Vergelijk 397 verzekeringen van 80 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

ANWB

Informatie over ANWB Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over ANWB

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens ANWB

Klantenservice ANWB
088 - 269 2222
070-3146969 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
ma t/m vr 8.00 - 20.00 en za 8.30 - 17.00.

ANWB
Postbus 93200
2509 BA Den Haag

Bezoekadres:
Schutstraat 120
7901 EH Hoogeveen

Doelgroep van ANWB

De doelgroep van ANWB verzekeringen bestaat allereerst natuurlijk uit iedereen die lid is van de ANWB. ANWB verzekeringen is er vooral voor haar leden, maar stelt zich daarnaast ook graag open voor iedereen die geen lid is van de organisatie. De leden krijgen echter 5% ledenkorting, waardoor ze zich op een voordelige manier kunnen verzekeren met bijvoorbeeld de autoverzekering of de reisverzekering van de ANWB.

Prijzen / premie's van ANWB

De premies van ANWB verzekeringen zijn zeker niet de laagste van Nederland, maar u krijgt er aan de andere kant dan ook een uitgebreide service voor terug. Bovendien is het mogelijk om als lid van de ANWB 5% korting op de premie te krijgen en daarnaast ook nog eens te profiteren van 10% pakketkorting. Op die manier is het mogelijk om de premies van ANWB verzekeringen wat omlaag te brengen. Zo zijn de premies van de verzekeraar niet de laagste van het land, maar is het aan de andere kant wel mogelijk om voor een relatief voordelige verzekering te kiezen.

Waarom kiezen klanten voor ANWB?

Klanten kiezen over het algemeen voor ANWB verzekeringen vanwege de combinatie van het gemak en de degelijkheid van de verzekeraar. Mensen kennen de organisatie over het algemeen al zeer lang en weten dat de ANWB zā€™n zaakjes over het algemeen goed op orde heeft. Dat is heel aantrekkelijk met betrekking tot de verzekeringen, aangezien mensen er op die manier vanuit gaan dat eventuele problemen op een uitstekende manier afgehandeld zullen worden. ANWB verzekeringen zorgt er wat dat betreft uitstekend voor dat er een degelijke uitstraling wordt gehandhaafd, die veel klanten op een goede manier aan weet te spreken.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13280
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema