Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Onna Onna

Informatie over Onna Onna Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Onna Onna

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Onna Onna

Bezoek de website


Klantenservice Onna Onna
020 - 820 3650


Onna Onna
Postbus 37020
1030 AA Amsterdam

Bezoekadres:
Pedro de Medinalaan 81
1086 XP Amsterdam

Doelgroep van Onna Onna

De doelgroep van Onna Onna bestaat voornamelijk uit vrouwen. Men is van mening dat vrouwen het op het gebied van verzekeren net even anders aanpakken dan mannen, waardoor er een unieke verzekeraar is opgestaan. Onna Onna is op zoek naar iedereen die houdt van de waarden die bij vrouwen horen, zoals een goede verzekering voor de meest belangrijke zaken in het leven. Daarnaast zorgt de verzekeraar er uiteraard voor dat er sprake is van een oog voor detail, zoals we dat kennen van vrouwen. Het is niet voor niets dat sinds 2008 al tienduizenden vrouwen hebben besloten zich aan te sluiten bij deze vernieuwende verzekeraar.

Prijzen / premie's van Onna Onna

De prijzen en premies van Onna Onna zijn bovendien op een zeer aantrekkelijke manier opgesteld, zodat u in ieder geval niet teveel betaalt. In een aantal gevallen zal het mogelijk zijn om elders een paar euro te besparen, maar u mist dan wel de duidelijke aanpak, die voor een goede dekking zorgt. Ook zorgt men er bij Onna Onna graag voor dat u geen eigen risico heeft en dus altijd terug kunt vallen op de verzekeraar. Op die manier stelt men de duidelijkheid heel duidelijk voorop, in combinatie met een premie die voor een heel goede prijs-kwaliteitverhouding zorgt.

Waarom kiezen klanten voor Onna Onna?

Klanten kiezen vooral vanwege de aanpak door vrouwen voor Onna Onna. Daarnaast is de verzekeraar -zo mooi als men dat kan brengen- ‘vriendinnetjes’ met Aegon. Dit betekent dat men altijd terug kan vallen op de zeer uitgebreide kennis en ervaring van deze zeer grote verzekeraar in Nederland. U kiest voor een uitstekende dekking, betaalt daar aan de andere kant een scherpe premie voor en profiteert van de manier waarop vrouwen in het leven staan. Onna Onna is er door vrouwen, voor vrouwen, waardoor veel dames er graag voor kiezen om hier een verzekering voor hun gezondheid, huis, auto of reis af te sluiten.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14126
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema