iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Just

Beoordeling Just
Just verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.6 (21 reviews)

Verzekeringen van Just

Ervaringen met Just Verzekeringen (21)



Sorteer recensies op:
Betaalbaar, basispremie onder de 100 euro, mobiele mogelijkheden Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Kees v. Houten op zaterdag 24 november 2018 over Just Zorgverzekering

Zojuist mijn overstap ingediend bij Just; ze bieden de drie dingen waar ik het meest naar op zoek was: relatief betaalbare premie, uitgebreide mobiele app en voldoende afspraken met de zorgverleners in mijn directe omgeving. App de dokter schijnt ook een erg goede aanvulling te zijn van de zorgverzekering.

Ik heb gekozen voor het maximale eigen risico van 885 euro. Dit verlaagt de basispremie met 17,50 euro naar 95,70. Voeg daar Just Smile á 8,20 euro aan toe en ik kom op 103,90 euro per maand.

Just behoort ongetwijfeld tot de goedkoopste zorgverzekeraars. Ik heb geen enorm zorgwekkende berichten gelezen over de kwaliteit van de service die ze bieden, maar als ik op 2014, 2015, 2016, 2017 en (tot en met vandaag) 2018 mag vertrouwen, dan zal ik ze toch niet nodig hebben.

Beste goedkope zorgverzekering Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Joost op dinsdag 30 oktober 2018 over Just Zorgverzekering

Sinds dit jaar gekozen voor de basisverzekering van cz direct, puur omdat zij bij alle grote vergelijkers als beste goedkope zorgverzekeraar word beoordeeld. Ik ben nog jong genoeg om geen chronische ziekte te hebben, en probeer buiten dat ook gezondheidsbewust te leven. Nooit griep, nooit verkouden, helemaal niets. Dus ik had vorig jaar berekend hoeveel ik had kunnen besparen door de goedkoopst mogelijke zorgverzekering met maximaal vrijwillig eigen risico te kiezen, en dat kwam uit rond de 200 euro per jaar tov wat ik voorheen betaalde! Vanzelfsprekend direct de overstap aangevraagd, cz direct heeft wat dit betreft alle taken op zich genomen.

Nog geen gebruik gemaakt van zorg behalve de tandarts. Ik heb aanvullend Tand 1 afgesloten, waarmee ik 75% verzekerd ben tot een bedrag van 250 euro. Dit is niet perse een vereiste dekking voor mij maar toch zal ik deze voor de zekerheid wel houden. De premie is met 8 euro per maand niet onacceptabel hoog. De afhandeling van de kosten van mijn tandartsbezoek is vlekkeloos verlopen. Dat doet mijn vertrouwen in cz direct goed.

Cz direct heeft ook afspraken met sportscholen maar helaas valt mijn sportschool daar niet binnen dus kom ik niet in aanmerking voor korting op mijn abo. Wel een extra voordeel voor sommige jongeren die sportief willen blijven en minimale zorgpremie willen betalen.

App de dokter is perfect met kleine kinderen in huis Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.0
Door v.d. Horst op maandag 25 december 2017 over Just Zorgverzekering

Ik kan niet bijster veel vertellen over czdirect als zorgverzekeraar want ik heb nog geen zorgkosten hoeven te maken buiten de huisarts om. Voor mij was in 2015 de overstap naar deze maatschappij puur omdat ik wou besparen op mn verzekering. Over de maandprijs en de website ben ik wel heel erg positief, want eigenlijk kun je hier al alles regelen. Verder hebben ze app de dokter waarmee je direct in contact kunt komen met medische specialisten zonder je huis te verlaten. Ik hoef mn eigen huisarts echt geen appje te sturen dus vind ik dit wel een heel goede toevoeging van czdirect. Eventueel stuur je een foto mee van je probleem en beoordelen ze gewoon op afstand wat het zou kunnen zijn en of je beter wel op huisartsbezoek kunt gaan. Dit is super handig als je kleine kinderen hebt die natuurlijk nogal vatbaar zijn voor bepaalde dingen, zoals recent mijn dochter die de waterpokjes kreeg, en niet alle tijd in de wereld hebt. Geen paniek, gewoon app de dokter. Als je het nog nooit hebt gebruikt dan weet je niet wat je mist. Als je het eenmaal gehad hebt dan wil je het niet meer kwijt ook! Al met al ervaar ik czdirect als heel positief, mits je geen problemen hebt met een beperkte hoeveelheid gecontracteerde zorgverleners om de premie laag te houden.

Makkelijk besparen op de zorgverzekering zonder in te leveren Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door BvG op dinsdag 24 oktober 2017 over Just Zorgverzekering

Door mijn overstap naar Czdirect in 2014 heb ik al honderden euro's bespaard op de zorgverzekering, dat terwijl ik niet eens het "gevoel" heb dat ik een andere zorgverzekering gebruik tov. wat ik voorheen had. De dekking is voor zo ver ik kan merken net zo uitgebreid als de duurdere zorgverzekering die ik voor Czdirect had, van moederbedrijf Cz, en ook terugbellen doet Czdirect net zo snel. Elk jaar kijk ik weer naar de zorgverzekering die mij het meest aanspreekt en dan moet ik hooguit mijn aanvullende dekkingen bij Czdirect aanpassen, want de prijs en kwaliteit van de basisverzekering die ze aanbieden, daar kies ik elk jaar weer voor. Met de online test van Czdirect weet je in 5 stappen of en welke aanvullende dekkingen interessant zijn voor jouw situatie. Ze hebben ook meerdere acties en kortingen voor fitness, saunas, tijdschriften en dergelijke, voor wie aan zijn of haar gezondheid wenst te werken.

Czdirect zou helemaal perfect zijn als ze wat meer flexibiliteit in hun zorgverzekering verwerken, zoals de modules die sommige zorgverzekeraars aanbieden zodat je niet alles direct vanaf januari hoeft in te laten gaan. Maar zelfs zonder die opties mag ik momenteel niet klagen met wat ik bij Czdirect krijg voor mijn geld.

App de Dokter van CZdirect is een uitstekende toevoeging Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 9  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 9.0
Door Jacob op donderdag 12 oktober 2017 over Just Zorgverzekering

Opvallend aan CZdirect is dat ze tot de goedkoopste zorgverzekeraars behoren, en toch een zeer fijne klantenservice aanbieden. Ik doel hier met name op "App de Dokter", een app in de AppStore / Google Play Store die direct contact geeft met het medisch team van CZdirect. Hier geven (of tenminste, proberen) experts direct antwoord op vragen over bijsluiters of lichamelijke klachten. Ik maak zelf met regelmaat gebruik van deze app omdat ik een verhoogd risico heb op huidkanker. Met de app kan ik gewoon foto's versturen van nieuwe / veranderende huid- en moedervlekken voor beoordeling door een expert. Blijkt een moedervlek verdacht, dan maak ik direct een afspraak met mijn huisarts om deze weg te laten snijden.
Dit werkt echt perfect, want voorheen stond ik om de 3 maanden bij mijn huisarts voor controle, en nu houd ik het zelf thuis in de gaten en kan ik de app erbij pakken wanneer ik twijfel. Op werkdagen is het team achter de app van 7.00 tot 23.00 uur bereikbaar, en reageren ze ook letterlijk binnen anderhalf uur. Misschien niet ideaal voor pijnlijke stralingen in de linkerarm (dat moge duidelijk zijn), maar wel voor moedervlekken en andere niet zo dringende gevallen!
In eerste opzicht zouden veel mensen deze app waarschijnlijk onderwaarderen, ik had precies dezelfde gedachte. Maar het werkt toch echt uitstekend, aan de andere kant zitten echte medische experts met verstand en een snel reactievermogen. Het is bijna als een huisarts in je broekzak hebben en weten of verder bezoek wel of niet overbodig zou zijn.

Werkt super goed wanneer je het nodig hebt Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.0
Door H.F.M. op donderdag 28 september 2017 over Just Zorgverzekering

Dit jaar heb ik slechts een keertje gebruik hoeven maken van mijn zorgverzekering en ik ben super te spreken over hoe dat is afgehandeld met czdirect.

Ik heb geen rekening voor hoeven schieten en ben niet bezig geweest met papierwerk of eindeloze formulieren.

Voor een zorgverzekeraar die zich met name inzet op een lage maandprijs en het persoonlijke contact beperkt houdt, ben ik positief verrast over de afhandeling van mijn situatie.

Czdirect vraagt een super lage premie voor zowel hun basisverzekering als aanvullende dekkingen en je hoeft niet aan de telefoon in de wacht te staan. Dat alleen al is reden voor mij om czdirect aan te raden aan mensen die het graag simpel willen houden en willen besparen op de premie van hun zorgverzekering.

Merk geen verschil met duurdere vorige zorgverzekering Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Martijn op zaterdag 10 december 2016 over Just Zorgverzekering

Ben 2 jaar geleden naar czdirect.nl overgestapt om te besparen op de continu toenemende premie van de zorgverzekering. Sindsdien heb ik meerdere keren gebruik moeten maken van zorg (in het ziekenhuis) en heb ik letterlijk nooit verschil gemerkt met mijn vorige zorgverzekering. De gemaakte kosten worden net zo goed en net zo snel vergoed. Voor iedereen die de overstap naar czdirect.nl overweegt kan ik alleen aanraden om van tevoren te kijken of het ziekenhuis, of andere zorgaanbieder naar voorkeuze, in eigen omgeving gecontracteerd is. Anders zie ik geen enkele reden om bij een duurdere zorgverzekeraar te blijven.

Gaat lekker mee met de tijd met apps en online service Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Jordy op vrijdag 2 december 2016 over Just Zorgverzekering

Czdirect gaat goed mee met de tijd in de zin dat veel online en via de smartphone geregeld kan worden. Ze maken whatsappen mogelijk (binnen 2 uur antwoord) en werken ook aan een andere app ("app de dokter") waar een deskundige antwoord geeft op gezondheidsvragen. In de toekomst belooft czdirect dat deze app ook gebruikt kan worden voor het bestellen van herhaalrecepten en voor het maken van een afspraak met de huisarts. Mijn mening en impressie over czdirect is tot nu toe best positief.

Super voordelige zorgverzekering en super handige website Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door saskia op dinsdag 29 november 2016 over Just Zorgverzekering

Op de site van czdirect.nl gezocht naar een vraag waar ik geen antwoord op kon vinden, super handig dat ik live een chat met een medewerker kon openen om alsnog antwoord op mijn vraag te krijgen, ik hoefde slechts een paar minuten te wachten. De site is verder ook super handig omdat ik alle belangrijke informatie over de actuele staat van mijn zorgverzekering kan zien nadat ik inlog.

De zorgverzekering van czdirect.nl is al super voordelig ook al heb ik aanbiedingen gehad van andere zorgverzekeraars waar het nog net 1 of 2 euro per maand goedkoper kan. Voor mij hoeft dit allemaal niet omdat ik ten eerste zelf tevreden ben over de kwaliteit van czdirect.nl en ook op het internet ervaringen lees van tevreden klanten, ten tweede lees ik minder goede ervaringen over de andere zorgverzekeraars, voor mijn idee en gevoel zit ik super bij czdirect.nl.

Via de telefoon zeer goed geholpen door de klantenservice Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Mevr. Haas op zaterdag 26 november 2016 over Just Zorgverzekering

Ik heb maanden lang op een wachtlijst gestaan om behandeld te worden door een bepaalde zorgverlener in mijn buurt. Omdat dit te lang duurde heb ik contact gezocht met CZdirect om te zien of er alternatieven beschikbaar zouden zijn. Samen met de telefonische klantenservice was dit verrassend snel geregeld en had ik dezelfde week al een afspraak bij een andere zorgverlener die geheel binnen de dekking van CZdirect viel. Naast een lage premie kan er dus ook een prima klantenservice met een probleemoplossend vermogen verwacht worden van CZdirect.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15603
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema