Interpolis Verzekeringen

Interpolis Verzekeringen

Interpolis. Glashelder

Informatie over Interpolis Verzekeringen

Interpolis is een grote verzekeraar in Nederland, waar je voor een groot aantal verschillende producten terecht kan. Over het algemeen is de verzekeraar goed bekend bij een groot deel van de samenleving, waardoor de kans ook groot is dat je er al een product hebt lopen. Verder kan de Interpolis Zorgactief verzekering bijvoorbeeld worden afgesloten in combinatie met een pakket bij de Rabobank, waardoor het mogelijk is om van een aantrekkelijke korting te profiteren. Door middel van dergelijke samenwerkingen probeert Interpolis er als geheel voor te zorgen dat je op verschillende manieren kunt profiteren van de goede producten en diensten van de verzekeraar.

Interpolis Vervoersverzekeringen

Interpolis
Autoverzekering

v.a. € 13,69 p/m
Interpolis Woonverzekeringen Interpolis Levensverzekeringen Interpolis Vakantieverzekeringen
Snel geld op rekening, app en website zijn minder. Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door JF op zaterdag 14 oktober 2017 over Interpolis Zorgverzekering

Ik heb via de Rabobank voor Interpolis als zorgverzekeraar gekozen. Deze verzekeraar dekt de gebruikelijke zorgkosten en heeft tot nu toe altijd binnen een week tijd geld naar mijn rekening overgemaakt nadat ik een declaratie indiende.

Enig minpunt vind ik de app en website van Interpolis. Op dit gebied was ik meer gewend door mijn vorige zorgverzekeraar, dus dit is zeker nog een punt waar Interpolis kan verbeteren.

Doorlopende reisverzekering met veel keuze Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Yome op dinsdag 3 oktober 2017 over Interpolis Reisverzekering

Een prima doorlopende reisverzekering met daarnaast eigenlijk alle optionele aanvullende opties die je maar nodig kunt hebben. Standaard bevat de reisverzekering al een paar dingen die eigenlijk niet echt nodig zijn voor ons, die ik dan eigenlijk liever had ingeruild voor automobilistenhulp i.p.v. wintersport en watersport. Dergelijke keuzevrijheid zou de reisverzekering van Interpolis nog net wat beter kunnen maken, omdat de verzekering dan afgestemd kan worden en echt bij jou past, maar tot die tijd betaal ik graag iets extra voor de automobilistenhulp, onmisbaar voor als je graag met de auto naar zuid-Europa rijdt en onderweg niet stil wilt komen te staan. Het is ons al een keer overkomen en dan ben je echt wel blij dat je je reisverzekeraar op kunt bellen voor een snelle oplossing.

Bijzonder aantrekkelijk voor klanten Rabobank Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Gert-Jan op maandag 2 oktober 2017 over Interpolis Zorgverzekering

Heb je een betaal- of spaarrekening bij de Rabobank dan is het vrijwel een no-brainer om voor de zorgverzekering van Interpolis te kiezen. Voor 2017 heb ik naar alle mogelijke combinaties van andere zorgverzekeringen en (collectiviteits)kortingen gekeken, en nergens was ik zo voordelig uit als bij de Interpolis via de Rabobank. Jaarlijks doe ik onderzoek om te controleren waar ik het goedkoopst uit zou zijn met mijn zorgverzekering. In 2017 was dat voor het eerst Interpolis, dankzij de verlaging van de premie en de extra kortingen op zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen. Interpolis staat ook nog eens aangeschreven als verzekeraar met een van de betere klantenservices en kwaliteit van hun verzekeringen. Door deze punten was Interpolis de grootste aanrader van 2017 en kijk ik heel erg uit naar wat zij in 2018 voor interessants te bieden hebben, want ik zal hoe dan ook overstappen als ze niet langer het aantrekkelijkste product aanbieden.

Beoordeling Interpolis Verzekeringen
Maandpremie: 7.3  
Eigen risico: 7.0  
Dekking: 7.3  
Klantenservice: 7.4  
Voorwaarden: 7.1  
Totaalscore: 7.0
Op basis van 27 ervaringen
Nieuws
Zorgverzekering
Interpolis schrapt dekkingen alternatieve geneeswijzen Geplaatst op dinsdag 5 november 2013
Inboedelverzekering
Toename inboedelwaarde verhoogt premies inboedelverzekering Geplaatst op dinsdag 28 februari 2012
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16743
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema