Pro Life

Informatie over Pro Life Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Pro Life

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Pro Life

Klantenservice Pro Life
033 422 81 88 (lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
werkdagen van 08:30 – 18:00 uur.

Pro Life
Postbus 709
3800 AS Amersfoort

Bezoekadres:
Van Asch van Wijckstraat 55
3811 LP Amersfoort

Doelgroep van Pro Life

De doelgroep van Pro Life bestaat in principe uit iedereen die een zorgverzekering af wil sluiten waarbij de zorg op een uitstekende manier geregeld is. Uiteraard zijn het vooral de Christelijke gelovigen in Nederland die zich aangetrokken voelen tot deze verzekeraar en er op die manier graag voor zorgen dat hun ziektekosten vergoed worden. Het is daarnaast echter voor iedereen toegestaan om er een verzekering af te sluiten, op basis van de waarden zoals die gelden binnen het Christelijke geloof. Pro Life zorgt er echter voor dat er jaar na jaar een zorgverzekering wordt gepresenteerd, die past bij de Christelijke principes en visie op het leven.

Prijzen / premie's van Pro Life

Pro Life is een onderdeel van Achmea en heeft op die manier altijd de mogelijkheid om terug te vallen op een schat aan ervaring. Men hoeft daardoor zelf relatief weinig kosten te maken, waardoor u er de mogelijkheid heeft om een relatief voordelige zorgverzekering af te sluiten. Aan de andere kant ligt de premie er hoger dan bij de verschillende online aanbieders die persoonlijk contact minder noodzakelijk achten. Bij Pro Life kiest u voor een degelijke verzekering, waarbij er sprake is van een goede service. Uiteraard brengt dit kosten met zich mee, al houdt men die graag zo laag mogelijk.

Waarom kiezen klanten voor Pro Life?

Men kiest over het algemeen voor Pro Life vanwege het feit dat men op een Christelijke manier in het leven staat en dat door laat klinken in de polis die er wordt opgebouwd. Men zorgt voor een uitstekende zorg, waarbij men rekening houdt met de Christelijke manier van leven. Zo weet u zeker dat uw zorgverzekering op geen enkele manier voor conflicten of andere lastige situaties zal zorgen. In plaats daarvan zorgt men er tegen een scherpe premie voor dat u het leven optimaal kunt waarderen en de kwetsbaarheid op een goede manier kunt verzekeren.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13105
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema