De Zorgpremies van 2020 zijn bekend! 16 zorgverzekeringen Bekijk Zorgpremies! Vanaf
€ 107

Allianz Global Assistance

Informatie over Allianz Global Assistance Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Allianz Global Assistance

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Allianz Global Assistance

Bezoek de website


Klantenservice Allianz Global Assistance
(020) 561 87 11 (lokaal tarief)
(020) 668 40 91 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
Bereikbaar op werkdagen: 8:30 uur - 18.00 uur & zaterdag: 8:30 uur - 17.00 uur.

Allianz Global Assistance
Postbus 9444
1006 AK Amsterdam

Bezoekadres:
Poeldijkstraat 4
1059 VM Amsterdam

Doelgroep van Allianz Global Assistance

De doelgroep van Allianz Global Assistance bestaat uit iedereen die graag kiest voor een degelijke reisverzekering die wereldwijd geldt en waar ook wereldwijd op terug te vallen is. Binnen de reisverzekeringen is Allianz Global Assistance de absolute marktleider, waardoor er bijna iedere seconde ergens wel een melding binnenkomt en men voor je aan het werk gaat. In Nederland zijn ongeveer 1,5 miljoen mensen klant bij de medische tak van Allianz Global Assistance en zijn er in totaal ongeveer 2,2 miljoen auto’s verzekerd. Wat dat betreft is de doelgroep van Allianz Global Assistance behoorlijk breed en is de kans groot dat je er ook toe behoort.

Prijzen / premie's van Allianz Global Assistance

De prijzen en premies van Allianz Global Assistance zijn lager dan veel mensen denken. Waar sommigen een wereldwijde dekking associëren met een relatief hoge prijs is dat in dit geval niet nodig. Er wordt op een heel duidelijke manier gewerkt aan de hulpverlening, met behulp van de stappen How, Can, We, Help. Allianz Global Assistance geeft duidelijk aan hoe er geholpen kan worden, doet dit zorgvuldig en snel, staat altijd voor je klaar en helpt je 24 uur per dag met praktische oplossing of tips op basis van ervaring. Vanwege de effectieve en efficiënte manier van werken is Allianz Global Assistance in staat de kosten laag te houden. Dit voordeel wordt vervolgens aan de klanten doorberekend, waardoor je op een relatief voordelige manier voor een uitstekende reisverzekering kunt kiezen.

Waarom kiezen klanten voor Allianz Global Assistance?

De kwaliteit van de dienstverlening van Allianz Global Assistance is natuurlijk een van de meest belangrijke voordelen van de verzekeraar. Het is voor veel mensen prettig om te weten dat er een goede dekking geldt, waardoor de reis onbezorgd gemaakt kan worden. Daarnaast is het in veel gevallen prettig dat Allianz Global Assistance de marktleider op dit gebied is. Dit betekent namelijk dat er een uitgebreide ervaring en kennis bestaat, die in tal van situaties van pas kan komen. Zo sta je er letterlijk en figuurlijk in ieder geval nooit alleen voor, waar je op dat moment ook bent. Zo bestaan er meerdere redenen om klant te worden bij Allianz Global Assistance en er een goede reisverzekering af te sluiten, kortlopend of doorlopend.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13105
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema