Motorverzekering (all risk)

Motorverzekering (all risk)

De all risk motorverzekering is een speciale vorm van de motorverzekering. In Nederland is het verplicht elk voertuig waarmee je de openbare weg op gaat WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) te verzekeren. lees meer

Motorverzekeringen (all risk) (Alle motorverzekeringen)
Verzekeraar Product Maandpremie Prijs / kwaliteit
Europeesche Motorverzekering (all risk) € 5,95
Verzekeraar.nl Award: Goedkoopste motorverzekering (all risk)

Deze verzekering is per maand € 20,26 goedkoper dan de gemiddelde motorverzekering (all risk) op Verzekeraar.nl.
7.4
Meeùs Motorverzekering (all risk) € 7,35 6.0
Univé Motorverzekering (all risk) € 15,32 6.5
InShared Motorverzekering (all risk) € 17,74 6.5
OHRA Motorverzekering (all risk) € 19,45 8.0
Verzekeraar.nl Award: Best scorende motorverzekering (all risk)

Deze verzekering scoort 14% beter dan de gemiddelde motorverzekering (all risk) op Verzekeraar.nl.
VerzekerUzelf.nl Motorverzekering (all risk) € 19,56 7.0
ANWB Motorverzekering (all risk) € 21,35 6.7
HEMA Motorverzekering (all risk) € 21,71 7.0
Centraal Beheer Motorverzekering (all risk) € 23,13 6.5
De Nederlanden van Nu Motorverzekering (all risk) € 25,17 6.7
VvAA Motorverzekering (all risk) € 26,19 7.6
Nationale Nederlanden Motorverzekering (all risk) € 36,14 7.0
ENRA Motorverzekering (all risk) € 43,61 6.9
Unigarant Motorverzekering (all risk) € 55,45 6.7
Waarom sluit je een Motorverzekering (all risk) af? Het is een duurdere verzekering dan de WA-verzekering of de Casco verzekering voor je motor. De hogere kosten zie je echter ook direct terug in de dekking van je verzekering. Een WA-verzekering vergoedt alleen schade die je anderen onopzettelijk toebrengt. Wanneer je zelf tegen een paaltje rijdt of langs een muurtje schuurt dien je zelf voor de kosten op te draaien. Deze lopen vaak hoog op en zeker wanneer je een vrij nieuwe motor rijdt is het daarom verstandig deze uitgebreider te verzekeren. Bij een all risk motorverzekering ben je verzekerd tegen zowel de Wettelijke Aansprakelijkheid, schade door bijvoorbeeld de natuur (brand, bliksem) en schade door je eigen toedoen. Het is hierbij wel van belang dat je de schade niet opzettelijk toe hebt gebracht, in dat geval keert de verzekering natuurlijk niet uit.
Waar moet je op letten bij het afsluiten van een Motorverzekering (all risk)? Bij het afsluiten van een all risk motorverzekering zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden:
  • De premie
  • De dekking
  • Aanvullende verzekeringen
Hoe kies ik een Motorverzekering (all risk)? Je kunt bij het kiezen van de juiste all risk motorverzekering rekening houden met de hierboven volgende factoren:

Allereerst is er de premie voor de verzekering. Je kunt er bij een all risk motorverzekering voor kiezen dit bij een gevestigde verzekeraar onder te brengen, maar je kunt ook kiezen voor een online verzekeraar. Deze bieden vaak veel scherpere tarieven, omdat ze minder personeel nodig hebben om je aanvragen te behandelen. Je doet bij deze verzekeraars meer zelf en daardoor betaal je uiteindelijk minder premie. Wanneer je niet op zoek bent naar een uitgebreide service, is dit een goede manier om geld te besparen op je premie. De service heb je lang niet altijd nodig, want de betaling van je schade staat hier natuurlijk los van. Dat gebeurt zowel bij de online verzekeraars als de gevestigde namen.

De dekking is een tweede punt van aandacht bij het kiezen van een all risk motorverzekering. De premie heeft hier ook weer mee te maken, want deze wordt vaak lager wanneer er minder wordt gedekt. Daarnaast is het belangrijk na te gaan in hoeverre bepaalde schades worden gedekt. Vaak zit hier een maximum aan en dit kan verschillen per aanbieder. Bepaal zelf waarop je het meeste risico loopt en zorg dat het maximum hierbij zo hoog mogelijk is.

Daarnaast is het interessant om te kijken naar de mogelijkheden tot aanvullende verzekeringen zoals rechtsbijstand en pechhulp. Wanneer je dit allemaal in een pakket kunt afsluiten is er geen lastige onderlinge communicatie nodig en zal alles in een keer goed voor je geregeld worden. Daarnaast bieden verzekeraars vaak een korting wanneer je meerdere pakketten tegelijk afsluit.
Handige links:
Ervaringen
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 46x gestemd en er zijn 9 recencies geschreven over het afsluiten (of overstappen) van motorverzekeringen (all risk).

Unigarant verdiend een IJSKOUDE douche !!!! Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 6  
Dekking: 10  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 4.8
Door P.M. Verkooijen op zaterdag 21 april 2018 over Unigarant Motorverzekering (all risk)

Wij hebben 4 april nieuwe E-Bikes gekocht en ook een E-Bikeverzekering bij Unigarant afgesloten !! Wat zeker NIET goedkoop is. Maar dat is onze keuze.
Netjes binnen 14 dagen betaald !!! Iets wat zeker NIET iedereen doet ...En ik snap best dat we een automatisch aangemaakte brief hebben gekregen.
Nu is mijn voorstel : Verstuur die brieven 2 of 3 dagen LATER !!!
Zo een eerste herinnering komt zo over als ben je een WANBETALER !!
Dit vind ik dus ECHT NIET KUNNEN !! Zo ben je na een jaar een klant kwijt en ik zal ZEKER U Bedrijf NIET aan prijzen bij andere.!!!
Ik voel me zeer VERNEDERD !!!! En oh ja bij de aan te kruisen verzekeringen staat nog NIET eens de E-Bike verzekering !!! Zo ga je niet met welwillende mensen om. Hoe groot het bedrijf ook is !!

Een warm bad, maar waar net zo goed op de regeltjes gelet wordt! Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Anna op woensdag 23 augustus 2017 over ASR Motorverzekering (all risk)

Menselijk, betrokken gesprek gehad. Top. Zo moesten er meer hulpvaardige mensen zijn. Zakelijk maar toch heel betrokken. Duidelijke uitleg, zonder versprekingen te doen!

Hebben niks op orde!!!!! Totaalscore: 4.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.4
Door Selma op maandag 13 januari 2014 over ENRA Motorverzekering (all risk)

Enra motorverzekering:

* Slechte verzekerings service!

* Onnodige post

* Onterechte rekeningen!

Heb schade gereden met mijn motor, heb meerdere brieven en emails moeten schrijven en vervolgens hier nog een paar keer achteraan moeten bellen.

Uiteindelijk ben ik hier weggegaan, verschrikkelijk. Toen kreeg ik zelfs nog steeds rekeningen en aanmaningen! Echt wat is dit? Dan kun je je zelf toch geen verzekeraar noemen als je zo te werk gaat?

Het afsluiten liep ook al moeizaam, maar hier had ik nog vertrouwen in, ik dacht dit is vast eenmalig. Uiteindelijk hoop je natuurlijk ook je verzekering nooit nodig te hebben, maar dit liep helaas wat anders. Voor mij nog meer verzekeringen van Enra!!

Erg pro-actief en zeer vriendelijk! :-) Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door David de W. op maandag 13 januari 2014 over Europeesche Motorverzekering (all risk)

Ik ben erg tevreden over deze motorverzekering. Ze zijn best goedkoop en boden mij direct een pakketpolis aan toen we met een tweede motor kwamen. Erg pro-actief dus. Mijn motor was toen helaas kapot, maar we konden mijn oude motor, ipv mijn nieuwe in de verzekering stoppen totdat mijn nieuwe weer gerepareerd was. Daarna is het heel vlug en goed weer omgewisseld.

Na een tijdje hebben wij ook voor allebei de motoren een poetspakket gekregen als welkomscadeau, zeer attent van de Europeesche!

Het aanvragen van een verzekering is bij de Europeesche erg makkelijk en ze reageren snel op e-mailtjes.

Alleen maar goeds voor Allianz! Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.2
Door Theooo op maandag 13 januari 2014 over Allianz Motorverzekering (all risk)

Ik heb zeer goede ervaringen met Allianz en daarom schrijf ik deze review. Ik heb nu een jaartje ongeveer een motor, met hierbij een motorverzekering bij eerder genoemde motorverzekerings verzekeraar.

Tijdje terug is mijn motor omgewaaid met een storm, tegen een boom. Spiegel was eraf, en erg veel krassen op mijn motor. Ik heb gelijk contact opgenomen met Allianz. Een keurige dame aan de lijn gekregen, die mij er van verzekerde dat het snel opgelost zou worden en ik me geen zorgen hoefde te maken.

Uiteindelijk is het ook allemaal zeer snel verlopen en is mijn motor gerepareerd. Ik heb ook alles vergoed gekregen, dus dat is ook erg fijn. Goed bezig Allianz!

Dikke pluim voor Aon. Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.4
Door Rik op woensdag 4 december 2013 over Aon Motorverzekering (all risk)

Ik heb zeer goede ervaringen met de all risk motorverzekering, daarom schrijf ik ook deze review.

Ik heb nu ongeveer een half jaar een motor, met hierbij de motorverzekering van Aon. Mijn motor was laatst omgewaaid, of miscshien zelfs wel omgegooid, dat durf ik echt niet te zeggen. Helaas zaten hier allemaal krassen op en een deukje. Omdat ik net motor rij en de motor ook nog erg nieuw is vond ik het best erg.

Ik heb toen contact opgenomen met Aon, omdat de schade vrij fors zou zijn. De afhandeling ging zeer goed. De mensen aan de telefoon waren ontzettend behulpzaam. Ik heb alles vergoed gekregen en inmiddels ziet mijn motor er weer helemaal nieuw uit. Ik heb alleen maar goede woorden over voor Aon. Ik kan deze verzekering aan iedereen aanraden!

Normale premie slechte dekking Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 4.6
Door Jawienie op donderdag 18 oktober 2012 over Univé Motorverzekering (all risk)

Allrisk verzekerd bij Unive. Door brand bij dealer mn motor kwijt.
Expert taxeert 1000 euri lager dan 2 andere verzekeraars (dagwaarde).

Definitieve vaststelling moet nog maar heb weinig vertrouwen.

Onwijs hoge premie ten opzichte van andere verzekeraars Totaalscore: 3.6
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 6  
Dekking: 2  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 3.6
Door Edwin Stam op zondag 29 juli 2012 over InShared Motorverzekering (all risk)

Ik doe deze ervaring mededelen op basis van een offerte.

Ik heb mijn gegevens ingevuld, en ben tot de conclusie gekomen dat Inshared krankzinnig hoge tarieven rekent voor een motorverzekering .

Hierbij heb ik twee motoren en beginnend bestuurder als voorbeeld gebruikt. de eerste was een ducati monster 800cc 2011, te Nieuw Vennep. Hiervan was de prijs 150 euro per maand. Bij mijn eigen verzekering is dit 120 euro.

Daarnaast heb ik een Aprilia pegaso uit 660cc 2007 te Amsterdam gebruikt. Hiervoor betaal ik bij mijn huidige (en bij de meeste verzekeraars) 60 euro per maand. Bij inshared is dit maar liefst 180 euro per maand! Hierbij heb ik bij mijn eigen verzekering meer dekking.

Mijn advies? Blijf heel ver weg van deze verzekering!

Nette dekkingsvoorwaarden voor de maandpremie Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.2
Door Bert op woensdag 9 november 2011 over Europeesche Motorverzekering (all risk)

De Europeesche all risk motorverzekering dekt zo'n beetje alles behalve helmschade en motorkledingschade.
Dat vind ik heel netjes als ik naar de maandpremie van nog geen 6 euro kijk.
Het minste punt aan deze all risk motorverzekering is het eigen risico van 150 euro. Al vind ik dat de combinatie van het eigen risico, de maandpremie en de dekkingsvoorwaarden de motorverzekering van de Europeesche aantrekkelijk genoeg maakt.
Met de klantenservice heb ik verder (nog) weinig ervaring. Tot nu toe heb ik er tenminste geen slechte indruk over. Het afsluiten van de verzekering verliep allemaal netjes, schade heb ik nog niet hoeven claimen.

Deel uw ervaring met uw Motorverzekering (all risk) op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema