IZZ

Informatie over IZZ Zorgverzekeraar

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over IZZ

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens IZZ

Klantenservice IZZ
0900-0274 (Lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
Elke werkdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

IZZ
Postbus 445
5600 AK Eindhoven

Bezoekadres:
Kennedyplein 300
5611 ZV Eindhoven

Doelgroep van IZZ

De doelgroep van de IZZ Zorgverzekeraar bestaat uit iedereen die in de zorg werkzaam is. De zorg is een sector die van groot belang is, waardoor het prettig is dat je gebruik kunt maken van een zorgverzekering die hier op een goede manier rekening mee houdt. Bovendien is het bij de IZZ Zorgverzekeraar mogelijk om te profiteren van een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Uiteraard behoren ook de andere familieleden gewoon tot de doelgroep van de IZZ Zorgverzekeraar. Dit betekent dat je er met het hele gezin voor kunt zorgen dat je op een goede manier verzekerd bent, zonder dat jullie aan de andere kant veel uit hoeven te geven aan deze zorg. Als medewerker uit de zorg heb je op deze manier de mogelijkheid om optimaal van de mogelijkheden binnen deze sector te profiteren.

Prijzen / premie's van IZZ

De premies van de IZZ Zorgverzekeraar zijn scherp, maar niet in de zin dat ze het laagst van Nederland zijn. Er zijn diverse online aanbieders te vinden die het voor elkaar krijgen om de premie nog lager uit te laten vallen. Dit betekent echter niet dat je er bij de IZZ Zorgverzekeraar niet voor kunt zorgen dat je niet teveel betaalt. Het is juist goed mogelijk om een eerlijke premie te betalen, aangezien de voorwaarden aan de andere kant op een heel gunstige manier in elkaar zitten. Zo is de premie wellicht wat hoger, maar verdien je dat gemakkelijk terug wanneer je een keer te maken krijgt met een ziekte of een andere behandeling door een arts.

Waarom kiezen klanten voor IZZ?

De IZZ Zorgverzekeraar is vooral aantrekkelijk vanwege het feit dat er een ruime vergoeding bestaat voor de kosten van fysiotherapie en psychologische zorg. Verder is het ook nog eens een actieve verzekeraar, die er op die manier voor probeert te zorgen dat je zo weinig mogelijk te maken zal krijgen met de verschillende zorgverleners. Dit valt onder andere terug te zien in het feit dat de IZZ Zorgverzekeraar ervoor zorgt dat er workshops worden gehouden, waaraan de klanten van de verzekeraar deel kunnen nemen. Op die manier kun je er als zorgmedewerker voor zorgen dat je nog beter weet hoe je op een gezonde manier kunt leven, waardoor je de zorg minder nodig hebt. De IZZ Zorgverzekeraar zorgt er op die manier voor dat we uiteindelijk allemaal de kosten van de zorg kunnen beperken.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14829
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema