Monuta

Beoordeling Monuta
Monuta verzekeringen
Scoort gemiddeld een 8.1 (9 reviews)

Verzekeringen van Monuta

Ervaringen met Monuta Verzekeringen (9)



Sorteer recensies op:
Ik heb een zeer goede ervaring met Monuta Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door Roderick van Graal op vrijdag 31 mei 2019 over Monuta Uitvaartverzekering

Monuta is voor mij een top uitvaartverzekeraar. Niet alleen ben ik nu goed verzekerd voor mijn uitvaart, maar via Monuta kan je ook heel eenvoudig online je uitvaartwensen vastleggen. Hopelijk duurt het nog heeeeel erg lang, maar als het eenmaal zo ver is dan is voor mij in ieder geval alles goed geregeld.

Zou ik Monuta aanraden? ja, 100%!!!

Monuta 9+ Ervaring! Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.4
Door Ben Steenbeeks op donderdag 22 maart 2018 over Monuta Uitvaartverzekering

Helaas kwam ik laatst in aanraking met een persoonlijke uitvaart. Ik kwam erachter dat ik zelf nog geen uitvaartverzekering had en schrok van de hoge kosten van een uitvaart. Na wat onderzoek kwam Monuta voor mij het beste uit de bus. Tijdens het uitzoeken, kwam ik er wel achter dat Yarden voor een reden zo’n scherpe premie heeft. Betaal liever paar cent meer per maand inruil voor betere voorwaarden en goede klantenservice!

Van mij krijgt Monuta een welverdiende 9+

Goede service, scherpe premie! Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.4
Door Patrick van D. op maandag 6 november 2017 over Monuta Uitvaartverzekering

Ik heb een uitvaartverzekering, omdat ik niet de financiële middelen heb om straks ineens € 10.000,- neer te leggen. Ik ben erg blij dat ik tegen een scherpe premie voortaan goed voorbereid bent en mijn nabestaande niet ineens met hoge kosten achter te laten. Tot op heden ben ik erg blij met Monuta en hoop ik dat mijn volgende ervaring nog heeeeel lang op zich laat wachten ;)

zeker een aanrader!

Geen klachten over Monuta, ze komen afspraken volledig na. Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Veenstra op woensdag 27 september 2017 over Monuta Uitvaartverzekering

De ervaringen met uitvaartverzekeraars zijn op het internet bijzonder verdeeld. Ik heb de indruk dat (geëmotioneerde) mensen nu eenmaal anders kunnen reageren en dat ook duidelijk laten blijken in hun reviews, en dat je ook maar net een beetje geluk moet hebben met het type persoon dat namens de verzekeraar de uitvaart komt verzorgen.

Een klacht die ik weinig terug zie komen is dat de uitvaartverzekeraar de uitbetaling van de afgesproken dekking niet nakomt. Vrijwel alle klachten richten zich op de medewerker en niet de verzekeraar zelf (waarvan ook voorbeelden op verzekeraar.nl).

Persoonlijk ben ik liever wat objectiever ingesteld, omdat de kans bijzonder klein is dat een ander met dezelfde medewerker te maken krijgt.

De reden dat ik voor Monuta heb gekozen is 1) ze zijn groot, 2) ze zijn goedkoper dan gemiddeld en 3) laat ik nou net positieve ervaring hebben met de verzekeraar (de medewerkers waren vrij neutraal, niet (veel) meer dan een condoleance, maar deden hun werk verder uitstekend) na het overlijden van mijn ouders.

Ik stelde het op prijs dat mij van alles uit handen werd genomen door zowel de medewerkers als de uitvaartverzekeraar, en datzelfde wens ik straks voor mijn nabestaanden.

Monuta kan nog wat punten verbeteren Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Karen op donderdag 11 december 2014 over Monuta Uitvaartverzekering

In 2014 hebben we een uitvaart moeten regelen met Monuta als verzekeraar. Het begon al gelijk goed, want de uitvaartverzorger kwam niet op tijd naar een afspraak die om te beginnen al niet makkelijk geregeld kon worden. Toen de afspraak wel plaatsvond, was dit een puur zakelijk gesprek. Dit is in zekere zin te begrijpen, maar een graantje meelevendheid was fijn geweest van een partij die hoort te helpen in zulke lastige situaties. De mentaliteit om het papierwerk zo snel mogelijk af te krijgen is een beetje onbeschoft.
Alle verdere handelingen zijn naar wens en volgens afspraak verlopen. De uitvaart zelf heeft ons zonder klachten achtergelaten. Alleen al het gedoe er omheen wanneer iemand overlijdt, heeft ons niet helemaal tevreden gesteld. Aan de personen met wie wij te maken kregen was duidelijk te merken dat het onbelangrijk voor hen was en daar zit je als rouwend persoon niet op te wachten.

Ik hoop dat Monuta in zichzelf investeert om deze punten te verbeteren. Dan zou ik hen zeker zonder aan kunnen raden voor een uitvaart.

Grootste en mogelijk beste uitvaartverzekeraar van NL Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Mark op dinsdag 11 november 2014 over Monuta Uitvaartverzekering

Monuta is bij mijn weten de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland en heeft ook meerdere dochters. Dit is te zien aan de expertise en lage premie die door Monuta voor een uitvaartverzekering wordt gevraagd.

Zelf heeft ons gezin wel een uitvaartverzekering van Monuta, maar hebben we hier (gelukkig) nog geen beroep op hoeven te doen. Wel heb ik kennissen die dit al wel hebben moeten doen en die zijn heilig overtuigd van de diensten en dekking van Monuta.

geruststellend Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door Peter V op dinsdag 13 augustus 2013 over Monuta Uitvaartverzekering

Afgelopen jaar is mijn vrouw overleden na een lang ziekbed. Tussen al het verdriet door moet je ineens een uitvaart regelen. Je wilt natuurlijk dat dit goed gaat, maar je hoofd is er niet goed bij. Gelukkig neemt Monuta dit deels van je over. Ze hebben me altijd goed begrepen en ze denken natuurlijk aan meer dingen waar ik in de eerste instantie aan dacht. Het klinkt gek maar ik heb veel steun aan Monuta gehad.

Uitvaartverzekering afsluiten makkelijk en snel Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.2
Door Jorisma.D op dinsdag 12 juni 2012 over Monuta Uitvaartverzekering

Als 26-jarige heb ik mijn uitvaartverzekering afgesloten bij Monuta (toch wel de bekendste op dit gebied). De premieberekening geeft aan dat ik 7 euro en 17 cent per maand moet betalen. Ik heb dan een dekking van 8.500 euro opgedeeld in een pakketwaarde van 4.500 en 4.000 vrij te besteden. Dat laatste vind ik wel belangrijk want dat geeft je vrijheid.

Het afsluiten van de verzekering ging makkelijk en snel. De website van Monuta zit simpel en duidelijk in elkaar (je kan alle informatie snel vinden). Ook de afwerking / berichtgeving is in orde.

Goede ervaring Monuta Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 7.6
Door C.M.J van de Veerden op woensdag 15 februari 2012 over Monuta Uitvaartverzekering

Mij werd gevraagd wat mijn ervaring was met de begrafenis die ik vua Monuta uitvaart had geregeld. Min man is plotseling veel te jong overleden dan val je in een zwart gat en meot je ook nog eens een begrafenis gaan regelen.
Via Monuta was dat fijn, ze begrepen precies wat nodig was om alles zoals pensioenen, financien hypotheek enzo, ze weten alles waar je zelf niet aan gedacht had. Prijs was o k.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14994
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema