NetPolis

Beoordeling NetPolis
NetPolis verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.5 (10 reviews)

Verzekeringen van NetPolis

Ervaringen met NetPolis Verzekeringen (10)



Sorteer recensies op:
Netpolis heeft een slechte service en is niet transparant Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 3.0
Door Harman op donderdag 28 december 2017 over NetPolis Autoverzekering (WA+)

Ik heb geen goeie ervaringen met Netpolis, met name omdat Netpolis telefonisch niet bereikbaar is.

OP email's wordt heel weinig toelichting gegeven , zelfs verzoeken in de mail om gebeld te worden, worden niet gehonoreerd.

Daarnaast is Netpolis niet transparant omtrent hun bonus-malus regelingen.
Ik heb met 1 schade, 7 of 8 treden moet inleveren.

Hierdoor ondervind ik enorm veel hinder bij andere verzekeraars. Je wordt praktisch beperkt in je toekomstige vrijheid wat betreft verzekeraar als je éénmaal bij Netpolis bent.

schaderegeling Top bij Netpolis Totaalscore: 9.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 10  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.4
Door Greet op vrijdag 17 november 2017 over NetPolis Autoverzekering (all risk)

Bij een total loss schade binnen 14 dagen de nieuwwaarde uitbetaald gekregen

Een maandpremie en eigen risico waar je van kunt dromen (oplichterij) Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.0
Door Pieter-Bas Bijker op dinsdag 23 september 2014 over NetPolis Autoverzekering (all risk)

Een maandpremie en eigen risico waar je van kunt dromen.

golf 5 Turijn - 2006 SDI diesel.

Ik ben 21 jaar en maakte grootste fout van mijn leven.
Namelijk overstappen van independer naar netpolis.

Mijn independer was 121 euro per maand 400 eigen risico assurantie kosten bij inbegrepen en eenmalig poliskosten.



Bij netpolis was de voorwaarden:

all risk verzekerd 104 per maand en 200 eigen risico.
Bij de offerte stond er onderaan aangegeven exclusief eenmalige poliskosten, 21% assurantiekosten en incasso.

éénmalig kosten vond ik wel acceptabel maar toen ik de offerte eenmaal via de post zwart op wit ontving bleek de kosten niet eenmalig te zijn maar maandelijks waardoor ik opeens 138 euro per maand moest betalen en eenmalig 218 euro.

Hierbij wil ik iedereen adviseren om geen verzekering af te sluiten via netpolis. Het zijn stelletje oplichters, geen medewerkers telefonisch bereikbaar alleen antwoord apparaat (met absurd hoge telefoonkosten ) die bij elke keuze menu vertelt dat je via website kan vinden. ookal heb je problemen met je auto of heb je schade opgelopen. je kan ze niet bereiken.

uitermate klantonvriendelijk!! Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 5.6
Door Willem Gouw op vrijdag 28 februari 2014 over NetPolis Autoverzekering (all risk)

Bij netpolis is telefonisch contact niet mogelijk. Vragen via de email verwijzen terug naar de website. Opzeggen via de email wordt niet geaccepteerd. Online opzeggen werkt niet want er verschijnt een datum in 2015 terwijl ik per direct mag opzeggen.

Dan kun je alleen nog maar schriftelijk opzeggen waarbij het vervolgens wel 4 weken na ontvangst kan duren voordat het doorgevoerd is.

Uitermate klantonvriendelijk bedrijf!!

Beëindigingverzekering lukt niet(en dus geen B/M nieuweverzekering) Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 4.6
Door pgro op maandag 3 februari 2014 over NetPolis Autoverzekering

Via mail heb ik wel een bevestiging dat vrijwaringsbewijs door NETPOLIS is ontvangen.In bevestiging mail vermelding van hen "Uw opzegging is door ons ontvangen U ontvangt hiervan binnenkort de schriftelijke bevestiging. Dit duurt 3 - 4 weken".Dat antwoord rept over bevestiging door hen ontvangen vrijwaringsbewijs (terwijl hun mail aan mij dat al bevestigt)
Niks over afhandeling verzekering....punt is dat ik nu in nieuw elders afgesloten verzekering geen B/M in ROYDATA heb door niet handelen van netpolis (+ al betaalde geld van komende maanden niet terug heb van netpolis)

Goede woorden en daden Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Nienke op dinsdag 3 september 2013 over NetPolis Reisverzekering

Wat een goede verzekering. Ben net terug van vakantie waar ik samen met mijn vriend was beroofd onderweg naar een excursie. Onze telefoons en camera's waren meegenomen. Toen wij contact hebben opgenomen met NetPolis werden zeer vriendelijke te woord gestaan. Daarna handelde ze ook direct. Gelukkig heeft NetPolis onze vakantie nog een beetje goed kunnen maken.Ik kan deze verzekering echt aanraden!

Goede ervaringen Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Dennis op donderdag 1 augustus 2013 over NetPolis Autoverzekering

Sinds kort overgestapt naar Netpolis op aanraden van een vriend. Tot nu toe ben ik erg tevreden, een goedkope maandpremie en je wordt prima geholpen. Vorige maand schade gereden aan mijn auto, ben erg goed geholpen en ik heb alles vergoed gekregen. Ik zou deze verzekering ook zeker aanraden.

Oplichters, onvriendelijk en onbeschoft Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door H. van Ringelenstijn op maandag 13 mei 2013 over NetPolis Autoverzekering (all risk)

NETPOLIS: Onpersoonlijk, slechte service, onbereikbaar.... zo kan ik nog wel even doorgaan. Even in het kort: Ik heb een verzekering voor mijn auto afgesloten, ik ben zeer goeder trouw en betaal dit met automatische incasso. Na verloop van tijd realiseerde ik mij ineens dat ik wel een heel hoog bedrag moest betalen. Wat blijkt? Volgens Netpolis had ik een tweede polis afgesloten! (Ja, zelfs op het zelfde kenteken....) Indien de service klopt, zou je als verzekeraar je klant bellen om dit na te gaan, want 2 verzekeringen op één kenteken is wat vreemd.... toch?? Maar nooit iets gehoord en Netpolis heeft van mij meer dan € 550,- (ten onrechte) ontvangen. Ik had dan toch ook minstens een polis op papier moeten ontvangen? Maar deze heb ik ook nooit gehad!! Ik wordt nu al ruim 4 maanden aan het lijntje gehouden. Ik zal nooit iemand beschuldigen maar dit zijn gewoon oplichters! Geen zaken meedoen, gewoon iets meer betalen bij een andere verzekeraar. Dat is mijn dringende advies. Ik stel Netpolis vanaf vandaag nog 10 dagen in de gelegenheid dit geschil op te lossen, anders ga ik naar de Nationale Ombudsman en ga ik zeker de Nederlandse media op de hoogte brengen en zorgen dat dit in een consumenten TV programma aan de orde komt. Gelukkig heb ik wat relaties in die richting en ken ik via verschillende Businessclubs wat advocaten die dit polisje wel even kunnen wassen! Overigens, op TV zijn ze al eerder genoemd.
Dus: HAAL ONMIDDELLIJK OOK UW VERZEKERINGEN WEG bij de firma NETPOLIS.... ze kunnen beter hun naam veranderen in NEPPOLIS! Onbeschoft bedrijf.

topdekking,lage premie. alles online Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door gradus kamping op donderdag 31 mei 2012 over NetPolis Autoverzekering (all risk)

alles zonder telefoon wat een fijn gevoel en de premie is laag en de voorwaarden goed. 24 uur per dag contact mogelijk bij schade. TOP

Contact netpolis kan alleen via mail!! Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.8
Door Richard op woensdag 29 februari 2012 over NetPolis Motorverzekering

De motorverzekering van netpolis heb ik nu een tijdje, dit zijn mijn ervaringen
- klantenservice is niet telefonisch te bereiken alleen via mail
- opzegtermijn is nergens terug te vinden??
- opzeggen kan alleen schriftelijk
- goedkoper dan andere motoroverzekeringen
- aanvraag werd snel behandeld

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema