hoor kan hoog uit een paar eurootjes schelen. Na anderhalve week nog niets gehoord te hebben weer gebeld van hoe of wat , komt goed we zijn er mee bezich. Oké prima na 3 weken brief op de deurmat van CB he he eindelijk ik maak hem open uw nieuwe premie bedraagt 283€ meneer

auto gestolen factuur aanwezig en je word al fraudeur gezien Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.0
Door tony op zaterdag 22 maart 2014 over Centraal Beheer Autoverzekering (WA+)

ik heb 1 februari een auto gekocht. op 16 februari word mijn auto gestolen waar ik niet de enige van bent in de beurt. ik heb de auto bij en garage gekocht en de oude auto ingeruild met factuur . na diefstal heb ik alles gewoon op gestuurd janssen van centraal beheer zegt gewoon de oude auto is niet bij de garage ingeruild en je wilt meer geld dus je word uit de verzekering gegooid en het interesseer mij niks wat je doet al ga je van mijn apart naar rechtsbijstand waar ik je er daar ook uit gooi of naar radar . ik heb zelf het rdw gebeld en de facturen gecontroleerd . janssen van centraal beheer heeft zelf naar de garage gebeld en alles klopt met de factuur .alles het te moeilijk word dan late ze je barsten . als je ze nodig hebt waar je zelf niks aan kan doen daar hebben janssen maling aan het is te triest voor worden laan ze normaal de werk doen dan word het wat makkelijker

Van begin tot eind uitstekend geholpen! Chapeau Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Pimm op zaterdag 4 januari 2014 over Centraal Beheer Autoverzekering

Ik had problemen met schade met mijn auto. Ik heb toen direct contact opgenomen met Centraal Beheer Achmea. Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en ben snel geholpen.

Later heb ik de klantenservice gebeld met de vraag over de groene kaart, wanneer wij deze mochten ontvangen. Dit in verband met onze vakantie die eraan kwam.

Ik kreeg te horen dat deze waarschijnlijk de volgende dag beschikbaar zou zijn, als dit niet zo is, mocht ik hem uitprinten. Ik wist dit niet eens, maar wel erg fijn. Deze mevrouw was super vriendelijk en heeft me vanaf het begin geholpen en wenste me zelfs nog fijne vakantie.

Chapeau Centraal Beheer Achmea! Top!

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16310
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema