AnderZorg Verzekeringen

AnderZorg Verzekeringen

De basisverzekeraar

Informatie over AnderZorg Verzekeringen

AnderZorg is een onderdeel van Menzis. Het heeft twee verschillende bedrijven. De een richt zich op de Basisverzekeringen en het andere deel van AnderZorg richt zich op de aanvullende en tandartsverzekeringen. Door deze bedrijven te splitsen kan AnderZorg zich uitmuntend specialiseren en je de best mogelijke service bieden. AnderZorg handelt de Basisverzekeringen volledig zelf af. Voor de aanvullende en de tandartsverzekeringen maakt het gebruik van de ruime ervaring van Menzis. Menzis heeft maar liefst 2 miljoen verzekerden en is daarmee een zeer gerenommeerde verzekeraar in Nederland.

Bezoek de website


AnderZorg Levensverzekeringen
Slechte bemiddeling bij onterechte declaratie Totaalscore: 1.8
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 1  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.8
Door Niels op vrijdag 14 december 2018 over AnderZorg Zorgverzekering

Dit jaar problemen gehad met mijn vorige tandarts. Uiteindelijk van de inspectie en ANT gelijk gekregen. Bij een onterechte declaratie doet AnderZorg te weinig voor zijn klanten. Omdat de tandarts geen contract had heeft AnderZorg na wat bellen en mailen de handdoek in de ring gegooid.

Goedkope zorgverzekering voor wie eigenlijk geen zorg nodig heeft Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.0
Door Johan82 op woensdag 6 december 2017 over AnderZorg Zorgverzekering

Anderzorg is gegarandeerd een goede keuze als je jong bent, geen gekke chronische ziekte hebt en verder ook niet verwacht naar het ziekenhuis te hoeven. Direct toen het vrijwillige eigen risico werd geïntroduceerd heb ik deze maximaal omhoog geschroefd om nog enigszins te kunnen besparen op deze verplichte geldklopperijverzekering in de naam van de overheid. Mijn zorg beperkt zich immers al sinds mijn tienerjaren tot de huisarts, eens in de 2-3 jaar voor een bloedcontrole e.d. Daar betaal ik geen eigen risico over, dus heb ik in al die jaren gigantisch veel geld bespaard op m'n zorgverzekering. Hoewel ik al jaren lang klant ben bij Anderzorg, heb ik bijzonder weinig contact met hen gehad en kan ik de service dus ook niet grondig beoordelen. Maar alles is goed gegaan tot nu toe, geen problemen met incasso's en betalingen van de tandartsrekening en ook geen gebrek aan online informatie. Prima zorgverzekering dus, tenzij je de dekking en keuzevrijheid heel uitgebreid wilt hebben, maar dat is nu eenmaal niet de doelgroep waar Anderzorg op gericht is.

klantvriendelijkheid is slecht Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 8  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door leeuwe op woensdag 15 november 2017 over AnderZorg Zorgverzekering

ik ben reeds zolang anderzorg bestaat verzekert bij hun met een zorgverzekering nu heb ik een brief ontvangen dat ik naar menzis over moet terwijl anderzorg wel zorgverzekeringen blijft aanbieden ik kan geen kontakt meer met anderzorg krijgen maar wil wel graag de polis voorwaarden inzien om ev een vergelijk te kunnen maken met de opgedrongen verzekeraar,menzis .
maar uit hun online verhaal blijkt dat zij alleen maar jongen mensen willen verzekeren ik ben blijkbaar te oud kan dit zomaar?

Beoordeling AnderZorg Verzekeringen
Maandpremie: 8.1  
Eigen risico: 6.9  
Dekking: 6.7  
Klantenservice: 6.4  
Voorwaarden: 6.5  
Totaalscore: 6.9
Op basis van 39 ervaringen
Voordelen
  • Zeer scherpe prijs
Nieuws
Anderzorg maakt zorgpremie 2012 bekend Geplaatst op dinsdag 8 november
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17404
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema