ING

Beoordeling ING
ING verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.4 (12 reviews)

Verzekeringen van ING

Ervaringen met ING Verzekeringen (12)Sorteer recensies op:
Uiteindelijk toch weer naar ING wegens prijs Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Ingrid op woensdag 3 juli 2013 over ING Autoverzekering

Toen ik een tijd geleden een autoverzekering afsloot bij ING, was deze zeker de goedkoopste. Maar na een jaar tijd hadden ze de premie flink verhoogd. Voor mij het moment om verzekeringen te vergelijken en dat heb ik ook gedaan. Ik ben uiteindelijk overgestapt naar een andere verzekering (goedkoper), maar ook daar steeg de premie na een jaar. Ik ben uiteindelijk weer terug overgestapt naar ING, omdat dit weer één van de voordeligste verzekeraars bleek te zijn.

Klantenservice wekt irritatie op, maar verder prima verzekering Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 2  
Dekking: 8  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 6.4
Door Michelle P. op zaterdag 25 mei 2013 over ING Inboedelverzekering

Ik ben gematigd tevreden over mijn inboedelverzekering bij ING. De maandpremie is prima, daar gaat het niet om, maar ik vind het eigen risico zo hoog. Ik woon in een grote stad, en om die reden heeft ING besloten dat mijn inboedelverzekering duurder moet. Ik begrijp dat wel, omdat het risico op een inbraak nu eenmaal groter is waar ik woon, maar dat er zoveel verschil is in premie vind ik eigenlijk niet goed.

Waar ik niet over te spreken ben, is de klantenservice. Ik had een e-mail gestuurd met een vraag over één van de voorwaarden. Er zou binnen een paar werkdagen een antwoord komen, maar dat kreeg ik niet. Ik kreeg een e-mail met daarin dat het druk was en dat het langer zou duren voor ik een antwoord kreeg. Toen kreeg ik eindelijk een antwoord, en verwezen ze mij naar de voorwaarden die ik in eerste instantie dus niet begreep! Ik heb nogmaals gemaild, ditmaal gelukkig een wat snellere reactie en eentje die wel antwoord gaf op mijn vraag. Maar ik had dus heel graag een wat snellere reactie gehad.

Verder ben ik wel gewoon tevreden, dus ik blijf zeker bij de ING met mijn inboedelverzekering. De maandpremie is namelijk prima en de geboden dekking volstaat in mijn geval. Een aanrader, zolang je de klantenservice niet nodig hebt dus.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12680
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema