AnderZorg Verzekeringen

AnderZorg Verzekeringen

De basisverzekeraar

Informatie over AnderZorg Verzekeringen

AnderZorg is een onderdeel van Menzis. Het heeft twee verschillende bedrijven. De een richt zich op de Basisverzekeringen en het andere deel van AnderZorg richt zich op de aanvullende en tandartsverzekeringen. Door deze bedrijven te splitsen kan AnderZorg zich uitmuntend specialiseren en je de best mogelijke service bieden. AnderZorg handelt de Basisverzekeringen volledig zelf af. Voor de aanvullende en de tandartsverzekeringen maakt het gebruik van de ruime ervaring van Menzis. Menzis heeft maar liefst 2 miljoen verzekerden en is daarmee een zeer gerenommeerde verzekeraar in Nederland.

Bezoek de website


AnderZorg Levensverzekeringen
Goed bereikbaar en blijft goedkoper dan de rest Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 9  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Anna.T op dinsdag 27 december 2016 over AnderZorg Zorgverzekering

Ondanks dat de premies in 2017 bij alle zorgverzekeraars flink omhoog gaan, doet het ons goed te zien dat Anderzorg de goedkoopste basis zorgverzekering aan blijft bieden.

In 2011 hebben we onze zorgverzekeringen overgebracht naar Anderzorg. Sinds die tijd hebben we nog geen enkele klacht over de diensten, dekkingen en vergoedingen van de verzekeraar.

Wel jammer is dat het betalen van de premie per kwartaal, halfjaar of jaar, in principe geen enkel voordeel oplevert. Ze geven maar 1% korting in de eerste 2 situaties en 2% korting als je per jaar betaalt. Dan heb je het gewoon over bedragen die het eerder onaantrekkelijk dan aantrekkelijk maken. Ook is een collectiviteitskorting niet mogelijk. Wel weer fijn is om het eigen risico van 385 euro gespreid te kunnen betalen, over een periode tot 10 maanden.

Verder is Anderzorg uitstekend bereikbaar. Van facebook tot twitter tot whatsapp, e-mail en telefoon, kies je favoriet en je kunt de klantenservice best snel bereiken.

Goede snelle service en goede prijs voor zorgverzekering Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Angela op dinsdag 6 december 2016 over AnderZorg Zorgverzekering

Ik ben al jaren tevreden bij anderzorg. Ze zijn duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig te begrijpen. Ik heb alleen positieve ervaringen met hun service, ze handelen alles snel af, zijn goed bereikbaar, doen wat je van ze mag verwachten.

In 2017 mag anderzorg er opnieuw op rekenen dat ik klant bij ze blijf. Ze zijn in verhouding met andere zorgverzekeraars goedkoper dan ooit en waarom zou ik weg gaan als ik weet dat de service en zorgverzekering zelf volledig naar mijn zin zijn?

Geen spijt van overstap naar goedkopere zorgverzekering van AnderZorg Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Victor op woensdag 30 november 2016 over AnderZorg Zorgverzekering

AnderZorg is een internetverzekeraar die de kosten voor haar zorgverzekering laag kan houden vanwege het feit dat zij het meeste via het internet regelt.
Als iemand die altijd mailt of indien beschikbaar chat in plaats van belt, vind ik het allemaal wel prima. Ik kan geen ervaringen melden wat de telefonische klantenservice betreft.
Ik ben AnderZorg zelf op het spoor gekomen door sites als verzekeraar.nl en independer.nl door te bladeren. De ervaringen met AnderZorg waren meer dan positief genoeg om de beslissing te maken om toch over te stappen.
In eerste instantie was ik niet overtuigd dat overstappen naar deze goedkopere zorgverzekering wel goed uit zou pakken, maar die twijfels zijn allang verleden tijd!

Beoordeling AnderZorg Verzekeringen
Maandpremie: 8.1  
Eigen risico: 7.0  
Dekking: 6.7  
Klantenservice: 6.4  
Voorwaarden: 6.6  
Totaalscore: 7.0
Op basis van 31 ervaringen
Voordelen
  • Zeer scherpe prijs
Nieuws
Zorgverzekering
Nederlander steeds bewuster over zorgverzekering Geplaatst op donderdag 3 mei 2012
Zorgverzekering
Anderzorg maakt zorgpremie 2012 bekend Geplaatst op dinsdag 8 november 2011
 
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17330
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema