Vergelijk 400 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Energiek

Informatie over Energiek Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Energiek

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Energiek

Klantenservice Energiek
(0570) 687 077


Beschikbaarheid klantenservice
Werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Energiek
Postbus 166
7400 AD Deventer

Bezoekadres:
Munsterstraat 6
7418 EV Deventer

Doelgroep van Energiek

De doelgroep van Energiek bestaat vanzelfsprekend uit vrouwen, aangezien dat is waarvoor de verzekeraar er is. Men houdt zich bezig met alles dat vrouwen ook bezig houdt en probeert er op die manier voor te zorgen dat Energiek midden in de samenleving kan staan. De doelgroep bestaat uit vrouwen die zowel preventief als curatief meer invloed uit willen oefenen op hun gezondheid, om op de manier door het leven te gaan zoals ze dat zelf willen. De doelgroep van Energiek houdt er daarnaast van om de zorg uit handen te geven en aan de slag te gaan met alles wat u belangrijk vindt.

Prijzen / premie's van Energiek

De prijzen en premies van Energiek zijn niet direct spectaculair laag, maar u krijgt er aan de andere kant wel een verzekering voor terug die uitstekend aan zal sluiten bij uw wensen. Dat heeft te maken met het feit dat men zich richt op onder andere training en coaching, maar daarnaast bijvoorbeeld ook op specifieke vrouwenzorg. Verder zit de extra kraamzorg standaard in het pakket en kunt u uiteraard rekenen op gratis anticonceptie. Ondanks dat de premies dus hoger zijn dan die van de prijsvechters betaalt u er een uitstekende prijs en hoeft u de verzekering wat dat betreft niet over te slaan.

Waarom kiezen klanten voor Energiek?

Vrouwen kiezen over het algemeen voor Energiek vanwege het feit dat het een nieuwe soort verzekeraar is, die ervoor zorgt dat de belangen van een bepaalde doelgroep op een uitstekende manier worden vertegenwoordigd. Uiteraard zijn het daarnaast de uitstekende dekking voor vrouwen en de scherpe premie (in verhouding tot de dekking) die ervoor zorgen dat veel vrouwen besluiten zich hier te verzekeren. Tenslotte kan men er altijd terugvallen op de organisatie Eno, waardoor er een schat aan ervaring bestaat en u zich op een degelijke manier kunt verzekeren bij deze organisatie.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15494
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema