DAS Verzekeringen

DAS Verzekeringen

Specialist in rechtsbijstandverzekering

Informatie over DAS Verzekeringen

DAS is een rechtsbijstandverzekering. Dit betekent dat ze je bij kunnen staan wanneer je juridische hulp of financiële expertise nodig hebt. DAS is opgericht in 1963 en zet zich sindsdien in voor ieders belang. Toentertijd was er nog geen enkele partij die het voor ‘normale’ mensen mogelijk maakte hun gelijk te halen zonder direct een dure advocaat in te huren. DAS is in dat gat gesprongen en heeft een verzekering ontwikkelt waarbij je je verzekert tegen de hoge kosten van rechtsbijstand die kunnen ontstaan bij een conflict. DAS beperkt zich echter niet tot alleen de juridische kant van bepaalde conflicten, want het weet dat er ook vaak ingewikkelde financiële constructies bij komen kijken. DAS combineert daarom haar juridische kennis met een uitgebreide financiële expertise en biedt dat gehele pakket aan in haar rechtsbijstandverzekering. Op deze manier kun je er met een rechtsbijstandverzekering van DAS vanuit gaan dat je sterk staat wanneer je met een conflict met, bijvoorbeeld, je werkgever te maken krijgt.

Bezoek de website


DAS Woonverzekeringen
waardeloos Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Libby op woensdag 25 juni 2014 over DAS Rechtsbijstandverzekering

luie juristen. buitengewoon slecht.

Zeer zeer slecht! Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Victor op woensdag 6 november 2013 over DAS Rechtsbijstandverzekering

Bij DAS heb ik geen goede ervaring gehad. De juristen daar zijn te lui om voor je rechten op te komen en zijn alleen maar gericht op hoe ze zo snel mogelijk van je af komen. Wanneer je een zaak meldt wordt al bijna direct gezegd dat er niks inzit. Dat terwijl een advocaat mij het advies heeft gegeven dat ik wel degelijk een zaak heb. Uiteindelijk heb ik de zaak door de advocaat laten behandelen en ik heb de zaak glansrijk gewonnen! Wat ik trouwens niet wist is dat er bij de DAS alleen maar hbo juristen werken. Voor complexe zaken wens ik wel een universitair geschoolde jurist te hebben!!! Ik ben daarom ook weggegaan bij DAS. Ik zet nu de premie die ik normaal betaal opzij en met dat geld kan ik mij een advocaat veroorloven wanneer ik die nodig heb!

abominabel slechte service, zakkenvullers zijn het. Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Redbad op vrijdag 5 april 2013 over DAS Rechtsbijstandverzekering

DAS levert geen service. Ze zijn alleen geïnteresseerd in geld. Ook al heb je nog zo'n duidelijke zaak ze zullen je altijd afschepen. Ze komen afspraken niet na en je krijgt er alleen maar extra problemen door, ze reageren niet binnen gestelde termijnen. Je betaalt premie en ipv dat je op steun kunt rekenen krijg je er nog een probleem bij!

Beoordeling DAS Verzekeringen
Maandpremie: 4.6  
Eigen risico: 4.0  
Dekking: 4.1  
Klantenservice: 3.6  
Voorwaarden: 4.5  
Totaalscore: 4.2
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over DAS verzekeringen
Voordelen
  • Toegankelijk voor iedereen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17082
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema