DAS

Beoordeling DAS
DAS verzekeringen
Scoort gemiddeld een 4.1 (7 reviews)

Verzekeringen van DAS

Ervaringen met DAS Verzekeringen (7)Sorteer recensies op:
Ze moeten zich schamen! Totaalscore: 2.8
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.8
Door Jean-Paul op vrijdag 29 juni 2018 over DAS Rechtsbijstandverzekering

Voegen totaal niks toe bespaar je de premie en betaal zelf een advocaat als je die nodig hebt. Ze zijn lui niet vooruit te branden en hebben ook nog geen kennis van zaken. Ik zou mij kapot schamen als ik daar zou werken.

voor rechtsbijstand moet je niet bij DAS zijn! Totaalscore: 4.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 7  
Dekking: 3  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.4
Door diviana@live.nl op vrijdag 22 december 2017 over DAS Rechtsbijstandverzekering

Ik heb precies dezelfde ervaringen die de mensen voor mij hebben aangegeven: terwijl je een kant en klare en sterke zaak hebt, wordt er gedaan alsof je zwak staat en wordt er met de tegenpartij meegehuild! Je hebt het gevoel dat ze voor de tegenpartij werken, afspraken worden niet nagekomen, er wordt beloofd dat je wordt teruggebeld maar wordt niet teruggebeld. Ze gaan niet correct met je stukken om, waardoor je in de problemen komt. Dus ipv dat ze je met een probleem helpen, krijg je een forse probleem bij. De dames aan de telefoon zijn erg aardig, de juristen zijn onbekwaam, maar dat geldt niet voor allemaal. Ze mogen gewoon niet veel uren aan je besteden en moeten zo snel mogelijk tot een compromis komen en daarom werken ze meer voor de tegenpartij dan voor jou. Ze proberen rechtszaken te voorkomen, want dat kost ze geld, dus de belangen van DAS gaan voor, ook al sta jij in je recht en moet de tegenpartij de kosten vergoeden. Daarom naar een echte advocatenkantoor overgeschakeld!

waardeloos Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Libby op woensdag 25 juni 2014 over DAS Rechtsbijstandverzekering

luie juristen. buitengewoon slecht.

Zeer zeer slecht! Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Victor op woensdag 6 november 2013 over DAS Rechtsbijstandverzekering

Bij DAS heb ik geen goede ervaring gehad. De juristen daar zijn te lui om voor je rechten op te komen en zijn alleen maar gericht op hoe ze zo snel mogelijk van je af komen. Wanneer je een zaak meldt wordt al bijna direct gezegd dat er niks inzit. Dat terwijl een advocaat mij het advies heeft gegeven dat ik wel degelijk een zaak heb. Uiteindelijk heb ik de zaak door de advocaat laten behandelen en ik heb de zaak glansrijk gewonnen! Wat ik trouwens niet wist is dat er bij de DAS alleen maar hbo juristen werken. Voor complexe zaken wens ik wel een universitair geschoolde jurist te hebben!!! Ik ben daarom ook weggegaan bij DAS. Ik zet nu de premie die ik normaal betaal opzij en met dat geld kan ik mij een advocaat veroorloven wanneer ik die nodig heb!

abominabel slechte service, zakkenvullers zijn het. Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Redbad op vrijdag 5 april 2013 over DAS Rechtsbijstandverzekering

DAS levert geen service. Ze zijn alleen geïnteresseerd in geld. Ook al heb je nog zo'n duidelijke zaak ze zullen je altijd afschepen. Ze komen afspraken niet na en je krijgt er alleen maar extra problemen door, ze reageren niet binnen gestelde termijnen. Je betaalt premie en ipv dat je op steun kunt rekenen krijg je er nog een probleem bij!

DAS beschikt absoluut niet over specialisten! Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 4  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.6
Door Anoniem gezin op woensdag 30 november 2011 over DAS Rechtsbijstandverzekering

In het verleden hebben wij overhoop gelegen met onze verhuurder. Wegens onvoldoende onderhoud aan de woning waar wij toen in woonden liepen wij honderden euro's schade op aan onze spullen wegens lekkages door vrijwel het hele huis. Daar hebben we niet gelijk een groot probleem van gemaakt hoewel we daar natuurlijk het volle recht op hadden. Een paar maanden later waren de problemen zo groot geworden dat we tijdelijk het huis uit moesten om ruimte te maken voor de reparaties.

Omdat alles tegen zat en onze verhuurder niet bereid was mee te werken of om ook maar iets te vergoeden, hebben we een "specialist" van DAS rechtsbijstand ingeschakeld. Wat een ellende! Mevrouw de advocaat dacht het recht te hebben om ZONDER OVERLEG met ons afspraken te maken met de verhuurder. En die afspraken waren echt te gek voor woorden. Ze probeerde een deal te bereiken waar wij zelfs aan de reparatie van de woning zouden meebetalen! Zoiets belachelijks hebben we nog nooit eerder meegemaakt!

Bij DAS werken geen specialisten, bij DAS werken amateurs zonder enig verstand.

Bij DAS moet je er zelf achteraan Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 4  
Dekking: 6  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.0
Door Anoniem op dinsdag 8 november 2011 over DAS Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering van DAS kan niet bepaald aangeraden worden. Zodra je de rechtsbijstand wilt inschakelen krijg je te maken met een slechte service van DAS die enkel omschreven kan worden als halfgebakken, sloom en slordig. Het advies kan vele malen completer en duidelijker. DAS is heel erg sloom in reageren - terugbellen of mailen, ho maar. Je moet er altijd zelf achteraan zitten om op de hoogte te blijven. Dossiers kloppen vaak niet of raken ze kwijt.

Ik ben weg bij DAS, het is hoog tijd dat ik een rechtsbijstandverzekeraar vind die het betalen wel waard is.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15216
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema