Zorg en Zekerheid Verzekeringen

Zorg en Zekerheid Verzekeringen

Dichtbij werkt beter

Informatie over Zorg en Zekerheid Verzekeringen

Zorg en Zekerheid is er voor iedereen die ook vindt dat de zorg beter betaalbaar moet blijven. De laatste jaren zijn de kosten sterk gestegen en dit heeft er voor sommige mensen voor gezorgd dat de zorg haast niet meer betaalbaar is. Wat dat betreft is het dan ook goed om te zien dat Zorg en Zekerheid er alles aan doet om deze trend te stoppen of zelfs om te draaien. Zo wordt de zorg op alle mogelijke manieren betaalbaar en toegankelijk gehouden, onder andere door te kiezen voor zorgverleners in de buurt.

Bezoek de website


Zorg en Zekerheid Levensverzekeringen
Prima voor basisdekking en aanvullend verzekeren Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Richard L. op dinsdag 28 november 2017 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Zorg en Zekerheid is leuk voor als je weinig gebruik verwacht te maken van de basisverzekering of als je op zoek bent naar heel specifieke aanvullende dekkingen. Op de belachelijke namen van de aanvullende verzekeringen na, heeft Zorg en Zekerheid hiermee wel een goed aanbod waarmee je best gericht aanvullend kunt verzekeren.

Er is veel gemak als het aankomt op het indienen van declaraties en de wachttijd voordat ze uitbetalen is ook goed.

Vergoedingen kunnen lager uitvallen bij zorgverleners waarmee Zorg en Zekerheid geen contract heeft afgesloten. Omdat het hier en in mijn geval om een naturaverzekering gaat (de restitutieverzekering van Zorg en Zekerheid kost ruim 112 euro per maand), is de premie lager. Mocht ik onverwachts toch gebruik moeten maken van de basisdekking in 2018, dan reis ik liever af naar een gecontracteerde zorgverlener voor 100% vergoeding dan dat ik standaard bijna 10 euro per maand extra betaal.

Verder heb ik alleen ervaring met de klantenservice per e-mail. Ze hebben tot nu toe altijd dezelfde of de eerstvolgende werkdag een informatieve reactie gegeven.

Service is goed voor zo'n voordelige zorgverzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Gert73 op zaterdag 14 oktober 2017 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Bij zorg en zekerheid bieden ze een heel degelijk totaalpakket aan voor zorgverlening. Ik ben in het bijzonder positief over de service die door ze wordt aangeboden. De premie kan nog een paar euro per maand goedkoper, uit ervaring weet ik echter dat de service bij die verzekeraars niet bepaald vriendelijk is. Bij zorg en zekerheid ben ik hier wel heel tevreden over, dan betaal ik zonder problemen iets van 65 cent per week extra ten opzichte van de allergoedkoopste zorgverzekering van 2017.

Voor de dekking die zorg en zekerheid met de basisverzekering biedt geef ik, afgerond naar boven, een 7, omdat deze in deze prijsklasse van zorgverzekeringen gewoon niet optimaal is, ook niet bij de goedkope concurrenten, of je moet puur naar het beperkte aantal gecontracteerde zorgverleners stappen, wat voor lang niet iedereen even voor de hand ligt. Bevalt dit niet, dan zou je gewoon maandelijks meer moeten reserveren voor je zorgverzekering, iets waar ik persoonlijk niet op zit te wachten. Over de aanvullende verzekeringen heb ik weinig toe te voegen, deze bieden gewoon de verwachte dekkingen tegen de standaard tarieven op de markt. Op dit punt is zorg en zekerheid niet bijzonder, gewoon gemiddeld.

Meer dan tevreden over basisverzekering Zorg en Zekerheid Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Roshni op zondag 8 oktober 2017 over Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Hoewel ik de basis(!)verzekering van Zorg en Zekerheid niet direct aan iedereen zou aanraden door hier en daar en mindere vergoeding om de maandelijkse zorgpremies laag te houden, ben ik persoonlijk een meer dan tevreden klant van deze verzekeraar. Met de aanvullende dekkingen kan de zorgverzekering alsnog naar eigen smaak afgesloten worden en heeft iemand alsnog de zekerheid van een zorgverzekeraar met een super gebruiksgemak en klantenservice.

De app om declaraties in te dienen vind ik super prettig werken. Over de tijd die Zorg en Zekerheid nodig heeft om uit te betalen ben ik ook super goed te spreken, dit heeft nog nooit langer dan anderhalve werkweek geduurd en ik heb nooit iets hoeven voor te schieten.

2017 was het eerste jaar dat ik gebruik heb gemaakt van de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid. Het is mij goed bevallen. Ik hoef nergens lang op te wachten en de overstap hebben ze ook super geregeld. Of ik in 2018 klant blijf van deze zorgverzekeraar hangt nog af van de premies die zij en concurrenten in 2018 gaan rekenen.

Beoordeling Zorg en Zekerheid Verzekeringen
Maandpremie: 7.3  
Eigen risico: 7.5  
Dekking: 7.1  
Klantenservice: 7.3  
Voorwaarden: 6.7  
Totaalscore: 7.0
Op basis van 7 ervaringen
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema