Unigarant

Beoordeling Unigarant
Unigarant verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.0 (18 reviews)

Verzekeringen van Unigarant

Ervaringen met Unigarant Verzekeringen (18)



Sorteer recensies op:
Geen verstand van situatie Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 2  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 2.0
Door Aniel op maandag 7 mei 2018 over Unigarant Woonhuisverzekering

Slecht... oplichters, alsmede CED expert. Geen verstand van casus en logica. Gaan zelf dingen verzinnen om uit je verzekering te krijgen, terwijl ik met harde bewijsstukken aan kwam.

Unigarant verdiend een IJSKOUDE douche !!!! Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 6  
Dekking: 10  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 4.8
Door P.M. Verkooijen op zaterdag 21 april 2018 over Unigarant Motorverzekering (all risk)

Wij hebben 4 april nieuwe E-Bikes gekocht en ook een E-Bikeverzekering bij Unigarant afgesloten !! Wat zeker NIET goedkoop is. Maar dat is onze keuze.
Netjes binnen 14 dagen betaald !!! Iets wat zeker NIET iedereen doet ...En ik snap best dat we een automatisch aangemaakte brief hebben gekregen.
Nu is mijn voorstel : Verstuur die brieven 2 of 3 dagen LATER !!!
Zo een eerste herinnering komt zo over als ben je een WANBETALER !!
Dit vind ik dus ECHT NIET KUNNEN !! Zo ben je na een jaar een klant kwijt en ik zal ZEKER U Bedrijf NIET aan prijzen bij andere.!!!
Ik voel me zeer VERNEDERD !!!! En oh ja bij de aan te kruisen verzekeringen staat nog NIET eens de E-Bike verzekering !!! Zo ga je niet met welwillende mensen om. Hoe groot het bedrijf ook is !!

Keurig netjes te woord gestaan en advies gekregen. Ook het probleem opgelost Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Marcel op maandag 12 maart 2018 over Unigarant Autoverzekering (all risk)

Goed behandeld door de behandelaar. En corect advies gekregen.dikke top.

Luie oplichters, geen coulance Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Caroline op woensdag 27 december 2017 over Unigarant Bromfietsverzekering

Jarenlang trouwe klant geweest. Eenmalig vergeten adreswijziging door te geven. Geen een keer is er gebeld of gemaild. Ook niet met een van mijn ouders contact opgenomen die in de “verzekeringsstamboom” staan. Direct een incasso bureau... boete rdw. Alleen maar omdat ze ronduit lui zijn op het kantoor, geen coulance. Mijn adres staat gewoon in alle registers.... nooit meer een verzekering hier....

Heel prettig dat ik bij vragen een beroep kan doen op de klantenservice. Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 7.8
Door F.A. van den Aardweg op maandag 12 juni 2017 over Unigarant Reisverzekering

Ben bezig met het invullen van mijn doorlopende reisverzekering en begreep bepaalde vragen niet. Contact gehad met de klantenservice, deze dame stond mij zeer vriendelijk te woord en gaf mij de juiste antwoorden op mijn vragen.
Fijn dat ik op z'n moment een beroep kan doen op de klantenservice van Unigarant !!!

Onterecht beschuldigd, slechte communicatie en service Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Joelle op dinsdag 18 april 2017 over Unigarant Bromfietsverzekering

Na meerdere reviews te hebben gelezen over sleutels die zoek raken bij anderen met een fietsverzekering bij Unigarant is dit mij nu ook overkomen! Ik heb 2 sleutels opgestuurd en nu zou er maar 1 zijn binnengekomen. Na het uitblijven van de uitkering van mijn verzekering zonder daar enig bericht over te hebben gehad, maar besloten zelf te bellen om te kijken wat er aan de hand was. Hele nare ervaring, waarbij ik onterecht als schuldige wordt aangewezen en ik het idee heb dat niet ik, maar Unigarant degene is die fraudeert. Zeer slechte communicatie en service. Nu in afwachting van een gepaste oplossing van Unigarant.

Absurde premieverhoging Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door A.M. van den Berge op maandag 20 juni 2016 over Unigarant Bromfietsverzekering

In mijn geval gaat het om een fietsverzekering (deze keuze staat niet in het menu). De premie van de verzekering is met meer dan 100% gestegen. Bij navraag bleek dat dit klopt. Reden voor mij om de verzekering te beëindigen en op zoek te gaan naar een andere verzekering. Deze verhoging is absurd!

Criminelen Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Gerechtigheid op dinsdag 19 januari 2016 over Unigarant Bromfietsverzekering

Meest gruwelijke verzekering van Nederland, behandelen je zonder enig bewijs als oplichter en maken misbruik van alle toevertrouwde diensten zoals CIS.
Registreren je als oplichter,maar als je wat geld toeschuift schrappen ze je.
Zijn alleen op jouw geld uit.
Ga nooit met deze notoire oplichters om, u bent gewaarschuwd!!!!!!

Stelletje oplichters Totaalscore: 1.6
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.6
Door frits op donderdag 19 november 2015 over Unigarant Bromfietsverzekering

in mei had ik mijn brommobiel verzeker bij Unigarant
voor 20,05 per maand en dat gin de 24 e van mijn rekening af
dat gin 2 maanden goed tot dat er op eens 35 euro er van af gin zonder enig overleg waar ik niet mee eens ben en het terug heb gehaald en ze zelf die 20,5 heb over gemaakt
krijg ik op eens een mail van hun van een betaling achterstand
ik dag het niet ik heb een polis van 20,05 en geen 35 euro hadden ze eerst maar een brief moeten sturen en niet zomaar aangepast zonder enig overleg en nu leg ik er uit bij hun wat je bent een wanbetaling zegen ze Stelletje oplichters die Unigarant

Rekent dubbele kosten bij beëindiging zonder mededelingen vooraf! Totaalscore: 3.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.6
Door Gianni op dinsdag 13 mei 2014 over Unigarant Bromfietsverzekering

Mensen ik raad jullie af om een verzekering af te nemen bij Unigarant en wel om de volgende redenen! Ten eerste worden er hoge aansluiten kosten gereken in mijn geval 130% ten opzichte van de maandelijkse premiebedrag!!! Ten tweede als je het verzekerde object (in mijn geval een scooter) binnen het jaar verkoopt betaal je ook nog eens beëindigingskosten! Bovendien incasseren ze RUIM van te voren de maandpremie. Bijvoorbeeld: het is 10 maart (je hebt 2 weken geleden nog de verzekering afgesloten en de eerste maandpremie + aansluitkosten betaald) en men Incasseert al voor de 2 termijn 15 april t/m 15 mei. Echt het is te bizar voor woorden!!!!! Talloze verzekeraars hebben GEEN beëindigingskosten en rekenen netjes binnen de betreffende maand de polis. Je krijgt als argument: "ja het staat in de polisvoorwaarden"maar goed, zoiets doen je ook VOORAF te vertellen omdat dit iets bijzonders is, iets wat niet gebruikelijk is bij verzekeraars!!! Dus mensen wees gewaarschuwd!

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema