Vergelijk 450 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Woonhuisverzekering

Beoordeling
Woonhuisverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.5 (25 reviews) en kost € 9,06 p/m.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Handige links:

Woonhuisverzekering ervaringen (25)



Sorteer recensies op:
Slechte red aring. Inefficiënt. Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 1  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 3.0
Door E.lewin op vrijdag 7 december 2018 over Centraal Beheer Woonhuisverzekering

ERVARING.
Byzonder slechte ervaringen. Mijn polis is nooit terug te vinden als ik iets wil melden.
Het personeel is overigens vriendelijk en behulpzaam.

De jaarpremie van meer dan 300 E wordt overigens wel altijd feilloos afgeschreven..

Onprofessioneel, met mooie verhalen geld afhandig maken. Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.2
Door Kees op vrijdag 7 september 2018 over ANWB Woonhuisverzekering

Na maanden premie betaald te hebben wordt de verzekering door ANWB eenzijdig beëindigd. Argumentatie: u gaat uw huis verbouwen, dit past niet in ons beleid??????? De risico's zijn te hoog. Dit terwijl nog geen enkel detail over de renovatie was besproken.

Slechte verzekering die je heel lang in de kou laat zitten. Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 3  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 2.0
Door Maat op zondag 3 juni 2018 over ING Woonhuisverzekering

Ing verzekeringen duurt enorm lang om schade af te handelen ook al is klant niet de veroorzaker en kost het hun dus niks.
Ik zit al 5 weken met een kapotte schuur waar een auto doorgereden is. Verzekeringen tegenpartij wachten al heel lang op een factuur en werken volledig mee.
Ook mijn inboedel is nog steeds niet geregeld waardoor ik geen fiets heb en niet kan wassen.
Het is een schande dat ing mensen zolang laten zitten in de bende.
Ik adviseer niemand om bij ing te verzekeren, ze reageren niet of slecht op mails , laten je in de kou zitten en de telefonisten weten niet waar je het over hebt.

Geen verstand van situatie Totaalscore: 2.0
Maandpremie: 2  
Eigen risico: 2  
Dekking: 2  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 2.0
Door Aniel op maandag 7 mei 2018 over Unigarant Woonhuisverzekering

Slecht... oplichters, alsmede CED expert. Geen verstand van casus en logica. Gaan zelf dingen verzinnen om uit je verzekering te krijgen, terwijl ik met harde bewijsstukken aan kwam.

Niet hier verzekeren Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.6
Door Jec op zaterdag 9 december 2017 over VerzekerUzelf.nl Woonhuisverzekering

Netjes iedere maand betaald maar wanneer zij moeten betalen bij schade wordt je verzekering afgesloten wegens zogenaamde vertrouwensbreuk. Verzeker u zelf hier dus niet!

hoe zou je je voelen met zo,n ervaring Totaalscore: 1.6
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.6
Door ms op vrijdag 21 juli 2017 over ASR Woonhuisverzekering

Door illegale acceptgiro geld van mijn rekening afgeschreven asr weigert bedrag terug te boeken kennelijk nemen ze de bedrieger in bescherming.

Snel en goed geholpen bij schades aan onze woning Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door Henk Roering op dinsdag 18 april 2017 over ASR Woonhuisverzekering

Voor een zeer redelijk bedrag goed verzekerd voor mijn woning. Bij schade aan de woning uitstekend geholpen en de schadevergoedingen werden snel uitgekeerd.

Efficient betaalbaar betrouwbaar goede service Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.6
Door marion Mijnhijmer op woensdag 22 maart 2017 over ING Woonhuisverzekering

Tot nu tpe een goede service als je schade hebt ben tevreden en betaalbaar

Hondsberoerde afhandeling van schade. Vermijden als de pest! Totaalscore: 1.4
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.4
Door Maarten op vrijdag 23 december 2016 over InShared Woonhuisverzekering

Zelden zo’n beroerde verzekeraar meegemaakt. Zijn erg goed in het digitaal dossier, elk jaar de premie verhogen en geld verdienen over de rug van hun verzekerden heen. Werken samen met HerstelDirect in geval van schade. Mocht dit ooit voorkomen, vermijd deze partij als de pest. Hebben ons letterlijk (!) drie maanden in zowel de regen als de drup laten zitten en komen hun afspraken absoluut niet na. Toen wij van ellende de schade door een andere partij lieten repareren, bleek de originele opgave van SchadeDirect 3,5x ook nog zo hoog te zijn als de herstelkosten bij een echte dakdekker (zo krijg je de kosten en premie inderdaad omhoog). Met een klacht over deze partij en de schade afhandeling wordt niets gedaan.. Uiteindelijk heeft Inshared niets hersteld maar brengt wel 150 euro aan eigen risico in rekening voor het aanmelden van de schade. Doe jezelf een plezier en ga naar een echte verzekeraar, die paar euro besparing zijn de ellende bij schade absoluut niet waard. Ik zet nu alles over.

Zeer tevreden Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.6
Door wil willems-bax op vrijdag 4 november 2016 over Interpolis Woonhuisverzekering

i.v.m hagelschade van afgelopen jaar ben ik zeer goed behandeld door interpolis. De medewerkers stonden mij steeds heel vriendelijk te woord.


DANK U

U kunt gebruik maken van woonhuisverzekering ervaringen, om na te gaan welke verzekeraar u hier het best mee van dienst kan zijn. Een woonhuisverzekering kan bestaan uit een inboedelverzekering en/of een opstalverzekering. De inboedelverzekering is er voor de spullen die u in huis heeft staan, alles wat los zit. De opstalverzekering is er voor het huis zelf en richt zich daarmee op alles dat vast zit. U kunt de woonhuisverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan welke verzekeraars u goed kunnen verzekeren, waar u kunt rekenen op een prettige communicatie en hoe snel de uitbetalingen plaatsvinden.

Wilt u alleen een inboedelverzekering of een opstalverzekering afsluiten? Dan kunt u de woonhuisverzekering ervaringen gebruiken om na te gaan of bepaalde verzekeraars u van het kastje naar de muur sturen. Is niet goed duidelijk of de schade valt onder de inboedel- of de opstalverzekering? Of neemt de verzekeraar het heft in handen en kunt u rekenen op een vlotte schade-afwikkeling? Uiteraard kunt u de woonhuisverzekering ervaringen tevens gebruiken om een gecombineerde dekking af te sluiten, waarmee u voorkomt dat de verzekeraar onderling naar elkaar kunnen wijzen op het moment dat er sprake is van een schadegeval.

U kunt online door de woonhuisverzekering ervaringen heen bladeren. Probeer onder andere na te gaan of er sprake is van een ingewikkelde procedure om schade te claimen, of dat er direct een afspraak met een expert kan worden gemaakt om de schade te laten beoordelen. Dit laatste verdient de voorkeur. De premie van de woonhuisverzekeringen ligt relatief laag. Dit maakt het interessant om maximaal een paar euro extra te betalen, voor een verzekeraar die er bij ons op de site op basis van de woonhuisverzekering ervaringen goed uit komt.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema