Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Polis Direct

Informatie over Polis Direct Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Polis Direct

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Polis Direct

Klantenservice Polis Direct
024 - 366 56 44 (5ct p/m)
024-366 55 08 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Polis Direct
Postbus 7000
6503 GM Nijmegen

Bezoekadres:
Takenhofplein 2
6538 SZ Nijmegen

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    10042299
  • AFM-nummer:
    12010584
Doelgroep van Polis Direct

Polis Direct richt zich graag op klanten die veel vrijheid wensen binnen hun verzekering. Zo heeft u met een verzekering via deze aanbieder altijd zelf de mogelijkheid om te bepalen hoe een bepaalde schade opgelost zal worden. U kunt zelf bepalen wie er verantwoordelijk wordt gemaakt voor de reparatie van uw auto, al zal men natuurlijk wel een BOVAG-bedrijf adviseren. Daarnaast kunt u ook in het geval van schade aan uw woning zelf een herstellende partij, of uw eigen advocaat binnen de rechtsbijstandsverzekering kiezen. Het is vooral de flexibiliteit waarmee Polis Direct erin slaagt om de doelgroep goed aan te spreken.

Prijzen / premie's van Polis Direct

De verzekeringen van Polis Direct zijn voordelig, maar halen het aan de andere kant niet altijd bij de echte prijsvechters op het internet. Desalniettemin slaagt men er regelmatig in zeer goedkope verzekeringen aan te bieden. De soms hogere premies hebben vooral te maken met de flexibiliteit die u kunt ervaren als klant, waardoor u wel een eerlijke prijs betaalt voor de verzekering die u afsluit. Bovendien zijn bij de autoverzekering accessoires gratis meeverzekerd tot €500 en is ook de rest van de dekkingen bij de verschillende verzekeringen uitstekend te noemen. U betaalt bij Polis Direct een eerlijke premie, die in verhouding staat tot de dekking die u ontvangt, waardoor de autoverzekering in 2010 werd uitgeroepen tot ‘Beste Keuze’ door Verzekeringssite.nl

Waarom kiezen klanten voor Polis Direct?

Klanten kiezen voor Polis Direct vanwege een combinatie tussen prijs en kwaliteit, die aantrekkelijk is vormgegeven. U betaalt een scherpe premie, kunt veel zaken online regelen en ontvangt daarvoor een uitgebreide dekking en een flexibele houding van de verzekeraar. Daarnaast kunt u rekenen op een ruimte ervaring binnen de branche. Zo slaagt Polis Direct er keer op keer in om uitstekende verzekeringen neer te zetten, die uitstekende voor u als particulier geschikt zijn, wanneer u een voordelige en betrouwbare verzekeraar zoekt.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema