Zorg en Zekerheid

Beoordeling Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.0 (7 reviews)

Verzekeringen van Zorg en Zekerheid

Ervaringen met Zorg en Zekerheid Verzekeringen (7)



Sorteer recensies op:
Prima voor basisdekking en aanvullend verzekeren Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Richard L. op dinsdag 28 november 2017 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Zorg en Zekerheid is leuk voor als je weinig gebruik verwacht te maken van de basisverzekering of als je op zoek bent naar heel specifieke aanvullende dekkingen. Op de belachelijke namen van de aanvullende verzekeringen na, heeft Zorg en Zekerheid hiermee wel een goed aanbod waarmee je best gericht aanvullend kunt verzekeren.

Er is veel gemak als het aankomt op het indienen van declaraties en de wachttijd voordat ze uitbetalen is ook goed.

Vergoedingen kunnen lager uitvallen bij zorgverleners waarmee Zorg en Zekerheid geen contract heeft afgesloten. Omdat het hier en in mijn geval om een naturaverzekering gaat (de restitutieverzekering van Zorg en Zekerheid kost ruim 112 euro per maand), is de premie lager. Mocht ik onverwachts toch gebruik moeten maken van de basisdekking in 2018, dan reis ik liever af naar een gecontracteerde zorgverlener voor 100% vergoeding dan dat ik standaard bijna 10 euro per maand extra betaal.

Verder heb ik alleen ervaring met de klantenservice per e-mail. Ze hebben tot nu toe altijd dezelfde of de eerstvolgende werkdag een informatieve reactie gegeven.

Service is goed voor zo'n voordelige zorgverzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Gert73 op zaterdag 14 oktober 2017 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Bij zorg en zekerheid bieden ze een heel degelijk totaalpakket aan voor zorgverlening. Ik ben in het bijzonder positief over de service die door ze wordt aangeboden. De premie kan nog een paar euro per maand goedkoper, uit ervaring weet ik echter dat de service bij die verzekeraars niet bepaald vriendelijk is. Bij zorg en zekerheid ben ik hier wel heel tevreden over, dan betaal ik zonder problemen iets van 65 cent per week extra ten opzichte van de allergoedkoopste zorgverzekering van 2017.

Voor de dekking die zorg en zekerheid met de basisverzekering biedt geef ik, afgerond naar boven, een 7, omdat deze in deze prijsklasse van zorgverzekeringen gewoon niet optimaal is, ook niet bij de goedkope concurrenten, of je moet puur naar het beperkte aantal gecontracteerde zorgverleners stappen, wat voor lang niet iedereen even voor de hand ligt. Bevalt dit niet, dan zou je gewoon maandelijks meer moeten reserveren voor je zorgverzekering, iets waar ik persoonlijk niet op zit te wachten. Over de aanvullende verzekeringen heb ik weinig toe te voegen, deze bieden gewoon de verwachte dekkingen tegen de standaard tarieven op de markt. Op dit punt is zorg en zekerheid niet bijzonder, gewoon gemiddeld.

Meer dan tevreden over basisverzekering Zorg en Zekerheid Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Roshni op zondag 8 oktober 2017 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Hoewel ik de basis(!)verzekering van Zorg en Zekerheid niet direct aan iedereen zou aanraden door hier en daar en mindere vergoeding om de maandelijkse zorgpremies laag te houden, ben ik persoonlijk een meer dan tevreden klant van deze verzekeraar. Met de aanvullende dekkingen kan de zorgverzekering alsnog naar eigen smaak afgesloten worden en heeft iemand alsnog de zekerheid van een zorgverzekeraar met een super gebruiksgemak en klantenservice.

De app om declaraties in te dienen vind ik super prettig werken. Over de tijd die Zorg en Zekerheid nodig heeft om uit te betalen ben ik ook super goed te spreken, dit heeft nog nooit langer dan anderhalve werkweek geduurd en ik heb nooit iets hoeven voor te schieten.

2017 was het eerste jaar dat ik gebruik heb gemaakt van de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid. Het is mij goed bevallen. Ik hoef nergens lang op te wachten en de overstap hebben ze ook super geregeld. Of ik in 2018 klant blijf van deze zorgverzekeraar hangt nog af van de premies die zij en concurrenten in 2018 gaan rekenen.

Bij Zorg en Zekerheid gaat financiëel eigenbelang boven patiëntenbelang Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 3  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 4.0
Door Jaap op maandag 5 augustus 2013 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Slechte ervaring met deze club, hanteert bij operatie in een privékliniek in het buitenland een vergoeding van 80% van het "marktconform" tarief in NL, dit tarief is dus 52% lager gebleken dan de werkelijkheid. alleen achter te komen als je de DBC code hebt (diagnosebehandelingcombinatie) deze verstrekt Z&Z niet, maar mag je fijn zelf uitzoeken. na dit gedaan te hebben, de hele zaak een half jaar geleden bij de SKGZ (Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen) gedeponeerd omdat Z&Z de deur dichtsmijt en is nu (04-08-2013) nog steeds in behandeling. Z&Z kan beter GZ&O gaan heten (geen zorg en onzekerheid) Lees de kleine lettertjes!!

Zorg en Zekerheid Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Mahar op vrijdag 7 september 2012 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Ik was op zoek naar een zorgverzekering. Via indipender kwam ik uit bij de zorgverzekering van zorg en zekerheid.
Er werd met "zorg" naar mijn aanvraag gekeken bij het afsluiten van de zorgverzekering .
Gemakkelijk aan kunnen geven wat belangrijk was bij de zorgverzekering daardoor de juiste passende zorgverzekering afgesloten.
De klantenservice is uitstekend, reageert en snel en heeft verstand van zaken. Een dikke pluim voor zorg en zekerheid !

Opzeggen zorgverzekering helaas te laat dit jaar Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 6.0
Door mereltje12 op woensdag 21 maart 2012 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Ik heb er spijt van dat ik niet ben overgestapt in december! Zit nu nog steeds met de zorgverzekering bij Zorg & Zeker. Ik wou hem eigenlijk al vorig jaar opzeggen maar door nalatigheid is het er niet van gekomen.

De nadelen:
- Al 3x toe zijn declaraties niet goed verwerkt
- De klantenservice is echt bout je moet continue blijven bellen voordat er eindelijk wat gedaan wordt
- Heb 1x een rekening gekregen die helemaal nergens op sloeg. Na 2x bellen werd het terug gestort

Voordelen:
- Korting voor mijn sportschool
- De premie is normaal

Al met al is mijn ervaring niet positief genoeg. Volgend jaar op zoek naar een ander! Hopen dat de klantenservice me wel in 1x kan helpen met het opzeggen van deze zorgverzekering...

Snelle uitbetaling van declaraties Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Ronnie op woensdag 30 november 2011 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Voordat ik naar Zorg en Zekerheid ging voor mijn ziektekostenpolis, zat ik bij Interpolis. Aan de laatste verzekeraar heb ik vooral een vieze nasmaak overgehouden over de tijd die nodig was om declaraties uitbetaald te krijgen. Drie, vier weken wachten was geen uitzondering.
Nu bij Zorg en Zekerheid wacht ik hooguit anderhalve week op uitbetaling van declaraties.
Op de premie ben ik er licht op vooruit gegaan. Interpolis is een van de duurste zorgverzekeraars die er is, Zorg en Zekerheid is ook de goedkoopste niet maar handelt wel dusdanig snel dat ik die paar euro per maand er wel voor over heb.
Ik blijf op zijn minst nog een jaar bij Zorg en Zekerheid.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13094
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema