Menzis

Informatie over Menzis Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Menzis

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Menzis

Klantenservice Menzis
088 222 40 40 (Lokaal tarief)
053 485 32 99 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 19.00 uur.

Menzis
Postbus 75000
7500 KC Enschede

Bezoekadres:
De Ruyterlaan 25
7511 JH Enschede

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    50544810
  • AFM-nummer:
    12020806
  • BTW-nummer:
    NL8227.99.856.B.01
Doelgroep van Menzis

De doelgroep van Menzis is ontzettend breed. Dit komt door het feit dat de verzekeraar zowel reisverzekeringen als zorgverzekeringen aanbiedt en dat als het ware doet voor iedereen. Zo is werkelijk iedereen hier welkom, of je nu oud of jong, ziek of gezond bent. Wat dat betreft behoor je automatisch tot de doelgroep van Menzis en is het een goed idee om de verzekeringen in ieder geval mee te nemen in de vergelijking die je uit wilt gaan voeren. De kans is groot dat je op die manier zal ontdekken dat het inderdaad een goed idee is om de verzekering bij Menzis af te sluiten. Het kan zijn dat je dit doet om de premie, maar ook de voorwaarden zitten bij Menzis over het algemeen op een goede manier in elkaar.

Prijzen / premie's van Menzis

De premies van Menzis staan goed in verhouding tot de voorwaarden waar je aan de andere kant van kunt profiteren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van de zorgadviseur. Deze man of vrouw weet zeer veel van de zorg en kan je op die manier helpen wanneer je hier vragen over hebt. Vervolgens zal er worden gezorgd voor een antwoord waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt, zodat je daar verder mee kan. De premie ligt aan de andere kant relatief hoog vanwege het feit dat je gebruik kunt maken van topzorg. In dat geval zorgt Menzis er voor de wat hogere premie voor dat je zo snel mogelijk terecht kunt in het ziekenhuis, waarbij er voor de beste behandeling wordt gekozen.

Waarom kiezen klanten voor Menzis?

Menzis is onder andere een aantrekkelijke zorgverzekeraar vanwege het feit dat ze meer doen dan alleen het aanbieden van een goede verzekering. Zo heb je als klant van Menzis bijvoorbeeld de mogelijkheid om gebruik te maken van allerlei acties, bijvoorbeeld om voor een laag bedrag te kunnen zwemmen. Menzis probeert het zoveel mogelijk in beweging blijven op die manier te promoten, waardoor we uiteindelijk allemaal minder gebruik hoeven te maken van de zorg. Op die manier zorgt de verzekeraar ervoor dat de verzekeringen voor ons allemaal uiteindelijk goedkoper worden. Menzis is wat dat betreft dan ook een zeer maatschappelijk betrokken partij, die er op verschillende manieren voor probeert te zorgen dat we als land een stuk gezonder worden en fitter door het leven gaan.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16178
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema