Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Nuvema

Informatie over Nuvema Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Nuvema

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Nuvema

Bezoek de website


Klantenservice Nuvema
035-548 08 08


Beschikbaarheid klantenservice
Op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur.

Nuvema
Postbus 6
3740 AA Baarn

Bezoekadres:
Javalaan 7
3742 CN Baarn

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    31040227 0000
Doelgroep van Nuvema

De begrafenisverzekering van Nuvema is vooral gericht op mensen die hun uitvaart op een persoonlijke manier willen regelen. Voor de verzekering zelf bent u in goede handen bij Nuvema, terwijl de verzorging van de uitvaart wordt overgelaten aan professionele uitvaartverzorgers. Nuvema doet precies waar zij zelf goed in zijn, en dat is het dekken van de kosten van een uitvaart. Voor de verzorging werkt de uitvaartverzekeraar samen met circa 300 uitvaartverzorgers, zodat er zich vrijwel altijd een verzorger in uw regio bevindt. Volgens Nuvema is een uitvaart voor iedereen uniek, omdat mensen en de inhoud van hun wensen voor een uitvaart verschillen.

Prijzen / premie's van Nuvema

De premies van Nuvema behoren tot de laagste maandpremies die Nederlandse uitvaartverzekeraars in rekening brengen. Dit komt vooral doordat Nuvema zich alleen specialiseert in het verzekeren van een uitvaart en zich verder niet bezighoudt met andere verzekeringen. Zelfs met de lage premie voor een uitvaartverzekering van Nuvema, worden rouwauto, vervoer, uitvaart, dragers, kist, rouwcentrum, enveloppen, koffie en condoleanceregister (deels) vergoedt door de verzekering. Tijdens het aangaan van een uitvaartverzekering bepaalt u natuurlijk helemaal zelf welke diensten u onder de polis wenst te ontvangen.

Waarom kiezen klanten voor Nuvema?

Nuvema werd in 1949 opgericht als de Stichting Begrafenisfonds Groningen en hernoemde zichzelf in 1958 naar Nuvema. Door deze lange geschiedenis heeft de verzekeraar een brede ervaring in het verzekeren van een zeer divers aantal uitvaarten. Voor de werkelijke uitvaart werkt Nuvema samen met speciaal geselecteerde uitvaartverenigingen om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden in elke regio. In ruim 60 jaar tijd heeft Nuvema altijd zijn eigen koers gevaren en heeft zich tijdens deze periode altijd gericht op de wensen van de klant.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema