Meeùs

Informatie over Meeùs Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Meeùs

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Meeùs

Bezoek de website


Klantenservice Meeùs
0900 750 7500 (lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
van 8:00-18:00uur (ma t/m vr).

Meeùs
Postbus 30840
3503 AT Utrecht

Bezoekadres:
Eendrachtlaan 315
3526 LB Utrecht

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    24263160
  • AFM-nummer:
    12008358
Doelgroep van Meeùs

De doelgroep van Meeùs verzekeringen bestaat vooral uit klanten die graag wat hulp krijgen bij de keuze uit de verschillende verzekeringen en financiële producten. Het valt vaak niet mee om een keuze te maken uit het beschikbare aanbod, waardoor het prettig is dat er professionele ondersteuning bestaat. Meeùs verzekeringen richt zich daarmee vooral op klanten die een goede keuze willen maken en er daarbij het liefst niet alleen voorstaan. De tussenpersoon komt op voor de belangen van haar klanten en doet dat het liefst op alle terreinen binnen de financiële dienstverlening.

Prijzen / premie's van Meeùs

De prijzen van Meeùs verzekeringen liggen op een gemiddeld niveau, maar daar krijgen klanten aan de andere kant dan wel een uitstekende service en uitstekende producten voor terug. Klanten profiteren bijvoorbeeld van 80 jaar aan ervaring en hebben altijd twee weken bedenktijd wanneer ze besluiten om een bepaald product af te sluiten of af te nemen. Verder zorgt Meeùs verzekeringen ervoor dat bijvoorbeeld schades op een zeer snelle manier worden afgehandeld, waardoor de klant in ieder geval waarde voor zijn of haar geld krijgt. Wat dat betreft biedt de tussenpersoon een uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van de aangeboden producten en diensten.

Waarom kiezen klanten voor Meeùs?

Klanten kiezen over het algemeen voor Meeùs verzekeringen vanwege de uitgebreide en zeer toegankelijke dienstverlening die de tussenpersoon aanbiedt. De tussenpersoon zorgt als het ware voor een warm bad, van waaruit de klant zelf aan kan geven waar hij of zij naar op zoek is, zodat het geregeld kan worden. Wat dat betreft is het vooral het gemak dat er samen met de degelijkheid voor zorgt dat er een heel aantrekkelijke combinatie ontstaat. Meeùs verzekeringen heeft op die manier al honderdduizenden klanten aan zich weten te binden en het ziet er niet naar uit dat dit aantal niet verder zal groeien.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15868
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema