Reisverzekering Afsluiten

Een reisverzekering nodig? Zoek in 62 reisverzekeringen en sluit uw reisverzekering af!

Zoek uw reisverzekering en sluit af
Max. Maandpremie:
Prijs / kwaliteit score:

1. Selecteer de gewenste maandpremie
2. Selecteer de gewenste prijs / kwaliteit score
3. Klik op de knop "Zoek reisverzekeringen"

Reisverzekering afsluiten op het internet Reisverzekering Wilt u een reisverzekering afsluiten? Dan kunt u uitstekend gebruik maken van het internet. U heeft de mogelijkheid om de verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken en in het geval van een geschikte polis direct tot afsluiten over te gaan. Daarnaast kunt u zowel de dekkingen, het type dienstverlening en de premies met elkaar vergelijken, om tot een uiteindelijke keuze te komen. Zo kunt u een reisverzekering afsluiten die optimaal aansluit bij uw wensen op dit gebied, zonder dat u daar veel tijd of moeite in hoeft te steken.
Kortlopende of doorlopende Reisverzekering afsluiten U kunt een reisverzekering afsluiten die kortlopend of doorlopend is. Een kortlopende variant is vooral interessant wanneer u per jaar minder dan 3 weken op vakantie gaat. Bovendien kunt u de reisverzekering volledig afstemmen op de reis die u wilt gaan maken, zodat u zo goed mogelijk gedekt bent. Aan de andere kant kunt u kiezen voor de doorlopende reisverzekering. In dat geval bent u het gehele jaar goed verzekerd. U kunt de doorlopende reisverzekering afsluiten indien u jaarlijks meer dan 3 weken in het buitenland verblijft, of u graag zo min mogelijk omkijken heeft naar uw verzekering.
Speciale Reisverzekering afsluiten Daarnaast kunt u een speciale reisverzekering afsluiten, bijvoorbeeld wanneer u van plan bent om stage te gaan lopen in het buitenland, of daar (tijdelijk) een studie te volgen. Ook indien u gaat backpacken is het over het algemeen verstandig om te kiezen voor een speciale reisverzekering. De dekking is dan goed afgestemd op uw wensen en ook de duur van uw reis zal geen enkel probleem vormen voor de verzekering die u afsluit. U kunt de speciale reisverzekering afsluiten door gebruik te maken van een vergelijking, maar het is daarnaast ook verstandig om even contact op te nemen met de verzekeraar zelf.
Goedkope reisverzekeringen afsluiten
ANWB
ANWB Reisverzekering 7.4
€ 1,33 p/m
UMC
UMC Reisverzekering 7.0
€ 1,35 p/m
NetPolis
NetPolis Reisverzekering 7.1
€ 1,35 p/m
Ervaringen met reisverzekeringen afsluiten Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12164
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema