Vergelijk 440 verzekeringen van 81 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Woonhuisverzekering

Beoordeling
Woonhuisverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.4 (27 reviews) en kost € 9,06 p/m.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Handige links:

Woonhuisverzekering ervaringen (27)



Sorteer recensies op:
jammer ik had verwacht dat de outo verzekerd zou worden Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door mevrouw Nancy Welkens op maandag 20 april 2020 over Interpolis Woonhuisverzekering

Redelijk.Ik werd doorverwezen naar een andere maatschappij. Independer terwijl ik al jaren verzekerd ben bij interpolis.

prijsverhoging Totaalscore: 3.8
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 2  
Dekking: 8  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.8
Door Bob Oostveen op dinsdag 10 december 2019 over Ditzo Woonhuisverzekering

Kreeg vandaag bericht dat de woonhuisverzekering per 01-01-2020 omhoog.
gaat. Verrassend toch !!!!
Even de papieren erbij en een duidelijke verhoging en tevens de vraag of ik dan meer kan claimen bij schade.
DITZO verhoogd de premie met 12.5 %, niet of nauwelijks onderbouwd. Hoe verder mer DITZO.
Bij schade aan het woonhuis maar € 800.-- krijg je de mededeling dat de schade is ontstaan door slecht onderhoud (waterschade bij slecht weer)
Succes mensen.

Slechte red aring. Inefficiënt. Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 3.0
Door E.lewin op vrijdag 7 december 2018 over Centraal Beheer Woonhuisverzekering

ERVARING.
Byzonder slechte ervaringen. Mijn polis is nooit terug te vinden als ik iets wil melden.
Het personeel is overigens vriendelijk en behulpzaam.

De jaarpremie van meer dan 300 E wordt overigens wel altijd feilloos afgeschreven..

Onprofessioneel, met mooie verhalen geld afhandig maken. Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Kees op vrijdag 7 september 2018 over ANWB Woonhuisverzekering

Na maanden premie betaald te hebben wordt de verzekering door ANWB eenzijdig beëindigd. Argumentatie: u gaat uw huis verbouwen, dit past niet in ons beleid??????? De risico's zijn te hoog. Dit terwijl nog geen enkel detail over de renovatie was besproken.

Slechte verzekering die je heel lang in de kou laat zitten. Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 3  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 2.0
Door Maat op zondag 3 juni 2018 over ING Woonhuisverzekering

Ing verzekeringen duurt enorm lang om schade af te handelen ook al is klant niet de veroorzaker en kost het hun dus niks.
Ik zit al 5 weken met een kapotte schuur waar een auto doorgereden is. Verzekeringen tegenpartij wachten al heel lang op een factuur en werken volledig mee.
Ook mijn inboedel is nog steeds niet geregeld waardoor ik geen fiets heb en niet kan wassen.
Het is een schande dat ing mensen zolang laten zitten in de bende.
Ik adviseer niemand om bij ing te verzekeren, ze reageren niet of slecht op mails , laten je in de kou zitten en de telefonisten weten niet waar je het over hebt.

Geen verstand van situatie Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 2  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 2.0
Door Aniel op maandag 7 mei 2018 over Unigarant Woonhuisverzekering

Slecht... oplichters, alsmede CED expert. Geen verstand van casus en logica. Gaan zelf dingen verzinnen om uit je verzekering te krijgen, terwijl ik met harde bewijsstukken aan kwam.

Niet hier verzekeren Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.6
Door Jec op zaterdag 9 december 2017 over VerzekerUzelf.nl Woonhuisverzekering

Netjes iedere maand betaald maar wanneer zij moeten betalen bij schade wordt je verzekering afgesloten wegens zogenaamde vertrouwensbreuk. Verzeker u zelf hier dus niet!

hoe zou je je voelen met zo,n ervaring Totaalscore: 1.6
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.6
Door ms op vrijdag 21 juli 2017 over ASR Woonhuisverzekering

Door illegale acceptgiro geld van mijn rekening afgeschreven asr weigert bedrag terug te boeken kennelijk nemen ze de bedrieger in bescherming.

Snel en goed geholpen bij schades aan onze woning Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Henk Roering op dinsdag 18 april 2017 over ASR Woonhuisverzekering

Voor een zeer redelijk bedrag goed verzekerd voor mijn woning. Bij schade aan de woning uitstekend geholpen en de schadevergoedingen werden snel uitgekeerd.

Efficient betaalbaar betrouwbaar goede service Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.6
Door marion Mijnhijmer op woensdag 22 maart 2017 over ING Woonhuisverzekering

Tot nu tpe een goede service als je schade hebt ben tevreden en betaalbaar

U kunt gebruik maken van woonhuisverzekering ervaringen, om na te gaan welke verzekeraar u hier het best mee van dienst kan zijn. Een woonhuisverzekering kan bestaan uit een inboedelverzekering en/of een opstalverzekering. De inboedelverzekering is er voor de spullen die u in huis heeft staan, alles wat los zit. De opstalverzekering is er voor het huis zelf en richt zich daarmee op alles dat vast zit. U kunt de woonhuisverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan welke verzekeraars u goed kunnen verzekeren, waar u kunt rekenen op een prettige communicatie en hoe snel de uitbetalingen plaatsvinden.

Wilt u alleen een inboedelverzekering of een opstalverzekering afsluiten? Dan kunt u de woonhuisverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan of bepaalde verzekeraars u van het kastje naar de muur sturen. Is niet goed duidelijk of de schade valt onder de inboedel- of de opstalverzekering? Of neemt de verzekeraar het heft in handen en kunt u rekenen op een vlotte schade-afwikkeling? Uiteraard kunt u de woonhuisverzekering ervaringen tevens gebruiken om een gecombineerde dekking af te sluiten, waarmee u voorkomt dat de verzekeraar onderling naar elkaar kunnen wijzen op het moment dat er sprake is van een schadegeval.

U kunt online door de woonhuisverzekering ervaringen heen bladeren. Probeer onder andere na te gaan of er sprake is van een ingewikkelde procedure om schade te claimen, of dat er direct een afspraak met een expert kan worden gemaakt om de schade te laten beoordelen. Dit laatste verdient de voorkeur. De premie van de woonhuisverzekeringen ligt relatief laag. Dit maakt het interessant om maximaal een paar euro extra te betalen, voor een verzekeraar die er bij ons op de site op basis van de woonhuisverzekering ervaringen goed uit komt.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14738
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema