ING

Informatie over ING Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over ING

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens ING

Klantenservice ING
0900 0933 (10ct per minuut)

Beschikbaarheid klantenservice
Werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

ING
Postbus 1800
1000 BV Amsterdam

Bezoekadres:
Weena 505
3013 AL Rotterdam

Doelgroep van ING

De doelgroep van ING bestaat uit in principe iedereen die er klant is, of op zoek is naar een betrouwbare partner binnen de financiële wereld. Men richt zich niet op een specifieke groep potentiële klanten, net zoals men er als bank voor iedereen is. Juist het grote aantal klanten maakt het tot een zeer aantrekkelijke partij, die op een goede manier om weet te gaan met verzekeringen. De ING kent daarmee een zeer brede doelgroep, waardoor in principe iedereen er een goede verzekering af kan sluiten, ook als er verder geen financiële producten worden afgenomen.

Prijzen / premie's van ING

De prijzen en premies van de verzekeringsproducten van ING zijn niet de laagste van Nederland. Men maakt gebruik van een groot aantal fysieke kantoren, over heel de wereld. Daarnaast is het een partij die er graag voor zorgt dat klanten langs kunnen komen met hun vragen. Het is wat dat betreft een traditionele verzekeraar, waarbij de premies en prijzen wat hoger liggen dan bij de internetaanbieders, die doorgaans veel minder kosten maken. Desalniettemin is de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit in orde bij de ING, aangezien men een uitgebreide service kan aanbieden, in ruil voor de hogere premie.

Waarom kiezen klanten voor ING?

Klanten kiezen over het algemeen vooral voor de ING vanwege het feit dat het een bekende partij binnen de financiële wereld is. Nu het vertrouwen in de bankensector een flinke klap heeft gehad is het voor klanten van belang dat ze weten dat ze bij een betrouwbare partij aan kunnen kloppen. De ING is een dergelijke aanbieder, waardoor men profiteert van het uitstekende imago dat er door de jaren heen is opgebouwd. Een verzekering bij de ING staat voor een zeer betrouwbaar product, waarvan men zeker weet dat het in ieder geval goed in elkaar zit.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema