Vergelijk 440 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Kiemer

Informatie over Kiemer Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Kiemer

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Kiemer

Klantenservice Kiemer
0800 - 291 31 31 (gratis)


Beschikbaarheid klantenservice
Werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur.

Kiemer
Postbus 19
8900 AA Leeuwarden

Bezoekadres:
Harlingertrekweg 53
8913 HR Leeuwarden

Doelgroep van Kiemer

De doelgroep van Kiemer bestaat aan de ene kant uit kinderen, maar aan de andere kant natuurlijk vooral uit de ouders die de kinderen verzekeren. Indien u kinderen heeft en u graag wilt zorgen voor de best mogelijke zorg bent u een van de ouders die tot de doelgroep behoort. Het zijn de ouders die er graag voor zorgen dat hun kind de best mogelijke zorg ontvangt op het moment dat er onverhoopt een keer iets gebeurt, die behoren tot de doelgroep. Het is daarbij van belang dat de prijs of premie niet het meest belangrijk is, omdat de zorg voor het kind altijd voor zal gaan.

Prijzen / premie's van Kiemer

De prijzen en premies zijn vanzelfsprekend niet de laagste van Nederland, aangezien men er alles aan doet om de best mogelijke zorg te bieden. U kiest met een zorgverzekering bij Kiemer voor een verzekering waarbij de kwaliteit heel duidelijk hoog in het vaandel staat. Ondanks dat de premie er niet de laagste is, betaalt u aan de andere kant natuurlijk niet teveel. Door de hogere premie te betalen zorgt u ervoor dat men optimaal voor u klaarstaat als er een keer wat aan de hand is. Wat dat betreft kunt u de kosten eenvoudig terugverdienen wanneer er een keer wat met uw kind gebeurt.

Waarom kiezen klanten voor Kiemer?

Klanten kiezen voornamelijk voor Kiemer vanwege de uitstekende zorg die er wordt aangeboden voor de kinderen. U bent er in ieder geval zeker van dat uw kind niets zal overkomen, of dat men er snel bij is met de meest professionele hulp. U zorgt voor absolute zekerheid, op de momenten dat uw kind dit het meest nodig zal hebben. Klanten van Kiemer waarderen daarnaast de manier waarop men de service aanbiedt. Het is een combinatie van vriendelijkheid en betrokkenheid die ervoor zorgt dat u als het ware in een warm bad terecht zal komen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema