Vergelijk 440 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

OZF Achmea

Informatie over OZF Achmea Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over OZF Achmea

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens OZF Achmea

Klantenservice OZF Achmea
(074) 789 0 789 (lokaal tarief)
(074) 789 0 799 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

OZF Achmea
Postbus 94
7550 AB Hengelo ov

Bezoekadres:
Mosweg 23 - 25
7556 PG Hengelo ov

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    28080300
  • AFM-nummer:
    12000646
Doelgroep van OZF Achmea

De doelgroep van OZF Achmea bestaat van oudsher uit iedereen die zich graag in het ziekenfonds wilde verzekeren, bijvoorbeeld via een werkgever. Ook tegenwoordig heeft men nog een hoop contracten met bedrijven, die op die manier een collectieve verzekering hebben afgesloten bij de verzekeraar. Daarnaast is het tegenwoordig ook als particuliere klant mogelijk om een verzekering af te sluiten bij OZF Achmea en op die manier gedekt te zijn tegen de kosten van de zon. Daarnaast zijn het de verzekerden die op zoek zijn naar een verzekeraar zonder winstoogmerk die er goed aan doen deze verzekeraar mee te nemen in de vergelijking.

Prijzen / premie's van OZF Achmea

De prijzen en premies van OZF Achmea liggen relatief laag, al kunnen ze de pure online aanbieders over het algemeen niet bijhouden qua kostenreductie. Desalniettemin is het er goed mogelijk om een voordelige verzekering af te sluiten, aangezien OZF Achmea geen winstoogmerk heeft. De mogelijke overschotten die er overblijven komen ten goede aan de verzekerden, waardoor u er zeker van bent dat u in ieder geval niet teveel betaalt. De ietwat hogere premies komen voort uit het feit dat het mogelijk is om er persoonlijk contact op te nemen met een van de medewerkers van de verzekeraar.

Waarom kiezen klanten voor OZF Achmea?

Klanten kiezen om verschillende redenen voor OZF Achmea. Enkele klanten zijn niet anders gewend en zijn altijd goed verzekerd geweest bij deze partij. Daarnaast zorgt het feit dat men geen winstoogmerk heeft ervoor dat veel klanten zich aangesproken voelen tot de scherpe premies. Verder is het de uitstekende service die men aanbiedt, waarmee men klanten over de streep weet te trekken om zich hier te verzekeren. Ook zorgen de bedrijven die collectieve contracten afsluiten met de verzekeraar er natuurlijk voor dat veel mensen zich verzekeren bij deze combinatie tussen het voormalige Onderling Ziektekosten Fonds en Achmea.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema