Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

IZA

Informatie over IZA Zorgverzekeraar

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over IZA

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens IZA

Klantenservice IZA
0900-8024 (Lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur.

IZA
Postbus 5040
6802 EA Arnhem

Bezoekadres:
Nieuwe Stationsstraat 12
6811 KS Arnhem

Doelgroep van IZA

De doelgroep van de IZA Zorgverzekeraar bestaat uit iedereen die actief is binnen de publieke sector. Het kan dus gaan om mensen die werken bij de gemeenten, de provincie of de nutsbedrijven, maar ook om een leraar die op zoek is naar een goede zorgverzekering. Wat dat betreft kent de IZA Zorgverzekeraar op zich een vrij brede doelgroep, maar is de verzekeraar er aan de andere kant wel heel duidelijk voor iedereen die werkzaam is in de publieke sector. Dit brengt het voordeel met zich mee dat de IZA Zorgverzekeraar ervoor weet te zorgen dat er goede afspraken kunnen worden gemaakt met de verschillende zorgverleners.

Prijzen / premie's van IZA

De premies van de IZA Zorgverzekeraar zijn behoorlijk scherp. Daarnaast is het natuurlijk prettig dat je zelf kunt bepalen waartegen je verzekerd wilt zijn. Wat dat betreft heb je een hoop vrijheid bij deze verzekeraar. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen welke aanvullende pakketten je mee wilt verzekeren en hoeveel eigen risico je wenst te lopen. De overheid heeft besloten om dit te verhogen voor 2012, maar daarnaast is het bij de IZA Zorgverzekeraar, net als bij andere verzekeraars, mogelijk om het eigen risico nog verder op te hogen. Zo komen de premies nog lager te liggen en kun je profiteren van extra voordeel wanneer je in dat jaar nauwelijks gebruik maakt van de zorg die er beschikbaar is in Nederland.

Waarom kiezen klanten voor IZA?

De IZA Zorgverzekeraar is onder andere aantrekkelijk vanwege het feit dat je zelf mag bepalen door welke huisarts je geholpen wordt of in welk ziekenhuis je behandeld wilt worden. Wat dat betreft is er sprake van een hoop vrijheid bij de IZA Zorgverzekeraar, waardoor veel mensen er graag voor kiezen om hier een verzekering af te sluiten. Daarnaast weten de medewerkers natuurlijk alles van het verzekeren van mensen die binnen de publieke sector werkzaam zijn. Zo kun je gemakkelijk profiteren van de kennis die er beschikbaar is, bijvoorbeeld wanneer je een vraag hebt waarbij bepaalde specifieke kennis over de publieke sector welkom is. De IZA Zorgverzekeraar zorgt er op die manier niet alleen voor dat je goed verzekerd bent, maar ook dat je goed weet waar je aan toe bent met betrekking tot je zorgverzekering.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16311
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema