Just

Beoordeling Just
Just verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.6 (21 reviews)

Verzekeringen van Just

Ervaringen met Just Verzekeringen (21)



Sorteer recensies op:
Jammer van de premieverhoging in 2017, blijft wel een goedkope zorgpolis. Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Louw op donderdag 24 november 2016 over Just Zorgverzekering

Ben altijd een groot fan geweest van de zorgpolis van czdirect omdat ze daar de premie wel laag wisten te houden in voorgaande jaren. Het is daarom ook eigenlijk wel erg jammer om de premies voor 2017 ontdekt te hebben en te zien dat ook czdirect komend jaar niet ontkomt aan de trend om de premies omhoog te gooien. Ik neem er echter genoegen mee dat czdirect nog steeds de zo goed als goedkoopste naturapolis aanbiedt vergeleken met de rest van de verzekeraars. Het is en blijft wel erg jammer dat we allemaal zulke hoge premies moeten gaan betalen dankzij een nietsnut van een minister die ten eerste niet kan rekenen en ten tweede het nodig acht overbodige en dure dingen toe te voegen aan het basispakket waar bijna niemand van zal profiteren behalve de pillenmakers.....

Betere ervaringen met CZdirect dan met de duurste zorgverzekeraar Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Ronald op dinsdag 22 december 2015 over Just Zorgverzekering

Bij mijn vorige verzekeraar (Avero) werden er nog wel eens rekeningen afgewezen zonder opgaaf van reden. En dat was dan ook nog eens een van de duurdere, of zelfs de duurste zorgverzekeraar die er is. Eenmaal overgestapt naar CZdirect en ik heb nergens problemen meer mee. Alles loopt letterlijk van een leien dakje. In andere woorden.. een zorgverzekering hoeft niet de duurste te zijn om te beste te zijn!

Laagste maandpremie in ruil voor geen volledige keuzevrijheid. Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Jan-Willem op zondag 13 december 2015 over Just Zorgverzekering

De zorgverzekering van czdirect.nl kan goedkoper aangeboden worden omdat ze de voorwaarden hier en daar wat aangescherpt hebben. Met deze logica kun je wel of niet akkoord gaan. Wil je volle keuzevrijheid en overal terecht kunnen voor zorg en dienstverlening dan kun je beter een duurdere zorgverzekering afsluiten.

Voor mij is deze zorgverzekering in ieder geval geen probleem. Ik heb me wel eerst goed verdiept in de dekkingen en voorwaarden en raad anderen aan hetzelfde te doen alvorens deze zorgverzekering af te sluiten.

De informatie op verzekeraar.nl maakt in ieder geval al een paar belangrijke punten duidelijk:

1) Voor een volledige vergoeding moet je naar een zorgverlener waarmee czdirect.nl een contract heeft.
2) Voor een volledige vergoeding moet je hulpmiddelen bestellen via czdirect.nl.
3) Zo niet, dan geldt er een vergoeding van 65% van de nota van het gemiddelde markttarief.

Zeker van plan bij czdirect verzekerd te blijven Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.2
Door Michelle op zondag 8 november 2015 over Just Zorgverzekering

Sinds dit jaar bij czdirect en heb weinig te klagen, misschien op 1 ding na en dat is dat er wat langer gewacht moet worden tot ze geld uitkeren. Bij mijn vorige zorgverzekeraar stond het geld zo goed als altijd binnen een werkweek op mijn rekening. Bij czdirect heb ik de vorige keer ruim 2 werkweken moeten wachten alvorens het geld werd uitgekeerd. Ondanks het langer moeten wachten ben ik blij te zijn overgestapt naar czdirect omdat ik er op jaarbasis flink bespaar. Omdat ik wel eens ergens last van heb, heb ik niet gekozen om het eigen risico vrijwillig te verhogen. Voor anderen zou dit natuurlijk wel een aanrader zijn omdat het de maandpremie echt enorm kan verlagen. Mits czdirect in 2016 ook de goedkoopste zorgverzekering levert dan blijf ik zeker gebruik maken van hun diensten. Ik wacht geduldig op alle zorgpremies van 2016.

Zorgverzekering van czdirect is lekker goedkoop, een aanrader Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.6
Door Ron op zondag 18 oktober 2015 over Just Zorgverzekering

Na altijd verzekerd geweest te zijn bij cz zelf, nu al enkele jaren verzekerd bij czdirect omdat dit dochterbedrijf toch een stuk goedkoper is dan cz. Op het gebied van kwaliteit van de basisdekking heb ik niet in hoeven leveren, tenminste niet op de dingen die belangrijk zijn voor mij. Het meeste loopt wel via het internet maarja, dat krijg je als je een lagere premie hoeft te betalen.
Bovenop de basisverzekering van czdirect heb ik de aanvullende basic dekking zodat ik toch verzekerd ben voor een groot deel van de tandarts kosten. Dit is eigenlijk het enige gebied waar ik ook echt ooit kosten maak, ben verder nooit ziek etc.
Czdirect is ook behulpzaam voor mensen die nog niet helemaal weten wat ze af moeten sluiten. Door online een vragenlijstje in te vullen weet je gelijk welke dekking bij jou past en wat je gaat betalen per maand of per jaar.

Makkelijk in gebruik en snelle afhandeling Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Chantal op zondag 4 oktober 2015 over Just Zorgverzekering

Heel 2015 klachtloos gebruik gemaakt van de zorgverzekering van czdirect, dit was het eerste jaar dat ik klant ben geweest van deze verzekeraar. Ik hoop dat ze volgend jaar ook zo goedkoop zijn dan zal ik er zeker klant blijven.

Redenen voor tevredenheid zijn het snel afhandelen van digitaal in te dienen declaraties, de lage zorgpremie, de snelle overstap welke natuurlijk geheel door czdirect werd geregeld en het gebruik van hun website voor het inzien van gemaakte zorgkosten en declareren.

Lagere premie voor een zorgverzekering, wat wil je nog meer? Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 9  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.0
Door Linda72 op woensdag 31 december 2014 over Just Zorgverzekering

Jongeren zorgverzekeringen zoals die van czdirect hebben, zo heb ik gemerkt, een onterechte mindere reputatie omdat deze "uitgekleed" zijn. De reden hiervoor is dat jongeren minder en minder snel ziek worden en daardoor minder behoefte hebben aan een uitgebreid pakket maar op hetzelfde moment juist meer behoefte hebben aan een lagere premie door een gebrek aan een goede carrière. Door de acceptatieplicht die zorgverzekeraars hebben kunnen gelukkig ook gezonde oudere mensen profiteren van die lagere premies. Ik heb geen behoefte aan tientallen vergoedingen die ik voorlopig niet hoop of verwacht nodig te hebben. Dat maakt de zorgverzekering van czdirect ideaal in mijn ogen, zorgverzekeringen kosten extreem veel geld en om daar op te besparen zonder groot risico te lopen op gevolgen, kan wat mij betreft niet beter.

prima verzekering voor een verzekering Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.4
Door Mirthe op dinsdag 10 september 2013 over Just Zorgverzekering

mijn vriend en ik hebben allebei een zorgverzekering afgesloten bij CZ. via depender hebben we vergeleken, hieruit kwam cz als het beste.

Jammer dat het contact met de klantenservice wat minder is. Ze hebben belooofd om mij 2x terug te bellen. Allebei de keren heb ik zelf terug moetenbellen.

De zorgverzekering is 1 van de goedkoopste. toch vind ik het niet goedkoop, maar goed dat geldt voor elke verzekering

Aanvullende zorgverzekering en nog ver moeten reizen Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 6.0
Door leentje op donderdag 26 april 2012 over Just Zorgverzekering

Lekker is dat. Heb je een aanvullende zorgverzekering en woon je in Velp (naast Arnhem) heeft je verzekeraar een contract met een ziekenhuis in Groningen... Lekker handig! Je mag toch wel verwachten met een aanvullende verzekering dat je in de buurt naar een ziekenhuis kan.

En nee, de reiskosten kunnen dan weer niet teruggevorderd worden...

Misschien moet minister Schippers maar eens naar zulke verzekeringsafspraken kijken i.p.v. mensen te wijzen op de voorwaarden? Bij de bron aanpakken heet dat.

Goedkope zorgverzekering bij CZ direct voor jongeren Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.8
Door Mark Veerman op donderdag 15 maart 2012 over Just Zorgverzekering

Omdat ik vorig jaar in september 18 werd en van mijn ouders zelf de zorgverzekering moest gaan betalen ben ik op zoek gegaan naar een goedkope zorgverzekering.

Ik heb gezocht naar een zorgverzekering voor jongeren en kwam toen bij CZ uit. Die kost maar 100 euro per maand dus dat is te doen. Later zag ik dat er nog een goedkopere verzekering bestaat van ZEKUR. Maar heb nu deze al dus vind het wel goed zo.

De dekking is overigens ook afgestemd op jongeren dus je hoeft bv niet te betalen voor brillen / lenzen wat voor mij ook niet van toepassing is. Kheb de zorgverzekering verder online afgesloten en je kan het één en andere beheren via hun klantenservice module.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12274
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema