Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

TakeCareNow!

Informatie over TakeCareNow! Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over TakeCareNow!

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens TakeCareNow!

Klantenservice TakeCareNow!
0900 202 19 21 (eur 0,03 p/min)


Beschikbaarheid klantenservice
werkdagen van 08.30-18.00 uur.

TakeCareNow!
Postbus 19
3800 HA Amersfoort

Bezoekadres:
Van Asch van Wijckstraat 55
3811 LP Amersfoort

Doelgroep van TakeCareNow!

De doelgroep van TakeCareNow! bestaat uiteraard uit jongeren, die graag een voordelige zorgverzekering af willen sluiten. Het zijn daarnaast de jongeren die het liefst zo min mogelijk omkijken hebben naar hun verzekering die er goed aan doen om deze verzekeraar in ieder geval mee te nemen in de vergelijking die ze uitvoeren. Bovendien richt TakeCareNow! zich heel duidelijk op iedereen die ervan houdt om zelf zoveel mogelijk te regelen, gewoon via het internet. Het is wat dat betreft een zeer moderne verzekeraar, die er daarom dan ook graag voor kiest om de meest moderne doelgroep van dit moment te verzekeren.

Prijzen / premie's van TakeCareNow!

De prijzen en premies van TakeCareNow! liggen erg laag, aangezien men zich richt op een doelgroep die over het algemeen nog niet veel kosten maakt. Het grote voordeel van deze verzekeraar is daarnaast dat u de mogelijkheid heeft om diverse kortingen te genieten, zoals in de sportschool. Het is mogelijk om met een aantrekkelijke korting te gaan sporten en op die manier als het ware nog meer te besparen op de premie die u er dient te betalen. TakeCareNow! kan de premies zo laag houden door zoveel mogelijk online te werken en de kosten op die manier niet te hoog op te laten lopen.

Waarom kiezen klanten voor TakeCareNow!?

Klanten kiezen over het algemeen vooral voor TakeCareNow! aangezien alles er goed geregeld is, terwijl u er aan de andere kant niet veel premie voor hoeft te betalen. U heeft er zo min mogelijk omkijken naar, terwijl men er als onderdeel van Agis Zorgverzekeringen voor zorgt dat alles netjes geregeld wordt. Daarnaast is het mogelijk om aantrekkelijke kortingen te krijgen op onder andere de sportschool en ligt de premie er sowieso niet hoog. Tenslotte vormen de online mogelijkheden voor een aantal jongeren een reden om de zorgverzekering af te sluiten bij TakeCareNow!.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema