Europeesche

Beoordeling Europeesche
Europeesche verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.1 (9 reviews)

Verzekeringen van Europeesche

Ervaringen met Europeesche Verzekeringen (9)



Sorteer recensies op:
Erg pro-actief en zeer vriendelijk! :-) Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door David de W. op maandag 13 januari 2014 over Europeesche Motorverzekering (all risk)

Ik ben erg tevreden over deze motorverzekering. Ze zijn best goedkoop en boden mij direct een pakketpolis aan toen we met een tweede motor kwamen. Erg pro-actief dus. Mijn motor was toen helaas kapot, maar we konden mijn oude motor, ipv mijn nieuwe in de verzekering stoppen totdat mijn nieuwe weer gerepareerd was. Daarna is het heel vlug en goed weer omgewisseld.

Na een tijdje hebben wij ook voor allebei de motoren een poetspakket gekregen als welkomscadeau, zeer attent van de Europeesche!

Het aanvragen van een verzekering is bij de Europeesche erg makkelijk en ze reageren snel op e-mailtjes.

Besparen met de Europeesche Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Wilbert op vrijdag 1 november 2013 over Europeesche Motorverzekering

Zit je krap met je geld? dan is de Europeesche echt de perfecte motorverzekering. Jammer dat ik hier zelf ook net pas achter ben. Hiervoor was ik verzekerd bij een andere bekende verzekeraar. De Europeesche is echt flink goedkoper. Ik heb bij meerdere verzekeraars mijn premie berekent, maar overal kwam deze er als goedkoopste eruit. Ik heb al enkele jaren mijn motorrijbewijs en kom er nu pas achter dat er grote verschillen zijn tussen de verzekeringen.

De voorwaarden waren bijna hetzelfde dus dit maakte helemaal niets uit. Het voordeel is dat ik nu echt elke maand flink wat geld over houd. VOoral nu tijdens de crisis is het handig om verzekeringen eens na te lopen, vaak betaal je teveel. Ik ben zelf ook andere verzekeringen nagegaan en ook voor mijn inboedel en zorgverzekering heb ik een goedkopere gevonden! dit maakt het leven een stuk eenvoudiger ;-)

Afsluiten probleemloos verlopen Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Frida op donderdag 1 augustus 2013 over Europeesche Reisverzekering

Afgelopen maand een doorlopende reisverzekering afgesloten voor mijn man en 3 kinderen. Dit verliep geheel probleemloos. Wij gaan in augustus 3 weken op vakantie, ik hoop uiteraard dat het niet nodig is, maar het is fijn om te weten dat je goed verzekerd bent

boot gezonken geen uitkering Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door jojones op dinsdag 9 april 2013 over Europeesche Bootverzekering

boot gezonken geen uitkering men heeft mj als verzekerde geprobeerd weg te zetten als zijnde de dader de politie trapte er nog in ook werd ik ineens verdachte schoftige verzekeraar totaal onbetrouwbaar later zaak gesponeer echter geen dader dus geen uitkering waardeloos

Europeesche reisverzekering sterk aan te bevelen Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 6  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.0
Door Pim Smid op maandag 6 augustus 2012 over Europeesche Reisverzekering

Geleden (materiële) schade door breuk of verlies werd zonder problemen in de kortste keren beoordeeld, erkend en vergoeding daarvan toegewezen.

Zeer tevreden over de afhandeling.

Europeesche reisverzekering, Perfect snel en professioneel geholpen Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Huberts op zaterdag 12 mei 2012 over Europeesche Reisverzekering

Heb een garantie anueringsverzekering en reisverzekering.
Door levensbedreigend Fam. Omstandigheden, eerder terug geroepen.
SOS hulpcentrale gebld, perfect snel en professioneel geholpen.
Afwikkeling schadebedrag , in ongeveerv2 weken afgehandeld.
Geen gezeur, gewoon waar je recht hebt.
En met de garantie dekking werd de hele reis vergoed.
.

Kosten annuleringsverzekering gunstig Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Zander Meijners op vrijdag 20 april 2012 over Europeesche Annuleringsverzekering

Goed pakket met goede voorwaarden en lage kosten. Afgelopen vakantie mijn voet gebroken en tijdig naar huis gegaan. Dan komt zo'n annuleringsverzekering goed te pas. Transport kosten + deel van de reissom terug gehad. Aan te bevelen.

Geen vergoeding voor gezonken boot Totaalscore: 2.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 2  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 2.8
Door KLE op woensdag 22 februari 2012 over Europeesche Bootverzekering

Mijn boot ligt in centrum Amsterdam in de grachten. Gebruik hem niet heel vaak maar is wel leuk om eens mee te varen.
Toen ik smorgens bij de boot kwam bleek deze te zijn gezonken,zomaar, nee natuurlijk niet. Vandalen hebben hem laten zinken. Helaas geen enkel spoor van de daders en daarom krijg ik helemaal niks vergoed voor mijn boot van de bootverzekering. Je kan zeggen wat je wil maar ze luisteren helemaal nergens naar, geen vergoeding voor mij, maar ook geen bootverzekering van de Europesche meer voor mij!!!

Nette dekkingsvoorwaarden voor de maandpremie Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.2
Door Bert op woensdag 9 november 2011 over Europeesche Motorverzekering (all risk)

De Europeesche all risk motorverzekering dekt zo'n beetje alles behalve helmschade en motorkledingschade.
Dat vind ik heel netjes als ik naar de maandpremie van nog geen 6 euro kijk.
Het minste punt aan deze all risk motorverzekering is het eigen risico van 150 euro. Al vind ik dat de combinatie van het eigen risico, de maandpremie en de dekkingsvoorwaarden de motorverzekering van de Europeesche aantrekkelijk genoeg maakt.
Met de klantenservice heb ik verder (nog) weinig ervaring. Tot nu toe heb ik er tenminste geen slechte indruk over. Het afsluiten van de verzekering verliep allemaal netjes, schade heb ik nog niet hoeven claimen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13094
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema