Reisverzekering (doorlopend)

Reisverzekering (doorlopend)

Een doorlopende reisverzekering verschilt van een tijdelijke reisverzekering in de duur van de verzekering. Zoals de naam al aangeeft is deze doorlopend en daarmee de gehele periode geldig tussen het moment van afsluiten en het moment van opzeggen. lees meer

Reisverzekeringen (doorlopend) (Alle reisverzekeringen)
Verzekeraar Product Maandpremie Prijs / kwaliteit
Centraal Beheer Reisverzekering € 1,32
Verzekeraar.nl Award: Goedkoopste reisverzekering (doorlopend)

Deze verzekering is per maand € 2,20 goedkoper dan de gemiddelde reisverzekering (doorlopend) op Verzekeraar.nl.
7.6
ANWB Reisverzekering € 1,33 7.4
Allianz Global Assistance Reisverzekering € 1,35 7.1
UMC Reisverzekering € 1,35 7.0
NetPolis Reisverzekering € 1,35 7.1
Route Mobiel Reisverzekering € 1,35 7.9
SNS Bank Reisverzekering € 1,50 7.0
HEMA Reisverzekering € 1,50 6.2
Zelf.nl Reisverzekering € 1,66 7.0
Aon Reisverzekering € 1,75 7.4
Univé Reisverzekering € 1,99 7.0
VGZ Reisverzekering € 1,99 7.4
Europeesche Reisverzekering € 2,16 8.0
FBTO Reisverzekering € 2,19 6.7
Kruidvat Reisverzekering € 2,22 7.3
Reaal Reisverzekering € 2,31 7.3
Salland Reisverzekering € 2,49 7.2
Meeùs Reisverzekering € 2,51 7.2
Unigarant Reisverzekering € 2,52 7.1
Zilveren Kruis Reisverzekering € 2,53 6.7
OHRA Reisverzekering € 2,55 8.5
Verzekeraar.nl Award: Best scorende reisverzekering (doorlopend)

Deze verzekering scoort 20% beter dan de gemiddelde reisverzekering (doorlopend) op Verzekeraar.nl.
Menzis Reisverzekering € 2,63 7.0
Delta Lloyd Reisverzekering € 2,74 6.2
De Nederlanden van Nu Reisverzekering € 2,80 7.4
ING Reisverzekering € 2,83 7.0
Waarom sluit je een Reisverzekering (doorlopend) af? Wanneer je relatief vaak op vakantie gaat is het vaak voordeliger een doorlopende reisverzekering dan te kiezen voor een tijdelijke reisverzekering. Dit komt door het feit dat een verzekering altijd bestaat uit een soort starttarief met daarna een tarief voor de tijd dat je de verzekering af wilt sluiten. Op het moment dat je meerdere keren per jaar op vakantie gaat en je je tegen de risico’s wilt verzekeren betaal je dat starttarief meerdere keren. Op het moment dat je kiest voor een doorlopende reisverzekering betaal je dit maar een keer en verder alleen voor de tijd dat je de verzekering hebt afgesloten.
Waar moet je op letten bij het afsluiten van een Reisverzekering (doorlopend)? Het is belangrijk om een aantal factoren mee te nemen in je overweging wanneer je gaat kiezen tussen een tijdelijke of een doorlopende reisverzekering. Beide vormen hebben voor- en nadelen en wanneer je hier de juiste uit weet te pikken zul je je zo voordelig mogelijk kunnen verzekeren. De belangrijkste factoren om rekening mee te houden onder elkaar:
  • Hoe vaak ga je op vakantie?
  • Met wie ga je op vakantie?

Zoals je kunt zien is het allereerst belangrijk te bekijken hoe vaak je op vakantie gaat. Zoals al even aangegeven is het relatief duur om iedere keer het ‘starttarief’ te betalen wanneer je meerdere keren per jaar op vakantie gaat. Aan de andere kant betaal je bij een doorlopende reisverzekering het gehele jaar voor je verzekering, ook wanneer je een bepaalde tijd niet op reis gaat. Je moet de kosten van de dagen die je niet op reis bent dus afwegen tegen de hogere kosten voor de tijdelijke verzekering wanneer je er voor kiest geen doorlopende reisverzekering af te sluiten.
Ten tweede dien je te bepalen met wie je op vakantie gaat. Hierbij is het niet zozeer van belang wie dit precies zijn, maar wel of dit steeds dezelfde zijn. Als dit het geval is kun je vaak beter een doorlopende reisverzekering afsluiten voor het hele gezin. Je kunt dat altijd samen op pad zonder je druk te hoeven maken over de verzekering. Als dit vaak wissel is het zonde een doorlopende reisverzekering te hebben want dan betaal je voor mensen die niet eens mee gaan op reis.
Hoe kies ik een Reisverzekering (doorlopend)? Om een geschikte doorlopende reisverzekering te kiezen kijk je eerst naar wat je zoekt in een reisverzekering. Zet op een rijtje wat je graag gedekt wilt hebben en waarvoor je het risico wel durft te lopen. Als je dit op een rijtje hebt kun je gaan kijken naar de aanbiedingen van de verschillende verzekeraars. De prijzen lopen sterk uiteen door de verschillen in de dekking dus hou hierbij vast aan het lijstje met wensen dat je voor jezelf hebt opgesteld.
Handige links:
Ervaringen
Sorteer op:

Er is door consumenten in totaal 176x gestemd en er zijn 57 recencies geschreven over het afsluiten (of overstappen) van reisverzekeringen (doorlopend).

Klantvriendelijk, betaalbaar, bereikbaar, hoge kwaliteit Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Bert op zondag 21 oktober 2018 over Univé Reisverzekering

Ik breng de meeste verzekeringen altijd onder bij unive door de goede ervaringen die ik over de jaren heb opgedaan. Voor mijn doorlopende reisverzekering is dit niet anders en wellicht is dit ook nog wel de verzekering waar ik het vaakst beroep op heb moeten doen.

Er zijn zeker 3 situaties geweest waar mijn familie tijdens een vakantie ziek werd of schade op heeft gelopen aan dure elektronica dmv diefstal of eigen knulligheid. Unive was in elk van deze gevallen snel te bereiken via de alarmcentrale met snelle uitbetaling als gevolg. De dekking van deze reisverzekering is behoorlijk ruim en in verhouding met wat je ervoor terugkrijgt ook spotgoedkoop. De kosten die wij nu al gemaakt hebben, zal unive niet zomaar aan ons terugverdienen.

Unive is klantvriendelijk, klantgericht, betaalbaar, heeft uitstekende voorwaarden en dekkingen, biedt snelle service, goede bereikbaarheid (dag en nacht) en hoge kwaliteit. Zeker een aanrader om mee op vakantie te nemen.

het is fijn als er zo verzekering achter je staat die nog dezelfde dag regelt Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door corrie rujevic op donderdag 20 september 2018 over Proteq Reisverzekering

mijn man had in het buitenland een lichte beroerte,
en ik belde gelijk naar Proteq hoe of wat te doen helemaal in de stres nou er werd gezegd rustig aan we zorgen dat het allemaal verzorgd word de volgende dag belde zij mij op en vroeg hoe het ging met mijn man. hij moest een paar dagen blijven en allerlei onderzoeken doen .deze mevrouw heeft mij echt geholpen en mijn man natuurlijk het is goed afgelopen .geen zorgen heerlijk

Niet doen!! Totaalscore: 2.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 2  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.8
Door Rodney op dinsdag 5 december 2017 over Zelf.nl Reisverzekering

Niet doen!! Deze verzekeraar doet er werkelijk alles aan om het je zo moeilijk mogelijk te maken. Het doel is simpel; zorgen dat zoveel mogelijk 'klanten' het op een gegeven moment opgeven. Al een jaar bezig om een simpele schade (reisverzekering) af te handelen. Zijn werkelijk geen een keer hun afspraak nagekomen als het gaat om terugbellen / reactie geven per mail. Ze blijven dezelfde vragen stellen en maken schijnbaar nooit notities van telefoongesprekken... Bespaar jezelf een hoop ergenis en betaal een paar Euro meer voor iets degelijks.

Geschikte reisverzekering voor een wereldreis Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.6
Door Ger op maandag 16 oktober 2017 over OHRA Reisverzekering

Ohra staat bij iedereen wel hoog aangeschreven met haar reisverzekering voor een wereldreis. Na alle reisverzekeraars en reisverzekeringen met elkaar vergeleken te hebben om er zeker van te zijn dat ik van mijn wereldreis van 10 maanden kon genieten, is mijn persoonlijke keus ook op de doorlopende reisverzekering van Ohra gevallen. Deze doorlopende verzekering is zeer geschikt voor een maandenlange of zelfs jarenlange wereldreis. De verzekering is bovendien flexibel, want het is mogelijk om achteraf het aantal dagen omlaag of omhoog bij te stellen. Ik moest wegens persoonlijke redenen ruim drie maanden eerder naar huis dan opgegeven. Dit bleek geen probleem, want ik kon dit gewoon aanpassen in Mijn Ohra, waarna de kosten gelijk omlaag konden. Ohra biedt doorlopende reisverzekeringen aan voor allerlei specifieke doelen, van wintersport en stedentrips tot duikvakanties, stages en vrijwilligerswerk. Ik raad de doorlopende reisverzekering op zijn minst aan voor een wereldreis, want daarmee is mijn eigen ervaring zeer positief.

Doorlopende reisverzekering met veel keuze Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Yome op dinsdag 3 oktober 2017 over Interpolis Reisverzekering

Een prima doorlopende reisverzekering met daarnaast eigenlijk alle optionele aanvullende opties die je maar nodig kunt hebben. Standaard bevat de reisverzekering al een paar dingen die eigenlijk niet echt nodig zijn voor ons, die ik dan eigenlijk liever had ingeruild voor automobilistenhulp i.p.v. wintersport en watersport. Dergelijke keuzevrijheid zou de reisverzekering van Interpolis nog net wat beter kunnen maken, omdat de verzekering dan afgestemd kan worden en echt bij jou past, maar tot die tijd betaal ik graag iets extra voor de automobilistenhulp, onmisbaar voor als je graag met de auto naar zuid-Europa rijdt en onderweg niet stil wilt komen te staan. Het is ons al een keer overkomen en dan ben je echt wel blij dat je je reisverzekeraar op kunt bellen voor een snelle oplossing.

Heel prettig dat ik bij vragen een beroep kan doen op de klantenservice. Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 7.8
Door F.A. van den Aardweg op maandag 12 juni 2017 over Unigarant Reisverzekering

Ben bezig met het invullen van mijn doorlopende reisverzekering en begreep bepaalde vragen niet. Contact gehad met de klantenservice, deze dame stond mij zeer vriendelijk te woord en gaf mij de juiste antwoorden op mijn vragen.
Fijn dat ik op z'n moment een beroep kan doen op de klantenservice van Unigarant !!!

Tevreden verzekerde Totaalscore: 9.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.6
Door Anne op maandag 5 juni 2017 over HEMA Reisverzekering

Moesten wegens narigheid onze vakantie annuleren. Het volledige bedrag snel en zonder problemen teruggekregen. Enige opmerking: jammer dat ze niet belbaar zijn. Alleen mailen kan, en even bellen is soms toch fijner.

Hema focus je op de worsten. Totaalscore: 3.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.6
Door Serge op maandag 23 december 2013 over HEMA Reisverzekering

Pas op!! Hema wijzigt de polisvoorwaarden zonder melding hiervan. Smartphones, tablets en computers zijn NIET meer verzekerd. Goedkoop is blijkbaar duurkoop....

Vriendelijk en houden zich aan hun woord! Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Ayla op zondag 15 december 2013 over Centraal Beheer Reisverzekering

Wat een fijne reisverzekering van Centraal Beheer Achmea. Ik ben net terug van vakantie waar ik met mijn vriend onderweg naar ons hotel beroofd zijn. Portemonnee, camera en telefoon waren allemaal weg... We hebben toen met Centraal Beheer Achmea contact opgenomen, wij zijn heel vriendelijk geholpen, waar zie je dit nog? Maar gelukkig hielden ze zich ook aan hun woord! Ze hebben de reis nog een beetje goed kunnen maken en hebben wij ook onze vakantie afgemaakt! Ik blijf voorlopig bij deze verzekering!!

Uitstekende service en prima verzekering. Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.6
Door Veenstra op zondag 10 november 2013 over OHRA Reisverzekering

Na een vervelende ervaring in het buitenland heeft Ohra ons prima geholpen. Wij zijn uitermate tevreden over Ohra.

Meer ervaringen met Reisverzekeringen
Deel uw ervaring met uw Reisverzekering (doorlopend) op Verzekeraar.nl

Op Verzekeraar.nl kunt u uw eigen ervaring (bv een klacht) met een verzekering publiceren. Vul hieronder het formulier in en stuur de ervaring naar ons toe. Wij zorgen er dan voor dat deze gepubliceerd wordt.

Velden gemarkeerd met een * dient u verplicht in te vullen.

Algemeen
Verzekeraar:*
 
Verzekering:*
 
Beoordeling
 (1 = slechtste score, 10 = beste score)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Maandpremie:*
Eigen risico:*
Dekking:*
Klantenservice:*
Voorwaarden:*
Toelichting (niet verplicht)
Omschrijf uw ervaring:
Vat uw ervaring in 1 regel samen:
Persoonlijk
Uw naam:*
Uw naam wordt wel bij de ervaring getoond
Uw e-mailadres:*
Uw e-mailadres wordt niet bij de ervaring getoond
 

 
 
Goedkoopste
Centraal Beheer
Centraal Beheer Reisverzekering 7.6 (2 ervaringen)
€ 1,32 p/m
ANWB
ANWB Reisverzekering 7.4 (4 ervaringen)
€ 1,33 p/m
Allianz Global Assistance
Allianz Global Assistance Reisverzekering 7.1 (4 ervaringen)
€ 1,35 p/m
UMC
UMC Reisverzekering 7.0 (0 ervaringen)
€ 1,35 p/m
NetPolis
NetPolis Reisverzekering 7.1 (1 ervaring)
€ 1,35 p/m
Vergelijk op prijs
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema