AllSecur Verzekeringen

AllSecur Verzekeringen

Gekozen tot beste autoverzekering 2011

Informatie over AllSecur Verzekeringen

Allsecur is een onderdeel van Allianz, wat een van de grootste financiële instellingen ter wereld is. Dit betekent dat Allsecur kan bouwen op de schouders van een enorme reus in de wereld van de financiële dienstverlening. Daarnaast staat Allsecur er om bekend dat het geen kleine lettertjes kent. Dit betekent dat je achteraf niet voor verrassingen zal komen te staan en altijd precies weet waar je aan toe bent.
Allsecur gebruikt als autoverzekeraar de pechhulp van Mondial Assistance. Deze is zeer uitgebreid en zorgt altijd voor een uitgebreide service. Andere partners van Allsecur zijn bijvoorbeeld Autotaalglas en Carglass, zeer bekende namen op het gebied van autoruitschade.

AllSecur Vervoersverzekeringen

AllSecur
Autoverzekering

v.a. € 14,00 p/m
Slechte service in het buitenland. praatjes maar weinig actie. Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 6  
Dekking: 3  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.2
Door nvt op zaterdag 20 oktober 2018 over AllSecur Autoverzekering

Totaal geen fan van deze partij als autoverzekeraar. In het buitenland autopech gehad, direct met Allsecur gebeld met de belofte dat alles in notime geregeld zou worden. Wat bleek?? De hulpdienst liet uren op zich wachten, sta je dan langs de weg. Zelf ook nog eens vervoer moeten regelen om terug te komen naar ons verblijf tientallen kilometers verderop. Onze eigen auto bleek uiteindelijk ook langer nodig te hebben om weer rijklaar te worden gemaakt. We hebben onze vakantie nog maar net niet laten verpesten door de onkunde van Allsecur om ook buiten Nederland goede service te leveren aan trouw betalende klanten. Als kers op de taart werd er ook nog een niet gespecificeerde rekening van honderden euros opgestuurd toen we weer thuis waren. Gelijk overgestapt naar een beter beoordeelde en goedkopere verzekeraar voor onze autoverzekering. Naderhand is het niet moeilijk om slechte ervaringen met deze autoverzekeraar te vinden op het internet. Helaas kom je daar pas achter zodra het te laat is, dus voortaan doe ik zeker meer onderzoek voordat ik geld overmaak voor een nieuwe verzekering.

Van duur naar duurder Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.8
Door D.K. op zondag 5 november 2017 over AllSecur Autoverzekering

Voor de prijsklasse waarin de autoverzekering van Allsecur ligt ben ik best wel teleurgesteld in de nadelige voorwaarden die ze aanbieden. Zo moest ik zelf ineens ontdekken dat mijn schadevrije jaren waren teruggeschroefd en dat ik als gevolg daarvan ook ineens aan een premieverhoging van bijna 50% moest gaan geloven (Allsecur is om te beginnen bij lange na al niet de goedkoopste). Een waarschuwing of simpel berichtje kon er niet vanaf.

Ik heb Allsecur direct opgezegd omdat ik niet akkoord ging met de nieuwe premie die ik moest betalen, en waarom zou ik, als de premie lager kan en de voorwaarden een stuk beter?

Uitermate tevreden Totaalscore: 9.0
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 9.0
Door Lianne Vente op zaterdag 25 mei 2013 over AllSecur Autoverzekering (all risk)

Ik ben meer dan tevreden over mijn all risk autoverzekering bij AllSecur. Ik kocht in april 2012 een Renault Twingo die ik bij AllSecur heb laten verzekeren. De maandpremie bij AllSecur is één van de laagste van alle verzekeraars en dat vind ik erg belangrijk.

Ik heb inmiddels een jaar schadevrij gereden en krijg sindsdien vijftien euro korting op mijn premie per maand. Hopelijk kan ik dit de komende jaren verder uitbouwen naar een hogere korting. Ik blijf zeker klant bij AllSecur, want ik ben gewoon erg tevreden over hun verzekering.

De klantenservice van AllSecur is goed. Ik moest wel wat lang wachten op een antwoord, maar het antwoord dat ik kreeg, was wel naar wens. Complimenten dus voor AllSecur en hun klantenservice.

Beoordeling AllSecur Verzekeringen
Maandpremie: 7.5  
Eigen risico: 7.4  
Dekking: 6.8  
Klantenservice: 6.5  
Voorwaarden: 7.0  
Totaalscore: 7.0
Op basis van 16 ervaringen
Voordelen
  • Uitgebreide service
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema