iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Interpolis

Beoordeling Interpolis
Interpolis verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.9 (28 reviews)

Verzekeringen van Interpolis

Ervaringen met Interpolis Verzekeringen (28)



Sorteer recensies op:
Schandaal!! Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 2  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 2.0
Door Teresa Palmira Medina Martin op dinsdag 30 januari 2018 over Interpolis Lijfrenteverzekering

Ik wacht al meer dan een jaar op een oplossing voor de uitkering van mijn Lijfrenteverzekering. Niemand wil mij helpen, noch Interpolis, noch de Rabobank die Interpolis mij willen sturen. Schandaal!!.
Ik denk aan het nemen van maatregelen

Snel geld op rekening, app en website zijn minder. Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door JF op zaterdag 14 oktober 2017 over Interpolis Zorgverzekering

Ik heb via de Rabobank voor Interpolis als zorgverzekeraar gekozen. Deze verzekeraar dekt de gebruikelijke zorgkosten en heeft tot nu toe altijd binnen een week tijd geld naar mijn rekening overgemaakt nadat ik een declaratie indiende.

Enig minpunt vind ik de app en website van Interpolis. Op dit gebied was ik meer gewend door mijn vorige zorgverzekeraar, dus dit is zeker nog een punt waar Interpolis kan verbeteren.

Doorlopende reisverzekering met veel keuze Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Yome op dinsdag 3 oktober 2017 over Interpolis Reisverzekering

Een prima doorlopende reisverzekering met daarnaast eigenlijk alle optionele aanvullende opties die je maar nodig kunt hebben. Standaard bevat de reisverzekering al een paar dingen die eigenlijk niet echt nodig zijn voor ons, die ik dan eigenlijk liever had ingeruild voor automobilistenhulp i.p.v. wintersport en watersport. Dergelijke keuzevrijheid zou de reisverzekering van Interpolis nog net wat beter kunnen maken, omdat de verzekering dan afgestemd kan worden en echt bij jou past, maar tot die tijd betaal ik graag iets extra voor de automobilistenhulp, onmisbaar voor als je graag met de auto naar zuid-Europa rijdt en onderweg niet stil wilt komen te staan. Het is ons al een keer overkomen en dan ben je echt wel blij dat je je reisverzekeraar op kunt bellen voor een snelle oplossing.

Bijzonder aantrekkelijk voor klanten Rabobank Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Gert-Jan op maandag 2 oktober 2017 over Interpolis Zorgverzekering

Heb je een betaal- of spaarrekening bij de Rabobank dan is het vrijwel een no-brainer om voor de zorgverzekering van Interpolis te kiezen. Voor 2017 heb ik naar alle mogelijke combinaties van andere zorgverzekeringen en (collectiviteits)kortingen gekeken, en nergens was ik zo voordelig uit als bij de Interpolis via de Rabobank. Jaarlijks doe ik onderzoek om te controleren waar ik het goedkoopst uit zou zijn met mijn zorgverzekering. In 2017 was dat voor het eerst Interpolis, dankzij de verlaging van de premie en de extra kortingen op zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen. Interpolis staat ook nog eens aangeschreven als verzekeraar met een van de betere klantenservices en kwaliteit van hun verzekeringen. Door deze punten was Interpolis de grootste aanrader van 2017 en kijk ik heel erg uit naar wat zij in 2018 voor interessants te bieden hebben, want ik zal hoe dan ook overstappen als ze niet langer het aantrekkelijkste product aanbieden.

Super goed. Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Suzan boom op woensdag 2 augustus 2017 over Interpolis Autoverzekering

Vorig jaar auto pech in buitenland. Via de verzekering kregen we toestemming om onze auto te laten repareren In italie. Ondanks het hoog seizoen kregen we binnen 48 uur een huur auto. We werden super goed voorgelicht geholpen en te woord gestaan. Ook door de nood hulp voor de huur auto. Echt super. 2 weken lang in de vakantie vervangend vervoer. Alle kosten vergoed. En zonder pardon. Ze wilde zelfs mijn telefoon kosten nog vergoeden maar daar heb ik nee tegen gezegd ze hadden al zoveel voor ons gedaan.

transparant, hand in hand en in heel het land :-) Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.2
Door froukje de Boer op donderdag 6 april 2017 over Interpolis Autoverzekering (WA+)

transparant, hand in hand en in heel het land :-)

helemaal een top verzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door m de Koning op donderdag 6 april 2017 over Interpolis Inboedelverzekering

Alles prima geregeld na een schade aan een fototoestel

Geleden schade perfect opgelost. Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 9  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.4
Door M. Giebels op donderdag 26 januari 2017 over Interpolis Autoverzekering (all risk)

Hagelschade uitstekend opgelost. Inclusief leenauto.

Zorg van Interpolis alleen leuk door korting via Rabobank Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Robert op zaterdag 12 november 2016 over Interpolis Zorgverzekering

De zorgverzekering van Interpolis is alleen aantrekkelijk door de korting die in mijn geval van toepassing is via de Rabobank. Zonder deze collectiviteitskorting zou ik persoonlijk ongetwijfeld voor een andere zorgverzekeraar kiezen omdat Interpolis niet de snelste is met punten als het afhandelen van het verplichte eigen risico en natuurlijk dat de zorgverzekering tot een van de duurste zou behoren zonder de korting. Als Rabobank klant was het gewoon simpel en in zekere zin ook logisch om voor Interpolis te kiezen. Voor niet Rabobank klanten ben ik er zeker van dat er een betere en goedkopere zorgverzekering verkrijgbaar is dan die van Interpolis.

Zijn altijd zeer klantvriendelijk Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.4
Door Martin op vrijdag 11 november 2016 over Interpolis Autoverzekering (all risk)

Werd met schade aan mijn auto zeer goed geholpen super tevreden

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16139
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema