Vergelijk 427 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Univé

Informatie over Univé Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Univé

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Univé

Bezoek de website


Klantenservice Univé
Via uw regionaal kantoor te vinden op: http://www.unive.nl/regionaal/contact (Lokaal tarief)


Beschikbaarheid klantenservice
Iedere dag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Univé
Regionaal
Regionaal Regionaal

Bezoekadres:
Regionaal
Regionaal Regionaal

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    05075986
  • AFM-nummer:
    12012158
Doelgroep van Univé

Univé richt zich op iedereen die persoonlijk contact zoekt in een verzekering. De kille manier van zaken doen waarbij u online uw zaakjes dient te regelen of via de telefoon een medewerker te spreken krijgt horen niet direct bij Univé. Natuurlijk heeft Univé een website en kunt u de klantenservice bellen, maar het is de missie van Univé om haar leden ‘met liefde en plezier’ te helpen. Univé is niet de goedkoopste verzekeraar, maar het richt zich dan ook op de mensen die iets meer zoeken in een verzekering dan alleen de monetaire waarde. Hecht u aan een beetje extra aandacht, dan is Univé de verzekeraar waar u naar op zoek bent geweest.

Prijzen / premie's van Univé

De prijs van Univé is niet de laagste in Nederland. Het is daarmee niet gezegd dat ze duur zijn. Univé streeft er naar altijd in de top-3 qua prijs in Nederland te zitten en ze slagen daar heel aardig in. Univé kan zich niet direct meten met de relatief nieuwe online verzekeraars, puur omdat deze bezuinigen op de service. Univé kiest ervoor een ietwat hogere prijs te hanteren en zo een betere service te kunnen leveren. Uiteindelijk betaalt u dus voor de meer persoonlijke benadering en aandacht. Wanneer de prijs te hoog blijft en Univé er geld aan overhoudt zal het dit echter wel teruggeven aan haar leden. Dit komt doordat ze geen winstoogmerk hebben en daarmee de prijzen toch zo laag mogelijk proberen te houden.

Waarom kiezen klanten voor Univé?

Zoals al even aangegeven biedt Univé een uitgebreide service en persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn de prijzen natuurlijk scherp. Hiernaast biedt Univé het voordeel van een van de grootste verzekeraars van Nederland. Dit betekent dat er een enorme ervaring is opgebouwd en ze niet gemakkelijk in de bestaande valkuilen vallen. Univé biedt daarnaast het totaalpakket van verzekeringen aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Hierdoor eeft Univé een zeer grote tevredenheid bij de klanten opgebouwd. In principe legt Univé haar klanten compleet in de watten door met een persoonlijke benadering alle verzekeringsproblemen uit handen te nemen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12680
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema