Kruidvat

Informatie over Kruidvat Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Kruidvat

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Kruidvat

Klantenservice Kruidvat
0900-58 83790 (10ct per minuut)


Beschikbaarheid klantenservice
maandag t/m vrijdag vanaf 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Kruidvat
Postbus 202
2501 CE Den haag

Bezoekadres:
Aegonplein 50
2591 TV Den Haag

Doelgroep van Kruidvat

Kruidvat Verzekeringen richt zich op de doelgroep die ook bij hen in de winkel komt winkelen. Veel mensen kennen de uitspraak ‘steeds verrassend, altijd voordelig’ als het ultieme motto van de winkelketen. Men wil dit nu graag gebruik om ook de verzekeringen aan de man te kunnen brengen. Wat dat betreft behoren vooral de gezinnen die zoeken naar een betrouwbare verzekering, in combinatie met een scherpe prijs, tot de doelgroep. Kruidvat Verzekeringen richt zich zo op een behoorlijke doelgroep, maar heeft het voordeel dat het die vanuit de winkel zelf al kent.

Prijzen / premie's van Kruidvat

De prijzen en premies van Kruidvat Verzekeringen liggen behoorlijk laag, aangezien men de verzekeringsproducten op grote schaal aan kan bieden, waardoor er flinke kortingen mogelijk zijn. Bovendien werkt men samen met Aegon en kan men zo altijd terugvallen op een berg aan ervaring op het gebied van de verschillende verzekeringen die er worden aangeboden. Wat dat betreft kiest u voor het beste van meerdere werelden en betaalt u daarbij dus ook nog eens een lage prijs of een scherpe premie. Kruidvat Verzekeringen maakt het bijvoorbeeld mogelijk om al vanaf minder dan €10 per maand een autoverzekering af te sluiten, op basis van de Wettelijke Aansprakelijkheid.

Waarom kiezen klanten voor Kruidvat?

Klanten kiezen over het algemeen voor Kruidvat Verzekeringen vanwege het feit dat ze deze winkelketen goed kennen en op zoek zijn naar betrouwbaarheid. Van ’t Kruidvat weet men dat de organisatie de zaken goed op orde heeft, waardoor men als het ware weet wat er ‘in huis’ gehaald wordt. Daarnaast is het heel gemakkelijk om met de winkelketen in contact te komen, aangezien ze binnen een groot aantal steden en dorpen aanwezig zijn. Kruidvat Verzekeringen zorgt er op die manier voor dat het mogelijk is om voor een betrouwbare verzekeraar te zorgen, die bovendien scherpe premies rekent, in samenwerking met Aegon.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16892
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema