iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
AnderZorg

Beoordeling AnderZorg
AnderZorg verzekeringen
Scoort gemiddeld een 6.9 (39 reviews)

Verzekeringen van AnderZorg

Ervaringen met AnderZorg Verzekeringen (39)



Sorteer recensies op:
Slechte bemiddeling bij onterechte declaratie Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.8
Door Niels op vrijdag 14 december 2018 over AnderZorg Zorgverzekering

Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.

Goedkope zorgverzekering voor wie eigenlijk geen zorg nodig heeft Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.0
Door Johan82 op woensdag 6 december 2017 over AnderZorg Zorgverzekering

Anderzorg is gegarandeerd een goede keuze als je jong bent, geen gekke chronische ziekte hebt en verder ook niet verwacht naar het ziekenhuis te hoeven. Direct toen het vrijwillige eigen risico werd geïntroduceerd heb ik deze maximaal omhoog geschroefd om nog enigszins te kunnen besparen op deze verplichte geldklopperijverzekering in de naam van de overheid. Mijn zorg beperkt zich immers al sinds mijn tienerjaren tot de huisarts, eens in de 2-3 jaar voor een bloedcontrole e.d. Daar betaal ik geen eigen risico over, dus heb ik in al die jaren gigantisch veel geld bespaard op m'n zorgverzekering. Hoewel ik al jaren lang klant ben bij Anderzorg, heb ik bijzonder weinig contact met hen gehad en kan ik de service dus ook niet grondig beoordelen. Maar alles is goed gegaan tot nu toe, geen problemen met incasso's en betalingen van de tandartsrekening en ook geen gebrek aan online informatie. Prima zorgverzekering dus, tenzij je de dekking en keuzevrijheid heel uitgebreid wilt hebben, maar dat is nu eenmaal niet de doelgroep waar Anderzorg op gericht is.

klantvriendelijkheid is slecht Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 8  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door leeuwe op woensdag 15 november 2017 over AnderZorg Zorgverzekering

ik ben reeds zolang anderzorg bestaat verzekert bij hun met een zorgverzekering nu heb ik een brief ontvangen dat ik naar menzis over moet terwijl anderzorg wel zorgverzekeringen blijft aanbieden ik kan geen kontakt meer met anderzorg krijgen maar wil wel graag de polis voorwaarden inzien om ev een vergelijk te kunnen maken met de opgedrongen verzekeraar,menzis .
maar uit hun online verhaal blijkt dat zij alleen maar jongen mensen willen verzekeren ik ben blijkbaar te oud kan dit zomaar?

Anderzorg handelt goed af en kost niet veel Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Anna op dinsdag 14 november 2017 over AnderZorg Zorgverzekering

Anderzorg is mij dit jaar uiterst goed bevallen. Dat ze de zorgpremie volgend jaar niet de lucht in gooien overtuigt me ervan om gewoon verzekerd te blijven bij ze.

Ik heb geen super uitgebreide ervaring met Anderzorg. Ik heb door het jaar hen wel 3x contact met ze gehad met betrekking tot mijn kinderen, ik kijk positief terug op al deze afhandelingen, ook van de betalingen aan de zorgverleners.

Duidelijk over wat ze wel en niet vergoeden Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Martha op woensdag 25 oktober 2017 over AnderZorg Zorgverzekering

Deze online zorgverzekeraar is heel duidelijk over de kosten en dienstverleners die wel en niet vergoed worden. Wil je wat extra zekerheid door bevestiging bij de zorgverzekeraar te halen, dan kan dat via vriendelijke medewerkers via de telefoon, chat of per mail. Volgens mijn eigen vergelijking ontvang ik met de zorgverzekering van Anderzorg een hogere vergoeding voor brillen dan zelfs grote zorgverzekeraars vergoeden. Ze maken het mogelijk om het eigen risico gespreid te betalen, mobiel en online te declareren, en te chatten of whatsappen met de klantenservice, overdag altijd eenvoudig bereikbaar.

Goed verzekerd én tegen een laag tarief Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Sander Schouten op dinsdag 10 oktober 2017 over AnderZorg Zorgverzekering

Anderzorg heeft onze aandacht getrokken door de goede verhouding in positieve reviews en de lage zorgpremies. Na enig onderzoek bleek ook dat de basisverzekering en aanvullende dekkingen netjes in elkaar gezet waren (vanzelfsprekend, want anders zouden ze natuurlijk ook niet zoveel positief gestemde klanten hebben). Verzekeraar.nl vermeld dat Anderzorg een "6 euro lagere premie" heeft dan de gemiddelde zorgverzekeraar. Dat komt ook grofweg in de buurt van wat wij vóór Anderzorg betaalden (dat was ook vóór de premies verhoogd werden door alle zorgverzekeraars). Mijn vrouw heeft het hele jaar door rond de 80 euro per maand betaald door het eigen risico naar ruim 800 euro te verhogen. Ze heeft ook gelukkig geen zorg gebruikt buiten de huisarts om. Ik heb zelf gezondheidsklachten waardoor een basispakket met maximaal eigen risico helaas onlogisch zou zijn, maar daardoor ben ik wel in staat mij aan te sluiten bij de positieve ervaringen over Anderzorg; ik ben telkens goed geholpen door de app en klantenservice van deze verzekeraar.

De maandpremie is lager dan de rest, dat is voor mij het belangrijkst. Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door JohanF op woensdag 27 september 2017 over AnderZorg Zorgverzekering

2017 was het zesde jaar op rij waar ik niet 1 keer gebruik heb hoeven maken van de zorgverzekering. Voor mij is dat reden genoeg om jaarlijks te kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering om zo niet mijn geld te verspillen aan een verplichte verzekering. In 2017 bood Anderzorg de goedkoopste basisverzekering, mocht dat in 2018 weer het geval zijn, dan ben ik volledig bereid om mijn contract bij hen te verlengen.

Ik had graag meer informatie willen geven over de afhandeling bij / aanvullende verzekeringen van Anderzorg, maar ik heb zelfs geen extra dekking afgesloten voor fysio, werelddekking of tandheelkunde. Ik sport voldoende in mijn vrije tijd waardoor fysio nergens voor nodig is en daarnaast is het voor mij goedkoper om zelf de periodieke controle bij de tandarts te vergoeden voor circa 50 euro per jaar dan het hele jaar door tien euro per maand bij te leggen voor een aanvullende zorgverzekering = 120 euro.

Prima verzekering met voldoende persoonlijke keuze Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.2
Door MCM Zwarts V Schie op dinsdag 5 september 2017 over AnderZorg Zorgverzekering

prima verzekering met voldoende persoonlijke keus

Goed bereikbaar en blijft goedkoper dan de rest Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Anna.T op dinsdag 27 december 2016 over AnderZorg Zorgverzekering

Ondanks dat de premies in 2017 bij alle zorgverzekeraars flink omhoog gaan, doet het ons goed te zien dat Anderzorg de goedkoopste basis zorgverzekering aan blijft bieden.

In 2011 hebben we onze zorgverzekeringen overgebracht naar Anderzorg. Sinds die tijd hebben we nog geen enkele klacht over de diensten, dekkingen en vergoedingen van de verzekeraar.

Wel jammer is dat het betalen van de premie per kwartaal, halfjaar of jaar, in principe geen enkel voordeel oplevert. Ze geven maar 1% korting in de eerste 2 situaties en 2% korting als je per jaar betaalt. Dan heb je het gewoon over bedragen die het eerder onaantrekkelijk dan aantrekkelijk maken. Ook is een collectiviteitskorting niet mogelijk. Wel weer fijn is om het eigen risico van 385 euro gespreid te kunnen betalen, over een periode tot 10 maanden.

Verder is Anderzorg uitstekend bereikbaar. Van facebook tot twitter tot whatsapp, e-mail en telefoon, kies je favoriet en je kunt de klantenservice best snel bereiken.

Goede snelle service en goede prijs voor zorgverzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Angela op dinsdag 6 december 2016 over AnderZorg Zorgverzekering

Ik ben al jaren tevreden bij anderzorg. Ze zijn duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig te begrijpen. Ik heb alleen positieve ervaringen met hun service, ze handelen alles snel af, zijn goed bereikbaar, doen wat je van ze mag verwachten.

In 2017 mag anderzorg er opnieuw op rekenen dat ik klant bij ze blijf. Ze zijn in verhouding met andere zorgverzekeraars goedkoper dan ooit en waarom zou ik weg gaan als ik weet dat de service en zorgverzekering zelf volledig naar mijn zin zijn?

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12072
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema