Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen

Snel verzekerd met de Europeesche. Reis en Recreatieverzekeringen!

Informatie over Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is een dochteronderneming van ASR Nederland, een zeer gerenommeerde verzekeraar in Nederland. Daarnaast maken ze deel uit van de ETI-Group. Europeesche Verzekeringen heeft hiermee een zeer ervaren en stabiele basis die een jarenlange ervaring heeft op het gebied van verzekeren. Europeesche Verzekeringen biedt daarbij een frisse blik op het verzekeren. Dit in combinatie met de ervaring en expertise biedt een unieke verzekeraar waar je er zeker van kunt zijn dat je een goede service ontvangt en niet in de problemen zal komen.
Ondanks dat het een onderdeel is van ASR Nederland, heeft Europeesche Verzekeringen zelf ook al ruim 100 jaar ervaring met verzekeren. Het is allemaal begonnen in Hongarije met een houthandelaar die eigenlijk verbaasd was over het feit dat zijn bagage niet verzekerd kon worden tegen schade tijdens een treinreis. Hiermee werd Europeesche Verzekeringen geboren, puur uit hetzelfde belang als wat je zelf ook hebt wanneer je een verzekering af wil sluiten. Hierdoor zal Europeesche Verzekeringen altijd in jouw belang handelen en zo een zo goed mogelijke service leveren.

Europeesche Vervoersverzekeringen Europeesche Vakantieverzekeringen
Erg pro-actief en zeer vriendelijk! :-) Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door David de W. op maandag 13 januari 2014 over Europeesche Motorverzekering (all risk)

Ik ben erg tevreden over deze motorverzekering. Ze zijn best goedkoop en boden mij direct een pakketpolis aan toen we met een tweede motor kwamen. Erg pro-actief dus. Mijn motor was toen helaas kapot, maar we konden mijn oude motor, ipv mijn nieuwe in de verzekering stoppen totdat mijn nieuwe weer gerepareerd was. Daarna is het heel vlug en goed weer omgewisseld.

Na een tijdje hebben wij ook voor allebei de motoren een poetspakket gekregen als welkomscadeau, zeer attent van de Europeesche!

Het aanvragen van een verzekering is bij de Europeesche erg makkelijk en ze reageren snel op e-mailtjes.

Besparen met de Europeesche Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Wilbert op vrijdag 1 november 2013 over Europeesche Motorverzekering

Zit je krap met je geld? dan is de Europeesche echt de perfecte motorverzekering. Jammer dat ik hier zelf ook net pas achter ben. Hiervoor was ik verzekerd bij een andere bekende verzekeraar. De Europeesche is echt flink goedkoper. Ik heb bij meerdere verzekeraars mijn premie berekent, maar overal kwam deze er als goedkoopste eruit. Ik heb al enkele jaren mijn motorrijbewijs en kom er nu pas achter dat er grote verschillen zijn tussen de verzekeringen.

De voorwaarden waren bijna hetzelfde dus dit maakte helemaal niets uit. Het voordeel is dat ik nu echt elke maand flink wat geld over houd. VOoral nu tijdens de crisis is het handig om verzekeringen eens na te lopen, vaak betaal je teveel. Ik ben zelf ook andere verzekeringen nagegaan en ook voor mijn inboedel en zorgverzekering heb ik een goedkopere gevonden! dit maakt het leven een stuk eenvoudiger ;-)

Afsluiten probleemloos verlopen Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Frida op donderdag 1 augustus 2013 over Europeesche Reisverzekering

Afgelopen maand een doorlopende reisverzekering afgesloten voor mijn man en 3 kinderen. Dit verliep geheel probleemloos. Wij gaan in augustus 3 weken op vakantie, ik hoop uiteraard dat het niet nodig is, maar het is fijn om te weten dat je goed verzekerd bent

Beoordeling Europeesche Verzekeringen
Maandpremie: 7.2  
Eigen risico: 7.0  
Dekking: 7.2  
Klantenservice: 7.3  
Voorwaarden: 7.3  
Totaalscore: 7.1
Op basis van 9 ervaringen
Voordelen
  • Zeer uitgebreide service
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema