Unigarant

Beoordeling Unigarant
Unigarant verzekeringen
Scoort gemiddeld een 5.9 (19 reviews)

Verzekeringen van Unigarant

Ervaringen met Unigarant Verzekeringen (19)



Sorteer recensies op:
Rekent dubbele kosten bij beëindiging zonder mededelingen vooraf! Totaalscore: 3.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.6
Door Gianni op dinsdag 13 mei 2014 over Unigarant Bromfietsverzekering

Mensen ik raad jullie af om een verzekering af te nemen bij Unigarant en wel om de volgende redenen! Ten eerste worden er hoge aansluiten kosten gereken in mijn geval 130% ten opzichte van de maandelijkse premiebedrag!!! Ten tweede als je het verzekerde object (in mijn geval een scooter) binnen het jaar verkoopt betaal je ook nog eens beëindigingskosten! Bovendien incasseren ze RUIM van te voren de maandpremie. Bijvoorbeeld: het is 10 maart (je hebt 2 weken geleden nog de verzekering afgesloten en de eerste maandpremie + aansluitkosten betaald) en men Incasseert al voor de 2 termijn 15 april t/m 15 mei. Echt het is te bizar voor woorden!!!!! Talloze verzekeraars hebben GEEN beëindigingskosten en rekenen netjes binnen de betreffende maand de polis. Je krijgt als argument: "ja het staat in de polisvoorwaarden"maar goed, zoiets doen je ook VOORAF te vertellen omdat dit iets bijzonders is, iets wat niet gebruikelijk is bij verzekeraars!!! Dus mensen wees gewaarschuwd!

Ronduit super slechte service Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door W. Meijer op dinsdag 11 maart 2014 over Unigarant Woonhuisverzekering

Voorwaarden worden zomaar aangepast zonder enig overleg.
Ze sturen direct een incasso op je dak, terwijl er nog een vordering openstaat.
Allemaal erg onfatsoenlijk.
Alle verzekeringen direct bij ze opgezegd.

Verkeerde betaling en reageren niet Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.6
Door Jens op zondag 20 oktober 2013 over Unigarant Reisverzekering

Wij hebben inmiddels al 3 jaar een doorlopende reisverzekering bij unigarant. We hebben deze verzekering nooit hoeven gebruiken, maar toch is het natuurlijk wel belangrijk dat je een doorlopende reisverzekering hebt.

Dit jaar was dan de eerste keer dat we deze reisverzekering nodig hadden en tevens ook de laatste keer. Dit jaar zijn we naar Spanje op vakantie geweest en hebben we voor het eerst medicijnen in het buitenland gekocht. (op recept). Wij hebben dit ook ter plaatse betaald. We hebben van Unigarant alles betaald gekregen behalve de medicijnen. We hebben inmiddels al een paar keer het schadeformulier en de rekeningen opgestuurd, maar we krijgen nog steeds geen reactie. Ik vind dit echt zo slecht, als een bedrijf niet reageert op zijn klanten. En zo'n moeilijk probleem lijkt het me nou ook niet.

Het gaat om een klein bedrag, maar het blijft vervelend omdat je er gewoon recht op hebt. Wat als je wel grote schade had? Dan is het toch flink lullig. Voor mij is het nu duidelijk, ik ga op zoek naar een andere verzekeraar, want dit is niks. Toch jammer, want waar ligt de expertise dan?

Aantrekkelijke B/M ladder maar toch hooggeprijsd. Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door Patrick op vrijdag 6 september 2013 over Unigarant Autoverzekering (all risk)

Netjes ingelicht bij schadeafhandelingen
Hoge premie, ondanks maximale (80%) korting.
Bij terugval na schade weer vrij snel op 80%.

Onverwachte premiestijging obv "verbeterde" polisvoorwaarden Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Gerard de Graaff op donderdag 20 juni 2013 over Unigarant Reisverzekering

Had reisverzekering doorlopend bij Unigarant. Had nooit claims ingediend, dus geen aanspraak hoeven doen op verzekering. Krijg opeens bericht van Unigarant dat premie verhoogd wordt, omdat de polisvoorwaarden verbeterd zouden zijn. Heb aangegeven dat ik hierop niet zit te wachten en ben overgestapt naar andere reisverzekering. Eens te meer omdat de premie aanzienlijk werd verhoogd.

Nooit weer datacombinatie (Unigarant) Totaalscore: 1.6
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.6
Door J.B op maandag 15 april 2013 over Unigarant Bootverzekering

Had of heb officieel mijn boot nog bij datacombinatie verzekerd. Ik heb de verzekering in 2011 opgezegd bij een zekere heer R maar die heeft dit nooit doorgegeven in 2012 weer het zelfde spelletje en heb ik dus maar niet betaald. Ze sturen geen aanmaning of zo maar direct een incassobureau. Als je klanten die jarenlang braaf betaald hebben en nooit een schade hebben gemeld zo behandeld dan hoor je bij mij niet goed beoordeelt te worden. Slechte oneerlijke behandeling vooral door de heer R

Je zit eraan vast terwjil je het niet wil, oplichters Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door C. op woensdag 3 april 2013 over Unigarant Autoverzekering

SLECHTSTE verzekering ooit, heb het voertuig al een flinke tijd niet meer maar na diverse pogingen om het op te zeggen zit ik er nog steeds aan vast en inmiddels moet ik hun incassobureau ook betalen.
Ze zijn telefonisch nauwelijks tot niet te bereiken en ALS je ze te pakken krijgt dan word je niet fatsoenlijk geholpen. Op mails reageren ze niet.
Oftewel OPLICHTERS. Het zou verboden moeten zijn.
Wat je ook doet, pak unigarant NIET

Voordeligste autoverzekering met hoge korting Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 7.4
Door Maatje M op maandag 9 april 2012 over Unigarant Autoverzekering (all risk)

Betaal voor all risk autoverzekering 28 euro per maand. Heb de volle 80% no-claim korting. Dat scheelt dus behoorlijk. Ook mijn vriendin heeft deze verzekering en samen heb je dan korting (gezin / partner korting). Zeker de voordeligst autoverzekering als je samen bent. Het is sowieso aan te raden om met je partner bij dezelfde verzekeraar te zitten want dan krijg je meestal korting (ook met recht, aansprakelijkheid, etc.).

Een goede autoverzekering vind je bij Unigarant Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.0
Door Gideon broker op donderdag 29 maart 2012 over Unigarant Autoverzekering (WA+)

Wellicht is Unigarant niet de goedkoopste autoverzekeraar maar m.i. wel één van een beste. Via deze autoverzekering heb ik het volledige bedrag van aanschaf terug gekregen nadat mijn auto (Audi A3) gestolen was. De dieven hebben eerst in huis ingebroken (TV en computerbeeldscherm zijn ook gestolen) en zagen ook de autosleutel liggen, erg ongelukkige gezien deze enigszins verstopt opgeborgen was.

Daarna hebben ze allicht de spullen in mijn auto geladen en zijn er vandoor gegaan.

Ik hoor van een kennis éénzelfde soort verhaal waarbij de autoverzekeraar niet de uitbetaling deed omdat het volgens hen de fout was van de verzekerde om de autosleutels niet goed op te bergen.

Bij Unigarant deden ze niet moeilijk en begrepen de situatie. Dus wat mij betreft is het zeker een goede autoverzekering :)

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

16178
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema