Inboedelverzekering Studenten

Op zoek naar een studenten inboedelverzekering? Vergelijk nu 27 inboedelverzekeringen op premie!

Zoek nu naar studenten inboedelverzekering
Inboedelverzekering voor studenten afsluiten Inboedelverzekering Wil je een inboedelverzekering voor studenten afsluiten? Zorg er dan voor dat je goed op een aantal belangrijke factoren let. Op die manier kun je flink besparen op de premie, maar zorg je er aan de andere kant voor dat je niet onderverzekerd zal zijn, ook niet tijdens de rest van je studieperiode. De studenten inboedelverzekering kost over het algemeen maar een paar euro per maand. Zo zorg je heel eenvoudig voor een goede verzekering en is de waarde van je laptop of je andere kostbaarheden in ieder geval goed gedekt, bijvoorbeeld bij brand.
Goedkope studenten Inboedelverzekering Je kunt een goedkope studenten inboedelverzekering afsluiten door een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders die er beschikbaar zijn. Hierbij kun je denken aan de grote verzekeraars, aangezien ze graag studenten aan hun klantenbestand toevoegen, vanwege het feit dat dit ook op termijn een interessante doelgroep is. Vaak kun je zelfs een collectieve inboedelverzekering afsluiten, bijvoorbeeld wanneer je een kamer huurt binnen een groter complex voor studenten. Op die manier sluit je een goedkope inboedelverzekering voor studenten af, ben je goed gedekt tegen eventuele schade en hou je voldoende geld over om een biertje te gaan drinken of je studieboeken aan te schaffen.
Opletten bij afsluiten Inboedelverzekering studenten Het is bij het afsluiten van een inboedelverzekering voor studenten van belang dat je zaken als je huurcontract of de informatie van DUO bij de hand hebt. Zo zorg je ervoor dat je in aanmerking kunt komen voor de relatief lage premie. Daarnaast is het, net als bij iedere andere inboedelverzekering, van belang om de bonnetjes van je aankopen goed te bewaren, zodat je in het geval van brand of andere schade de waarde van je aankopen terug kunt krijgen. Zorg er bij de studenten inboedelverzekering tenslotte voor dat je de waarde van je bezittingen goed inschat, ook in de toekomst, om niet onderverzekerd te raken.
Goedkope studenten inboedelverzekeringen
Meeùs
Meeùs Inboedelverzekering 5.7
€ 2,08 p/m
OHRA
OHRA Inboedelverzekering 8.2
€ 3,16 p/m
ANWB
ANWB Inboedelverzekering 7.2
€ 4,39 p/m
Witgeld
Witgeld Inboedelverzekering 7.8
€ 4,75 p/m
Univé
Univé Inboedelverzekering 7.3
€ 4,98 p/m
Ervaringen met studenten inboedelverzekeringen Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema