AllSecur

Beoordeling AllSecur
AllSecur verzekeringen
Scoort gemiddeld een 7.0 (16 reviews)

Verzekeringen van AllSecur

Ervaringen met AllSecur Verzekeringen (16)



Sorteer recensies op:
Slechte service in het buitenland. praatjes maar weinig actie. Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 6  
Dekking: 3  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.2
Door nvt op zaterdag 20 oktober 2018 over AllSecur Autoverzekering

Totaal geen fan van deze partij als autoverzekeraar. In het buitenland autopech gehad, direct met Allsecur gebeld met de belofte dat alles in notime geregeld zou worden. Wat bleek?? De hulpdienst liet uren op zich wachten, sta je dan langs de weg. Zelf ook nog eens vervoer moeten regelen om terug te komen naar ons verblijf tientallen kilometers verderop. Onze eigen auto bleek uiteindelijk ook langer nodig te hebben om weer rijklaar te worden gemaakt. We hebben onze vakantie nog maar net niet laten verpesten door de onkunde van Allsecur om ook buiten Nederland goede service te leveren aan trouw betalende klanten. Als kers op de taart werd er ook nog een niet gespecificeerde rekening van honderden euros opgestuurd toen we weer thuis waren. Gelijk overgestapt naar een beter beoordeelde en goedkopere verzekeraar voor onze autoverzekering. Naderhand is het niet moeilijk om slechte ervaringen met deze autoverzekeraar te vinden op het internet. Helaas kom je daar pas achter zodra het te laat is, dus voortaan doe ik zeker meer onderzoek voordat ik geld overmaak voor een nieuwe verzekering.

Van duur naar duurder Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.8
Door D.K. op zondag 5 november 2017 over AllSecur Autoverzekering

Voor de prijsklasse waarin de autoverzekering van Allsecur ligt ben ik best wel teleurgesteld in de nadelige voorwaarden die ze aanbieden. Zo moest ik zelf ineens ontdekken dat mijn schadevrije jaren waren teruggeschroefd en dat ik als gevolg daarvan ook ineens aan een premieverhoging van bijna 50% moest gaan geloven (Allsecur is om te beginnen bij lange na al niet de goedkoopste). Een waarschuwing of simpel berichtje kon er niet vanaf.

Ik heb Allsecur direct opgezegd omdat ik niet akkoord ging met de nieuwe premie die ik moest betalen, en waarom zou ik, als de premie lager kan en de voorwaarden een stuk beter?

Uitermate tevreden Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Lianne Vente op zaterdag 25 mei 2013 over AllSecur Autoverzekering (all risk)

Ik ben meer dan tevreden over mijn all risk autoverzekering bij AllSecur. Ik kocht in april 2012 een Renault Twingo die ik bij AllSecur heb laten verzekeren. De maandpremie bij AllSecur is één van de laagste van alle verzekeraars en dat vind ik erg belangrijk.

Ik heb inmiddels een jaar schadevrij gereden en krijg sindsdien vijftien euro korting op mijn premie per maand. Hopelijk kan ik dit de komende jaren verder uitbouwen naar een hogere korting. Ik blijf zeker klant bij AllSecur, want ik ben gewoon erg tevreden over hun verzekering.

De klantenservice van AllSecur is goed. Ik moest wel wat lang wachten op een antwoord, maar het antwoord dat ik kreeg, was wel naar wens. Complimenten dus voor AllSecur en hun klantenservice.

onvriendelijk medewerkers,reactiessnelheid niet zo best. duidelijkheid Totaalscore: 3.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 2  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 3.8
Door jop stokvis op woensdag 24 oktober 2012 over AllSecur Autoverzekering

onvriendelijk medewerkers,reactiessnelheid niet zo best. duidelijkheid

inshared.nl ervaring Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.2
Door TourLover12 op zaterdag 14 juli 2012 over AllSecur Autoverzekering

Ik heb met 8 auto's in bezit (worden door familie en werknemers gereden) inmiddels al behoorlijk wat ervaring met autoverzekeringen en vooral de klantenservice van autoverzekering.

Heb autoverzekeringen gehad bij ohra, inshared, fbto en verzekeruzelf. Op dit moment heb ik al mijn autoverzekeringen bij AllSecur. De klantenservice daar is van een uitstekende niveau net als de premie. Het is niet de goedkoopste autoverzekeraar . Maar als je kijkt naar de premie icm de voorwaarden en klantenservice hebben ze echt veruit de beste deal.

Ook met inshared.nl heb ik goede ervaring, het werkt zoals je zou verwachten en is niet hopeloos verouderd zoals bij vele andere verzekeraars.

Autoverzekering kosten laag, service hoog Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.4
Door milak dDunmar op maandag 2 juli 2012 over AllSecur Autoverzekering

Khet een goede ervaring met Allsecur te delen. Vorig jaar zag ik op mijn TV een programma KASSA heet het.

Daar kwam de autoverzekering van ALLSecur in voor (die gingen ze beoordelen en de voorwaarden bekijken enzo).

De conclusie was dat de kosten van de autoverzekering laag waren (ik geloof dat het 30% lager dan het gemiddelde) en de service en dekkingen een paar punten hoger scoorde dan de rest.

In januari ben ik vanf FBTO naar ALLsecur overgestapt.
Nu heb ik ook een goedkopere autoverzekering en zelfs nog met een betere dekking. Dus mijn bericht is positieve reclame voor hen hahah!

ben tevreden met deze autoverzekering Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.2
Door Toiny op woensdag 30 mei 2012 over AllSecur Autoverzekering

hallo met toiny.
ben al jaren verzekerd bij allsecur voor de auto.
dit jaar heb ik voor het eerst een schade gemaakt.
totale kosten aan de auto waren 790 euro.
dit kwam niet door ons.
heb toen gemaild met allsectur hierover met alle info. ook fotos.
was geen probleem.
na wat dingen invullen kreeg ik 3 weken later het geld overgemaakt.

goed geregeld dus.
ben tevreden met deze autoverzekering.

Allsecur is een goedkope autoverzekering Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.6
Door Jop op woensdag 23 mei 2012 over AllSecur Autoverzekering

Ik lees hier een hoop onzin over de autoverzekering van allsecur.
Zit al enige tijd bij hen en echt goede ervaringen.
Betaal sowieso minder dan bij anderen zoals zelf, achmea, fbto enzo, dat scheelt erg veel.
Heb al 3x schade gereden, niet mijn schuld, geen gezeik, wordt snel uitbetaald.
Snap niet waar mensen over kunnen klagen, gewoon een goede goedkope autoverzekering.
Volgens mij zijn ze ook uitgeroepen tot beste autoverzekeraar ofzo dit jaar.

AllSecur autoverzekering ramp Totaalscore: 3.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 4  
Dekking: 4  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.6
Door Deters op vrijdag 4 mei 2012 over AllSecur Autoverzekering (WA+)

Had al een tijdjes de autoverzekering van AllSecur Uit de premieberekening kwam deze partij echt meer dan 10 euro goedkoper uit per maand.

Nu weet ik waarom, je hebt ze nodig en ze geven totaal niet thjuis. Ik probeer ze al een week lang te pakken te krijgen en het lukt gewoon niet! Maar wel het geld gewoon incasseren voor de autoverzekering.

Telefonisch niet te bereiken, je moet mailen. Krijg je reactie dat ze binnen 2 weken (geen geintje) contact met me opnemen.

De keerzijde van een goedkope autoverzekeraar

Autoverzekering online afsluiten, begin er niet aan!! Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 3  
Dekking: 3  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 3.4
Door Ellende op donderdag 19 april 2012 over AllSecur Autoverzekering

Ga aub geen autoverzekering online afsluiten bij de partij AllSecur. Heb het inmiddels meerdere keren geprobeerd om de autoverzekering daar aan te vragen maar nog nooit is het me gelukt. Inmiddels zit ik bij een ander. Enkele malen werkte de site van allsectir gewoon niet. Daarna nogmaals toen werkte het premie berekenen niet. Daarna lukte dat wel en werd mijn aanvraag geweigerd ivm te hoge leeftijd. Bij Unive hadden ze daar geen problemen mee!!!

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

14994
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema