Vergelijk 400 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

National Academic

Informatie over National Academic Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over National Academic

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens National Academic

Klantenservice National Academic
078 - 632 75 75


National Academic
Postbus 362
3300 AJ Dordrecht

Bezoekadres:
Laan der Verenigde Naties 9
3316 AK Dordrecht

Doelgroep van National Academic

De doelgroep van National Academic bestaat uit hoger opgeleiden. U kunt daarbij denken aan hbo’ers en academici, maar ook aan middelbaar en hoger personeel. Het is een groep die over het algemeen een stuk minder schade claimt, waardoor men een scherpe premie aan kan bieden. Door zowel op het gebied van verzekeringen als hypotheken actief te zijn kan men de doelgroep op een uitstekende manier bedienen, die voordelig uitpakt voor zowel de klant als de verzekeraar. Door aan te geven dat u hoog bent opgeleid of u werkt binnen de middelbare of hogere kringen heeft u de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten bij National Academic.

Prijzen / premie's van National Academic

De prijzen en premies van National Academic liggen behoorlijk laag. Dat heeft vooral te maken met het feit dat men zich richt op een specifieke doelgroep, met hoger opgeleiden. De hoger opgeleiden claimen over het algemeen minder schade, waardoor de verzekeraar goed kan inschatten wat de kosten in een bepaald jaar zullen zijn. Aangezien er weinig schade geclaimd wordt hoeven de premies aan de andere kant ook niet zo hoog te zijn. Op die manier zorgt National Academic ervoor dat u niet teveel betaalt voor de verschillende verzekeringen die u er af kunt sluiten.

Waarom kiezen klanten voor National Academic?

Klanten kiezen voornamelijk vanwege de scherpe prijzen en premies voor National Academic. Daarnaast heeft u bij deze verzekeraar de mogelijkheid om een groep te vormen met de rest van de doelgroep. Het is bekend dat we ons graag omringen met gelijkgestemden, waardoor het niet vreemd is dat veel hoger opgeleiden zich tot deze verzekeraar aangetrokken voelen. Door samen op te trekken is het mogelijk om bijvoorbeeld de zorg scherp in te kunnen kopen. National Academic weet op die manier klanten aan te trekken door zich heel duidelijk te richten op de hoger opgeleiden in Nederland.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15494
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema