Zorg en Zekerheid Verzekeringen

Zorg en Zekerheid Verzekeringen

Dichtbij werkt beter

Informatie over Zorg en Zekerheid Verzekeringen

Zorg en Zekerheid is er voor iedereen die ook vindt dat de zorg beter betaalbaar moet blijven. De laatste jaren zijn de kosten sterk gestegen en dit heeft er voor sommige mensen voor gezorgd dat de zorg haast niet meer betaalbaar is. Wat dat betreft is het dan ook goed om te zien dat Zorg en Zekerheid er alles aan doet om deze trend te stoppen of zelfs om te draaien. Zo wordt de zorg op alle mogelijke manieren betaalbaar en toegankelijk gehouden, onder andere door te kiezen voor zorgverleners in de buurt.

Bezoek de website


Zorg en Zekerheid Levensverzekeringen Zorg en Zekerheid Vakantieverzekeringen
Service is goed voor zo'n voordelige zorgverzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Gert73 op zaterdag 14 oktober 2017 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Bij zorg en zekerheid bieden ze een heel degelijk totaalpakket aan voor zorgverlening. Ik ben in het bijzonder positief over de service die door ze wordt aangeboden. De premie kan nog een paar euro per maand goedkoper, uit ervaring weet ik echter dat de service bij die verzekeraars niet bepaald vriendelijk is. Bij zorg en zekerheid ben ik hier wel heel tevreden over, dan betaal ik zonder problemen iets van 65 cent per week extra ten opzichte van de allergoedkoopste zorgverzekering van 2017.

Voor de dekking die zorg en zekerheid met de basisverzekering biedt geef ik, afgerond naar boven, een 7, omdat deze in deze prijsklasse van zorgverzekeringen gewoon niet optimaal is, ook niet bij de goedkope concurrenten, of je moet puur naar het beperkte aantal gecontracteerde zorgverleners stappen, wat voor lang niet iedereen even voor de hand ligt. Bevalt dit niet, dan zou je gewoon maandelijks meer moeten reserveren voor je zorgverzekering, iets waar ik persoonlijk niet op zit te wachten. Over de aanvullende verzekeringen heb ik weinig toe te voegen, deze bieden gewoon de verwachte dekkingen tegen de standaard tarieven op de markt. Op dit punt is zorg en zekerheid niet bijzonder, gewoon gemiddeld.

Meer dan tevreden over basisverzekering Zorg en Zekerheid Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Roshni op zondag 8 oktober 2017 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Hoewel ik de basis(!)verzekering van Zorg en Zekerheid niet direct aan iedereen zou aanraden door hier en daar en mindere vergoeding om de maandelijkse zorgpremies laag te houden, ben ik persoonlijk een meer dan tevreden klant van deze verzekeraar. Met de aanvullende dekkingen kan de zorgverzekering alsnog naar eigen smaak afgesloten worden en heeft iemand alsnog de zekerheid van een zorgverzekeraar met een super gebruiksgemak en klantenservice.

De app om declaraties in te dienen vind ik super prettig werken. Over de tijd die Zorg en Zekerheid nodig heeft om uit te betalen ben ik ook super goed te spreken, dit heeft nog nooit langer dan anderhalve werkweek geduurd en ik heb nooit iets hoeven voor te schieten.

2017 was het eerste jaar dat ik gebruik heb gemaakt van de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid. Het is mij goed bevallen. Ik hoef nergens lang op te wachten en de overstap hebben ze ook super geregeld. Of ik in 2018 klant blijf van deze zorgverzekeraar hangt nog af van de premies die zij en concurrenten in 2018 gaan rekenen.

Bij Zorg en Zekerheid gaat financiëel eigenbelang boven patiëntenbelang Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 3  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 4.0
Door Jaap op maandag 5 augustus 2013 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Slechte ervaring met deze club, hanteert bij operatie in een privékliniek in het buitenland een vergoeding van 80% van het "marktconform" tarief in NL, dit tarief is dus 52% lager gebleken dan de werkelijkheid. alleen achter te komen als je de DBC code hebt (diagnosebehandelingcombinatie) deze verstrekt Z&Z niet, maar mag je fijn zelf uitzoeken. na dit gedaan te hebben, de hele zaak een half jaar geleden bij de SKGZ (Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen) gedeponeerd omdat Z&Z de deur dichtsmijt en is nu (04-08-2013) nog steeds in behandeling. Z&Z kan beter GZ&O gaan heten (geen zorg en onzekerheid) Lees de kleine lettertjes!!

Beoordeling Zorg en Zekerheid Verzekeringen
Maandpremie: 7.3  
Eigen risico: 7.6  
Dekking: 7.0  
Klantenservice: 7.2  
Voorwaarden: 6.6  
Totaalscore: 6.9
Op basis van 6 ervaringen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12533
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema