De Amersfoortse Verzekeringen

De Amersfoortse Verzekeringen

De inkomensverzekeraar voor ondernemers

Informatie over De Amersfoortse Verzekeringen

De Amersfoortse is de inkomensverzekeraar voor ondernemers. Het is de verzekeraar die er graag voor zorgt dat u op een rustige manier kunt herstellen, waarbij u voldoende de tijd krijgt. Men was in 1938 de eerste verzekeraar met een ziekenhuisverzekering, waarmee men een uitgebreide ervaring heeft binnen het veld. In 1963 begon men daarnaast als eerste met de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers. De Amersfoortse maakt onderdeel uit van ASR en kan daarmee altijd terugvallen op een uitgebreide ervaring.

De Amersfoortse Levensverzekeringen
ik ben wel tevreden Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Gerda Natsir-Dolladi op zaterdag 4 maart 2017 over De Amersfoortse Zorgverzekering

maand prema mag wel lager, verder alles goed

Maandpremie mag wel lager, maar verder prima Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Jolanda op zaterdag 25 mei 2013 over De Amersfoortse Zorgverzekering

Over mijn zorgverzekering bij De Amersfoortse ben ik erg tevreden. Ik vind wel dat de maandpremie wat aan de hoge kant is. Wat dat betreft zijn er genoeg verzekeraars waar ik mijzelf goedkoper kan laten verzekeren. Maar omdat ik geen zin heb in al dat gedoe, blijf ik lekker waar ik zit. Het bevalt me namelijk prima, en ik word altijd goed geholpen. Dan betaal ik liever wat meer voor kwaliteit, dan dat ik straks overstap naar een goedkopere zorgverzekeraar waarmee ik problemen krijg.

Dure ziektekostenverzekering, goede dekking Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.2
Door Gerd op dinsdag 21 augustus 2012 over De Amersfoortse Zorgverzekering

Dit is een dure zorgverzekering van de amersfoortse ; zij zitten echt ver boven de normale premie die andere zorgverzekeraars vragen per maand

zelf ben ik destijds naar deze verzekeraar gegaan omdat ik daar collectief beter uit kwam maar na vertrek bij mijn baan destijds kwam ik er pas achter wat de daaadwerkelijke zorgpremie was.

mijn ervaringen met de declaraties en klantenservice zijn daarentegen wel uitstekend. declaratieformulier is zeer eenvoudig en online is het te regelen. de dekking is uitstekend en vele malen beter dan de prijsvechters. let op wat je afsluite. het is alleen als je nooit of nauwelijks ziek bent heb je niet veel aan de vergoedingen en de goede polisvoorwaarden...

Beoordeling De Amersfoortse Verzekeringen
Maandpremie: 6.3  
Eigen risico: 8.1  
Dekking: 7.9  
Klantenservice: 8.1  
Voorwaarden: 7.6  
Totaalscore: 7.4
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over De Amersfoortse verzekeringen
Nieuws
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema