Rialto

Informatie over Rialto Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Rialto

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Rialto

Klantenservice Rialto
0900-2742586 (€ 0,15 p.min. tot max. € 10 per gesprek)


Rialto
Postbus 1074
2280 CB Rijswijk

Doelgroep van Rialto

De doelgroep van Rialto verzekeringen bestaat dan ook direct uit iedereen die bij de gewone verzekeraars niet goed terecht kan. Het kan bijvoorbeeld gaan om een jeugdige bestuurder met een sportwagen. In dat geval zullen veel verzekeraars het risico niet aan durven te gaan, waardoor het lastig is om de auto op een goede manier te verzekeren. Aangezien dat voor de wet wel verplicht is kiest Rialto verzekeringen ervoor juist deze mensen te helpen. Dit doet de verzekeraar door op een heel specifieke en specialistische manier te kijken naar de situatie en er desnoods een nieuwe verzekering voor te ontwikkelen. Daarnaast richt Rialto verzekeringen zich bijvoorbeeld op kortlopende verzekeringen voor mensen die met een praalwagen aan de slag willen of mensen die binnen een korte tijd te maken hebben gehad met een aantal ongevallen.

Prijzen / premie's van Rialto

De premies en prijzen van Rialto verzekeringen worden op maat gemaakt. Aangezien er gebruik gemaakt wordt van verzekeringen die in sommige gevallen zelfs voor de persoon ontwikkeld worden is het lastig om er een prijsniveau aan te verbinden. Aangezien het gaat om een verzekering op maat zal de verzekering over het algemeen niet de meest voordelige zijn. Aan de andere kant is het vaak de enige mogelijkheid om een verzekering af te sluiten en zorgen de specialisten ervoor dat de risico’s netjes afgedekt worden. Wat dat betreft is de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rialto verzekeringen heel goed in balans.

Waarom kiezen klanten voor Rialto?

Rialto verzekeringen is in veel gevallen een van de weinige keuzes die er overblijven. Wanneer het niet zomaar mogelijk is om bij een andere verzekeraar een verzekering af te sluiten is het verstandig om je te richten tot deze partij. De kans is groot dat ze daar een mooi aanbod samen willen stellen, of zelfs een nieuwe verzekering willen ontwikkelen. Ook in het geval van een unieke situatie is het verstandig om contact op te nemen met Rialto verzekeringen. In veel gevallen bestaan er nog geen goede verzekeringen om het risico op de juiste manier af te dekken. Bij Rialto verzekeringen kies je dan in ieder geval voor een verzekering die netjes voor je op maat gemaakt wordt en goed bij de situatie past.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13586
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema