ENRA

Informatie over ENRA Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over ENRA

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens ENRA

Klantenservice ENRA
0228-520000 (Lokaal tarief)
0228-520011 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
Maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag tot 16.45.

ENRA
Postbus 210
1610 AE Grootebroek

Bezoekadres:
Zesstedenweg 211-213
1613 JE Grootebroek

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    36009508
  • AFM-nummer:
    12008213
Doelgroep van ENRA

De doelgroep van ENRA verzekeringen bestaat vooral uit mensen die graag online een verzekering af willen sluiten en daarbij niet te maken willen hebben met onduidelijkheid. De bekende kleine lettertjes spelen hier zo min mogelijk een rol. Zo is het een stuk eenvoudiger geworden om een verzekering af te sluiten. Wat dat betreft richt ENRA verzekeringen zich vooral op een groep mensen die geen behoefte heeft aan lastige producten en gewoon duidelijk kan zien welk product er wordt afgesloten.

Prijzen / premie's van ENRA

ENRA verzekeringen houdt de prijzen en premies van de verzekeringen laag door bijvoorbeeld samen te werken met een aantal retail organisaties. Hierbij kan je denken aan de Bike Totaal Fietsverzekering en de Fietswereld Fietsverzekering. Door de merknamen te voeren in combinatie met de verzekering is het vaak mogelijk om een aantrekkelijk geheel aan te bieden. Daarnaast houdt ENRA verzekeringen de kosten laag door zoveel mogelijk via het internet te werken. Door als bemiddelaar zo min mogelijk kosten te maken is het mogelijk om de verzekeringen op een voordelige manier aan te bieden. Zo kun je eenvoudig van een aantrekkelijke premie profiteren, zonder dat daarmee de kwaliteit van de verzekering in het geding komt.

Waarom kiezen klanten voor ENRA?

ENRA verzekeringen is dus vooral aantrekkelijk vanwege de voordelige premies en de duidelijkheid die er heerst rondom de verzekeringen. Verder is het erg prettig dat het mogelijk is om een aantal verschillende verzekeringen af te sluiten. Zo kun je bij ENRA verzekeringen kiezen voor een fietsverzekering, een bromfietsverzekering, een motorverzekering, een scootmobielverzekering en een cameraverzekering. Je hebt steeds met dezelfde partij te maken, waardoor je op die manier in ieder geval altijd weet waar je aan toe bent.

Daarnaast is het natuurlijk prettig dat je de meeste zaken bij ENRA verzekeringen gewoon via het internet kunt regelen. Zo zal je er minder tijd en moeite in hoeven te steken dan bij een aantal andere verzekeraars, waardoor je bijvoorbeeld gemakkelijk een vraag kunt stellen aan ENRA verzekeringen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16178
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema