Vergelijk 440 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Nationale Nederlanden

Informatie over Nationale Nederlanden Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Nationale Nederlanden

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Nationale Nederlanden

Bezoek de website


Klantenservice Nationale Nederlanden
088 663 06 63 (Lokaal tarief)

Nationale Nederlanden
Postbus 93604
2509 AV Den Haag

Bezoekadres:
Weena 505
3013 AL Rotterdam

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    52605884
Doelgroep van Nationale Nederlanden

De doelgroep van Nationale Nederlanden is ontzettend breed. Zo kennen de meeste consumenten Nationale Nederlanden vooral van de verzekeringen die er kunnen worden afgesloten. Daarnaast wordt er echter ook gewerkt met kleine en grote bedrijven, die bijvoorbeeld een collectieve verzekering af willen sluiten of hun risico’s op een professionele manier willen laten beheren. In principe is Nationale Nederlanden er voor iedereen die een verzekering af wil sluiten of op een andere wijze voor het afdekken van een risico wil zorgen. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken maakt Nationale Nederlanden gebruik van een aantal agenten met een volmacht. Zo kan je als consument bijvoorbeeld gebruik maken van een verzekering van Nationale Nederlanden, terwijl je een contract afsluit bij een totaal andere partij. Op deze manier probeert Nationale Nederlanden iedereen te bereiken en zo iedereen de kans te geven om in ieder geval een goede verzekering af te sluiten.

Prijzen / premie's van Nationale Nederlanden

De prijzen en premies van Nationale Nederlanden staan goed in verhouding tot de kwaliteit van de dienstverlening. In tegenstelling tot bij veel online aanbieders is het hier nog mogelijk om persoonlijk contact te hebben met een adviseur of eens te spreken over de voor- en nadelen van een bepaalde verzekering. Uiteraard maakt Nationale Nederlanden op deze manier wat meer kosten en wordt dat doorberekend in de premies voor de verschillende verzekeringen. Gezien het feit dat er aan de andere kant een uitstekende kwaliteit en goede dienstverlening tegenover staat, kiezen toch veel mensen ervoor hier hun verzekering af te sluiten.

Waarom kiezen klanten voor Nationale Nederlanden?

Nationale Nederlanden biedt als een van de grootste verzekeraars van Nederland natuurlijk een aantal verschillende voordelen. Zo is het bijvoorbeeld heel prettig om te weten dat men een uitgebreide ervaring heeft binnen de branche, waardoor ze precies weten hoe goede verzekeringsproducten eruit dienen te zien. Daarnaast kan Nationale Nederlanden gebruik maken van flinke schaalvoordelen, waardoor ontzettend veel zaken op een relatief voordelige manier aangeboden kunnen worden. Ook is het prettig dat je er voor meerdere verzekeringen kunt kiezen, waardoor je in ieder geval weet met wie je te maken hebt wanneer er een keer wat gebeurt. Met name het gemak van één en dezelfde verzekeraar trekt veel mensen over de streep om klant te worden bij Nationale Nederlanden of een van de gevolmachtigde agenten.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema