VvAA

Beoordeling VvAA
VvAA verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.7 (7 reviews)

Verzekeringen van VvAA

Ervaringen met VvAA Verzekeringen (7)Sorteer recensies op:
Zeer slecht en veel te duur voor de service Totaalscore: 4.4
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 8  
Dekking: 4  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 4.4
Door T. Horneman op vrijdag 15 december 2017 over VvAA Zorgverzekering

Zorgconsulent is er meer om te voorkomen dat er iets vergoed moet worden. In de aanvullende verzekeringen is er een dubieuze voorwaarde opgenomen. Vooraf aan de aanvullende verzekering wordt er melding gemaakt dat deze alleen gelden bij medische noodzaak ( normaal beschrijving voor de basisverzekering) en leidt tot verwarring en misleiding van waarvoor men verzekerd is gezien men zich altijd hierachter kan verschuilen. Bij contact kunnen ze namelijk totaal niet aangeven wat daar dan onder valt. Dit schijnt de willekeur van de adviserende (tand)arts te zijn of misschien wel een duur betaalde zorgmanager.

ondeskundig en onbekwaam personeel die je foute informatie geeft! Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 2  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Diana op zondag 9 november 2014 over VvAA Arbeidsongeschiktheid

VVAA geeft je verkeerde informatie en kosten je daarom veel geld. Ik heb 3x om informatie gevraagd: zowel met belastingaangifte als met pensioenopgave als met AOV hebben ze mij zwart op wit foute informatie gegeven en hebben niet eens hun veronschuldigingen aangeboden.

Echt slecht personeel, onbekwaam en ondeskundig. En excuses aanbieden, dat schijnt niet te kunnen want ze mogen hun fouten of kunnen hun fouten niet toegeven! En dan te zeggen dat wij artsen dat niet kunnen! SChandalig gewoon!

De klant is er voor de VVAA ? Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door l.Coene op zaterdag 10 mei 2014 over VvAA Inboedelverzekering

Ben een klant van de VVAA sinds ca 20 jaar.
Blijk jarenlang een hoge premie betaald te hebben voor een dekking die in de bijlage werd uitgesloten ! De VVAA haalde z'n schouders erover op en adviseerde me het te accepteren of afscheid te nemen van de VVAA !
VVAA, zijn klanten er voor U ?

L.Coene

Zeer goede overstap geweest Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Antoine op dinsdag 3 september 2013 over VvAA Motorverzekering

Inmiddels heb ik al 7 jaar mijn motorrijbewijs en heb al heel wat motorverzekeringen gehad. Omdat ik ook wat wil bezuinigen voor de crisis ben ik op zoek gegaan naar een betere motorverzekeraar. Mijn vrienden raadde VvAA aan. Hierna ben ik voor deze verzekering mijn premie gaan berekenen. Deze was 20,75 goedkoper dan mijn oude verzekering. De voorwaarden kwamen ook overeen. Ik hou dus nu elke maand geld over voor dezelfde voorwaarde!

Jarenlang verzekerd en zet nu alles in het werk om niets uit te hoeven keren Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 2  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 1.8
Door Ineke op donderdag 16 mei 2013 over VvAA Reisverzekering

Voel me behandeld als een crimineel. Caravan is gestolen en niet de daders, maar ik word door de VVAA behandeld als een oplichter. Het is schokkend om te merken hoe onpersoonlijk, hard en respectloos ze handelen. Afschuwelijke verzekeringsmaatschappij. Ik ben verbijsterd.

Na 20 jaar premiebetaling er onderuit proberen te komen. Totaalscore: 3.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.0
Door Carel op dinsdag 16 oktober 2012 over VvAA Overlijdensrisicoverzekering

Na twintig jaar premiebetaling probeert men alsnog onder de uitkering uit te komen. De manier waarop de VVAA de familie behandelt is buiten proporties. Men wil op geen enkele wijze medewerking verlenen om de familie juist en tijdig te informeren waarom men niet tot uitkering wil overgaan. Bovenop die teleurstelling stuurt de onderneming een onderzoeksbureau welke zich weinig correct opstelt. Een bijzonder teleurstellende ervaring en dat terwijl de VVAA haar leden medische professionals wil bijstaan. Ik zou heel goed nadenken voordat u in zee gaat met deze verzekeraar .

Korting zorgverzekering door zorgprofessional Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.4
Door Els.. op maandag 27 augustus 2012 over VvAA Zorgverzekering

VvAA geeft een hoge collectieve korting op je zorgverzek . wanneer men werkzaam is als zorgprofessional. Ik werk als medisch specialist in het Lichtenberg ziekenhuis in Amersfoort en kom hier voor in aanmerking. Daarnaast ben je vrij in het kiezen van waar je behandeld wilt worden en eventueel ook het soort medicijnen dat je toegediend krigt. Nadeel is dat je niet het eht eigen risico op 0 euro kan instellen (dat kan bij sommige zorgverzekeraars wel) wat je een paar euro per maand meer kost maar als er wat is hoef je dus echt niets te betalen. Verder heb ik een keer wat papierwerk ontvangen voor iets wat ik niet heb aangevraagd, even gebeld en het was duidelijk en opgelost. Hoop dat jullie wat aan deze informatie hebben.

Groetjes,
Els

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema