DAS Verzekeringen

DAS Verzekeringen

Specialist in rechtsbijstandverzekering

Informatie over DAS Verzekeringen

DAS is een rechtsbijstandverzekering. Dit betekent dat ze je bij kunnen staan wanneer je juridische hulp of financiële expertise nodig hebt. DAS is opgericht in 1963 en zet zich sindsdien in voor ieders belang. Toentertijd was er nog geen enkele partij die het voor ‘normale’ mensen mogelijk maakte hun gelijk te halen zonder direct een dure advocaat in te huren. DAS is in dat gat gesprongen en heeft een verzekering ontwikkelt waarbij je je verzekert tegen de hoge kosten van rechtsbijstand die kunnen ontstaan bij een conflict. DAS beperkt zich echter niet tot alleen de juridische kant van bepaalde conflicten, want het weet dat er ook vaak ingewikkelde financiële constructies bij komen kijken. DAS combineert daarom haar juridische kennis met een uitgebreide financiële expertise en biedt dat gehele pakket aan in haar rechtsbijstandverzekering. Op deze manier kun je er met een rechtsbijstandverzekering van DAS vanuit gaan dat je sterk staat wanneer je met een conflict met, bijvoorbeeld, je werkgever te maken krijgt.

Bezoek de website


DAS Woonverzekeringen
voor rechtsbijstand moet je niet bij DAS zijn! Totaalscore: 4.4
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 7  
Dekking: 3  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.4
Door diviana@live.nl op vrijdag 22 december 2017 over DAS Rechtsbijstandverzekering

Ik heb precies dezelfde ervaringen die de mensen voor mij hebben aangegeven: terwijl je een kant en klare en sterke zaak hebt, wordt er gedaan alsof je zwak staat en wordt er met de tegenpartij meegehuild! Je hebt het gevoel dat ze voor de tegenpartij werken, afspraken worden niet nagekomen, er wordt beloofd dat je wordt teruggebeld maar wordt niet teruggebeld. Ze gaan niet correct met je stukken om, waardoor je in de problemen komt. Dus ipv dat ze je met een probleem helpen, krijg je een forse probleem bij. De dames aan de telefoon zijn erg aardig, de juristen zijn onbekwaam, maar dat geldt niet voor allemaal. Ze mogen gewoon niet veel uren aan je besteden en moeten zo snel mogelijk tot een compromis komen en daarom werken ze meer voor de tegenpartij dan voor jou. Ze proberen rechtszaken te voorkomen, want dat kost ze geld, dus de belangen van DAS gaan voor, ook al sta jij in je recht en moet de tegenpartij de kosten vergoeden. Daarom naar een echte advocatenkantoor overgeschakeld!

waardeloos Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Libby op woensdag 25 juni 2014 over DAS Rechtsbijstandverzekering

luie juristen. buitengewoon slecht.

Zeer zeer slecht! Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Victor op woensdag 6 november 2013 over DAS Rechtsbijstandverzekering

Bij DAS heb ik geen goede ervaring gehad. De juristen daar zijn te lui om voor je rechten op te komen en zijn alleen maar gericht op hoe ze zo snel mogelijk van je af komen. Wanneer je een zaak meldt wordt al bijna direct gezegd dat er niks inzit. Dat terwijl een advocaat mij het advies heeft gegeven dat ik wel degelijk een zaak heb. Uiteindelijk heb ik de zaak door de advocaat laten behandelen en ik heb de zaak glansrijk gewonnen! Wat ik trouwens niet wist is dat er bij de DAS alleen maar hbo juristen werken. Voor complexe zaken wens ik wel een universitair geschoolde jurist te hebben!!! Ik ben daarom ook weggegaan bij DAS. Ik zet nu de premie die ik normaal betaal opzij en met dat geld kan ik mij een advocaat veroorloven wanneer ik die nodig heb!

Beoordeling DAS Verzekeringen
Maandpremie: 4.7  
Eigen risico: 4.3  
Dekking: 4.0  
Klantenservice: 3.7  
Voorwaarden: 4.3  
Totaalscore: 4.2
Op basis van 6 ervaringen
Voordelen
  • Toegankelijk voor iedereen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16340
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema