HEMA

Beoordeling HEMA
HEMA verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.3 (22 reviews)

Verzekeringen van HEMA

Ervaringen met HEMA Verzekeringen (22)



Sorteer recensies op:
Heel jaar 10% korting gaf voor mij de doorslag. Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door geertje op donderdag 23 november 2017 over HEMA Zorgverzekering

De zorgverzekering van de Hema valt onder het beheer van Menzis. In essentie biedt de Hema een wat uitgebreidere zorgverzekering aan dan Anderzorg, de goedkoopste zorgverzekeraar van de afgelopen jaren. De zorgverzekeringen verschillen niet sterk van elkaar, wat echter voor mij de doorslag heeft gegeven, is dat er bij de zorgverzekering van de Hema ook 10% korting op de aankopen bij de Hema zit. Voor betaalbare en comfortabele (kinder)kleding, gebak, spullen voor kantoor, slaapkamer en de keuken e.d. wil ik nog wel eens de Hema bezoeken of online bestellen. Ik woon letterlijk om de hoek van de winkel. Om daar het hele jaar door een gulle korting op te ontvangen én een net iets betere zorgverzekering te krijgen, vond ik de deal bij de Hema net iets beter dan bij Anderzorg.

Ik heb al uitgerekend dat ik in 2018 exact 120 euro per maand moet betalen (basisverzekering á 108 euro per maand + Tandarts 1 á 12 euro per maand). Dat is minder dan ik in 2017 heb betaald voor mijn zorgverzekering met tandartsdekking bij Univé, die begon me toch echt veel te duur te worden, vandaar dat ik me heb verdiept in een overstap naar de Hema.

Over de service van de Hema heb ik nog niks te zeggen. Ik heb echter beduidend meer positieve dan negatieve comments gelezen over de klantenservice, genoeg om hun zorgverzekering voor een jaar te proberen.

Tevreden verzekerde Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door Anne op maandag 5 juni 2017 over HEMA Reisverzekering

Moesten wegens narigheid onze vakantie annuleren. Het volledige bedrag snel en zonder problemen teruggekregen. Enige opmerking: jammer dat ze niet belbaar zijn. Alleen mailen kan, en even bellen is soms toch fijner.

Nauwelijks bereikbare en ondeskundige klantenservice. Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 6  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.8
Door Steef op vrijdag 5 mei 2017 over HEMA Autoverzekering

Klantenservice alleen via email.
De mail wordt niet/laat beantwoord en telkens door nieuwe medewerkers die verschillende en tegenstrijdige antwoorden geven die later niet correct blijken te zijn. Echt een verschrikkelijk moeizaam contact.

Onduidelijk Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 3  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.8
Door mariska op woensdag 3 mei 2017 over HEMA Bromfietsverzekering

Schade Wordt niet uitbetaald en als het uitbetaald wordt dan gaat je maandellijkse premie met 10 euro omhoog en je krijgt -3 schadevrije jaren omdat er buiten door iemand met je scooter gespeeld is en daardoor je standaard afgebroken is als je dan contact opneemt krijg je eerst te horen dat het bedrag al uitgekeerd is en dat ze geen geld konden verhalen bij iemand dat ik er maar voor op moet draaien met een maandelijkse verhoging van 10 euro en schade vrije jaren want dat schijnen nieuwe regels te zijn van 1 of andere bond waar ik niks over kan vinden.

Hema verzekerd u, maar betaald verder geen schade uit. Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.6
Door Frans Hendriks op woensdag 5 april 2017 over HEMA Aansprakelijkheidsverzekering

Door de zoon van een verzekeringnemer bij de Hema verzekering is een grote ruit ingegooid bij de leegstaande woning van mijn schoonmoeder. In overleg met de ouders van de veroorzaker is de schade hersteld en de factuur van de glaszetter naar de veroorzaker gezonden. Kennelijk heeft deze een aansprakelijkheidsverzekering bij de Hema-verzekeringen. Deze blijft ons nu lastig vallen en legt de bewijslast (die door de dader niet betwist wordt) bij ons neer. Zij willen dat we de schade claimen bij een eigen glasverzekering, die is er niet, zij eisen dat wij bewijzen dat er geen polis is enz enz. Al diverse malen gemeld via mail dat er geen polis is. Zij maken van het probleem van de dader ons probleem. Ook richting verzekerde komen zij hun plichten niet na. Omdat mijn schoonmoeder geen verzekering heeft wil HEMA verder niets voor hen doen????. Omdat zij meld niet verzekerd te zijn is het opeens een probleem van de verzekerde??? Dit is toch te gek voor woorden. HEMA, doe wat je moet doen en regel die schade. Het maakt toch niet uit of de gedupeerde wel of niet zelf verzekerd is? HEMA heeft ze verzekerd tegen aansprakelijkheid. handel daar dan ook na!

Lokkertje wordt steeds duurder en minder dekking Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 4  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.0
Door Jan op zondag 19 maart 2017 over HEMA Hondenverzekering

Drie jaar geleden mijn pub verzeker Middels is de premie al van 17 naar 21 euro verhoogd en per 1 mei wordt de dekking en het te vergoeden bedrag. Per geval verminderd. Ik ga 25 euro per maand opzij zetten en de kosten en het risico zelf dragen.

Heel erg tevreden met de autoverzekering van de Hema Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door A. van Vogelpoel op vrijdag 24 februari 2017 over HEMA Autoverzekering

Perfecte afhandeling nadat we een zwaar ongeluk hadden gehad. Helaas hadden we zelf geen all risk verzekering afgesloten. Gelukkig wel een hele goede inzittende verzekering. Raad ook iedereen een verzekering aan via de Hema

Zeer tevreden met de Hema zorgverzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.0
Door Frank Loffeld op donderdag 23 februari 2017 over HEMA Zorgverzekering

Ik ben zeer tevreden over de zorgverzekering van de Hema, zelf heb ik wel een aanvullend pakket bij de basisverzekering afgesloten en samen dekt dit al mijn zorgbehoeftes. Qua maandelijkse kosten doet deze niet veel onder voor andere zorgverzekeraars en om twijfel weg te nemen over Hema als zorgverzekering, de Hema zorgverzekering is onder gebracht bij Menzis.
Declaraties worden snel verwerkt en dit is eenvoudig te regelen via een app op mijn telefoon. Een leuke bijkomstigheid is dat je 10% korting krijgt op aankopen bij de Hema.

als ik een vragen voor stellen dan krijg ik een meteen een goede aantwoord Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.6
Door kalil op vrijdag 30 december 2016 over HEMA Autoverzekering

alles is goed gegaan tot nu toe

Niet uit betalen na een incident Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Vd linde op vrijdag 9 december 2016 over HEMA Bromfietsverzekering

Als je bij hun verzekerd ben en er gebeurd wat betalen ze niet uit en verzinnen ze allemaal smoesjes om onder de uitbetaling uit te komen wij hebben het kort geleden mee gemaakt en er wordt niet uit gekeerd door een sleutel die niet correct is gebruikt volgens hun nou weet niet hoor hema verzekeringen de sleutel doe je in het slot en draai hem om dit is een fucking slechte verzekeringsmaatschappij maatschappij nooit meer daar iets verzekeren

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema