DELA

Informatie over DELA Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over DELA

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens DELA

Bezoek de website


Klantenservice DELA
040 260 16 36
040 244 93 28 (fax)


DELA
Postbus 522
5600 AM Eindhoven

Bezoekadres:
Oude stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    17078393
  • AFM-nummer:
    12000437
  • BTW-nummer:
    NL800893355B01
Doelgroep van DELA

De doelgroep van DELA bestaat in principe uit iedereen die een uitvaartverzekering, een overlijdensrisicoverzekering of een spaarverzekering af wil sluiten. Daarnaast richt men zich heel duidelijk op iedereen die graag zo min mogelijk omkijken wenst te hebben naar de uitvaart, maar aan de andere kant op zoek is naar een methode om het goed geregeld te krijgen. Men zorgt voor een waardige uitvaart op basis van de verschillende pakketten en aanvullende wensen die er beschikbaar zijn. Uiteraard is ook het prijstechnische aspect een belangrijke factor voor een groot deel van de doelgroep van DELA.

Prijzen / premie's van DELA

De prijzen en premies van DELA liggen relatief laag. Dat heeft te maken met het feit dat men een coöperatie is. Dit betekent in principe niets meer en niets minder dan dat men ervoor zorgt dat veel klanten zich kunnen verenigen, om op die manier een gunstige overeenkomst aan te kunnen gaan, bijvoorbeeld met een uitvaartondernemer. ‘Eendracht maakt machtig’, iets waar DELA groot mee is geworden. Aan de andere kant probeert men de kosten verder te drukken door ook online aan te slag te gaan. Het is echter nog altijd een traditionele verzekeraar, waardoor de kosten er niet op het absolute minimum liggen.

Waarom kiezen klanten voor DELA?

Klanten kiezen vooral voor DELA vanwege de zeer hoge betrouwbaarheid, in combinatie met de mogelijkheid om persoonlijk contact op te kunnen nemen. U heeft altijd de mogelijkheid om een medewerker aan de lijn te krijgen, of zelfs bezoek te krijgen van een van de medewerkers om thuis te spreken over de mogelijkheden. Wat dat betreft zorgt DELA ervoor dat u een goed gevoel overhoudt bij de verschillende verzekeringen. Ook het feit dat DELA opereert als een coöperatie zorgt ervoor dat veel klanten zich hiertoe aangetrokken voelen. Het feit dat men al 75 jaar bestaat en een zeer grote groep klanten bedient geeft op zich al aan dat men de zaken goed voor elkaar heeft.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13586
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema